Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,406 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сябры, у маёй тэме мой прагноз на сёння. Што думаеце? Пішыце сюды)
Сід, у нас з табой зусім розныя матчы і вынікі)) паглядзі то атрымаецца ў выніку))
Манрэаль увогуле хз, я іх і блізка не ведаю, а вось Анахайм так, маўляў па логіцы павінна пракаціць, але пытанне – трэба ім рваць і метаць на дадзеным этапе, калі матывацыя ўжо не та? калі і выйграюць, то я думаю ў овертайме. Вельмі спрэчная стаўка. Проста ў гэтым матчы можа паўтарыцца як у матчы Калгары, пракацілі матч за матчом і тут на табе
ну Анахайм выглядае як на добрым ходу і ўсё такое. А патлумач, калі ласка, навошта ты ставіш на аднолькавыя падзеі на розных сайтах?
На пари матче я стаўлю рэальныя бабкі, а на Бетоне стаўлю віртуальныя, проста ўся мая статыстыка на ббеттоне паказана за ўвесь час маіх ставак, там віртуальны банк мой 1000 баксаў. Проста часам я паказваю скрыны толькі париматча, часам толькі бетонсаксеса, а часам разам – каб паказаць вам якія там кефы і розніцу)) На бетоне я дублірую ўсё тое што стаўлю на ПМ, і там мая аб’ектыўная статыстыка. Шкада, там у лайве нельга ставіць.
Ну Анайхам мой родны падвёў цябе, як я і казаў. А так у цябе 2+ і 1- у хакеі, нядрэнна, але мой савет выратаваў бы цябе))
+2 і -1.. але баскет падвёў( так і ведаў, што не трэба было ставіць))
не стаў на тое, што ты не глядзіш і не ведаеш нюансаў каманд. Чувак хоча ставіць тупа дзеля таго, каб задаволіць свае патрэбы, так назаві свой блог – Чэсотнік))) А так ты ж вучыся, ты сам сабе кажаш, мы дапамагаем, а ты на баскет)) калі ў цябе зайшло з 10 баскетаў 3 штукі, то гэта не азначае, што ты разбіраешся. Скажу табе так, НБА – гэта ШОУ, паглядзі, спытай у Лёні, мы такога выснову зрабілі і я ніводнай падзеі НБА цяпер не бяру!
ёпт што за п і д е р ц ы я… прэс гараць з-за таго што эспаньёл с а с е т. я паставіў з іксам на іх, як так …Герта – Хоф зашло за 1,85 а гэтыя я ў шоку
фууух ну і навошта такія нервы, гэта капець хлопцы, наплакаў я)) 88-я і 91-я хвіліна)) Гэты прапушчаны Эспаньол толькі раззлаваў. А я думаў, што мая стаўка ўжо прайграла. Толькі вам паскардзіўся, і тут яны зроўнялі. Фухх)
Самая першая стаўка якую хацеў зрабіць гэта Перамога Хоффенхайма, але калі ўбачыў такі нізкі кэф перадумаў =( 2.6 столькі ж колькі і на Герту
З Бетысам канешне норм адскок)))) чым менш кэф тым складаней заходзіць
фонин, запраграмуй і мяне як вінара)
Трэба дамовіцца з камп’ютэршчыкамі з аддзела інвентарызацыі) сёньня хоць Урал з Анжы парадавалі
на Эспаньол пры 0-1, 380 давалі
та не гань гэта не адскок,а адскокішчэеееееееее,такія кэфы часта бываюць
я вообше хотел Эспаньол чистую брать за хороший кеф)) я б не дажыў, калі б убачыў што яны на 85-й гараць))
да ладнааааааааааа??????????? мля стаў 3 грн і касар нажырайся я ў шокуеееееее
сэнт-луіс канечне пісец, і фаварыт і коларада нічога не трэба і вечна такая фігня адбываецца, у выніку паставіў на коларада, у от і булітах і адмазаўся
Манэ больш за 0.5 за 2.80 увогуле ізі
я толькі хацеў браць і спачатку не давалі ставіць потым гол,взяў тб 3.5 і эйбар яшчэ х2 у перапынку ўзяў за 3.58,на перамогу давалі 14
я проста подумал,кто у Ливера может забить? Фирмино здуўся,Каутиньё яшчэ не набраў форму(да гэтага гола цяпер паходу папрэ) Мане цягне без яго яны 0
а ёсць якія думкі на Бернлі і шпор?
толькі хто на такое ставіць нават дробязь, потым сябе месяц вангай лічаць ))
і дзе давалі 380? зараз у Bet365 на ірысок “ўсяго” сотку даюць
бы былі кеш на рахунку, ўлупіў бы на х2 ірысок за 25)))
на біржы ставак давалі,180 на хбеце цяпер
добра што ты не паставіў бо там без шанцаў, у Эвертана ўсе такія драўляныя што я не разумею як яны так шмат ачкоў набралі, відаць супраць слабых каманд Лукаку індывідуалкі хапае
я ж узяў Бернлі +1 за 1.78 зараз кэф просеў ужо 1.70-1..72
а я і не бачыў, але таксама ўзяў, во чэ яшчэ панабраў