Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,406 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да, я б паставіў рублёў 30-50, сам матч не глядзеў, але па статыстыцы яны ўключыліся ў другім тайме
вось перамогу Уэст Хэма не бачу – Халл дома прайграў толькі камандам з топ‑5, астатніх усіх абыгрывалі, ды і матывацыі няма, і Антоніо прапусціць у Уэст Хэма. Кароч, калі і зацягнуць, то толькі на Індывідуалцы – Энды, я дарэчы на яго гол паставіў)))))))))))
я бачыў ты Халл ІТБ узяў, я яшчэ пад уражаннем ад гульні Вэст Хэма ў 2-ім тайме супраць Лестэра, да і прайграваць нельга, так і ўніз можна скаціцца з 12-га
та Вэст Хэм такія хлопцы нават калі будуць у зоне вылету ўсё роўна могуць закінуць голь, вось калі б дома тады так тут дзецца няма куды – балельшчыкі не прабачаць. А так канешне яны мацней, але пасля перапынку не вядома з якім настроем выйдуць.
Узяў у лайве ОЗ – не і выдаленне Шальке – Боруссія павінна зайсці
челси-пэлас ізі тб прабілі
Малыш Энды, як я і казаў, вось толькі яно ў адным прэсе з форой Чэлсі -1.5. Карацей гляджу Крыстал Пэлас паставіў аўтобус, гульцы хуткія думаю Крыстал Пэлас зможа забіць яшчэ 1 гол
там увогуле без ЖК нават ) і фолаў звычайная колькасць 😮
я смотрел первые 25 минут там был п….ц сальто морале раза 3-4 было,просто судья походу неадекватный
на Шальке вообще пох у меня главные матч Лестер – Сток 450 гр на кону
просто ппц Фрайб пенальти не забил пппц только когда я ставлю ОЗ уже из 7 пенальти где то 5 не забили
там же 2-5
о Божа як жа везе Вэст Хэму,выхад 1на1 у штангу потым добіванне са штрафнога і ў створ не трапіў
мне пашанцавала, што Гамбург забіў на 92-й
Халл Сіці усё ж такі забіў, неўжо, цяпер трэба, каб Бернлі гол Престіда закінуў і вяртанне стаўкі, карэец усю маліну сапсаваў
мда,ўсё як то не вельмі,ну хоць немцы падратавалі,яшчэ б Саў-Борнмут зашло б хаця б
ў мяне нарм пакуль +650 грн ,калі б у лайве не рызыкаваў было б +950 =( не магу сябе адвыкнуць ад дыбільных ставак занадта шмат бяру падзей, але не магу ўтрымацца калі асабліва брат крычыць на вуха Шальке Боруссія дербі і тд і тп купа ЖК па любому
узяў у лайве яшчэ стаўочку, думаю ПСЖ зможа забіць мінімум 3
я так разумею ты даўно ўжо займаешся стаўкамі ?
Хлопцы, сябры, калегі, хто што сёння плануе ставіць? Якія падзеі? давайце дзяліцца і абмяркоўваць.
табі ў тб2.5 пры якім счэце прапаноўвалі кэшаут?))
чувак цяпер усё будзе)) дай мне раму сабраць да кучы пасля ўчарашняга жудаснага для мяне дня)) я ж прагназаваў, цяпер выжываць буду паціхеньку)) буду адыгрывацца
я калі стаўку зрабіў было 1-0, пайшоў выкладваць і яны якраз забілі і пакуль пісаў ужо было 1-1
ахаха, збірай, канешне)) я таксама сяджу, прагназую па крыху)).. Сёння шмат рызыкоўных ставак ставлю. Потым усё вылажу і ўбачыш)
я там тэму зрабіў стаўка дня – пачытай, дзеля такіх крутых падзей не грэх зрабіць норм апісанне, за ўчора амаль тысячку падняў, шкада ставіў маленькімі стаўкамі
а чаму дробнымі, не стандартнымі?
бо я, па-першае) да гэтага падселіўся трошкі, а па-другое) Гэта першы круг – я не быў упэўнены, магло быць шмат сенсацый, як, напрыклад, Челси – Кристалл Пэлас
та Чэлсі гэта ўвогуле піпец. Добра, што я хаця б спаў пасля працы ўвесь дзень і нічога не стаў. А то напэўна б на Чэлсі зарядыў бы.