Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,405 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы прыстэгніце рамяні)) Сёння зарадзіў на Гранаду з ІКСОМ))) на 6-ы кэф амаль))
ух ужо вельмі хачу ўбачыць гэты матч цяпер)) праўда я ўзяў Барсу -1.5 але то нічога))
калі браў, ведаў што Мэссі прапусціць????? мне брат тут раіць браць ЖК, што Гранада будзе шмат фолаць і г.д. і т.п. Але я яму рот шатал лепш проста пагляджу ,хоць логіка ёсць
Узяў толькі што выдаленне
не люблю, калі мае таварышы ўзялі супрацьлеглую стаўку на той жа матч.
ППЦ гляджу зараз Тарына – Удэлезе, Тарына ў штангу ўпаў, Белотці. Так а ну ўзялі ўсе разам і пачалі тачыць пабуду Тарына
Дынама лошкі капец, у 5 абаронцаў гуляюць, я ў шоку. Добрая стаўка Фонь)) можа быць забойка))
А ў мяне Тарына зноў пратрачвае моманты, у штангу трапілі ппц….Перэкладіна, штанга заепалі
я гляджу гэты матч ,спецыяльна не стаўіў ,так як 1-ы матч круга могуць быць сюрпрызы,але тут мінімум 2 галы ўжо павінны быць,у брата тб3.5 нервнічае)))))))))))
16-ая хвіліна ў Аляксандрыі – Дынама ўжо 8 штрафных
Та я ўвогуле, блін, перастану ставіць на Дынама! Ну бясцяць па-сапраўднаму.
аххахахах я тут думаю індывідуальны тотал Аляксандрыі больш за 1.5 даюць, 2.45, я тут момант глядзеў як вратар Дынама сам пас аддаў, і потым гульц Аляксандрыі паміж пракінуў абаронцу і не забіў выход 1 на 1, з пустога выгляду выбіў.
Мерзка глядзець, як Дынама падсуджваюць
Ох пацаны ўсім раю стаўочку, цяпер чакаем камбэк ад Торино, быў выбар браць тб2.5 або індывідуальны, я лічу выгадней 2 галы Торино
я б паставіў таксама зараз КК на матч Дынама, але блін я і так сёння ўжо 160 грн нязыграных бабак, не магу дазволіць сабе больш ставіць
Капец так марнаваць моманты адзін за адным, Белотці ўжо 3 штукі павінен быў сёння забіваць, што за няпрухааааааа. Усё ж я ўзяў таксама Фонь КК у Дынама.
Сідыхін, ну ў цябе і стаўкі на Наполі – Юве, перамога Юве не зайдзе кажу адразу. Можна смела выводзіць
Йоп пндецю 0-2 Торино о богаааааааааааааааа
Хутчэй ,трэба браць перамогу суддзя яшчэ дадасць шансаў апраўданыя
красавец)) Ды Торино дажало, Белотти красавец)) я з іксам узяў у лайве Торино за кэф 2.00
ФУУХХ 86-я хвіліна Дынама выйшла наперад 1-3..пака заходзіць
Дынама такое …..
гляджу 1-0, булкі расслабіў, задаволены
гляджу 1-4, валасы на галаве рву, якія і без таго выпадаюць
ахахахах вы што гоніце? Патэлефанавалі трэнару Олександрии, сказалі дамо 1 лям, калі зліце гульню
а што ты ставіў?
Суонсі 0-0 сыграла…ну як жа так?
так таму што Льорэнтэ не было, вось і сыгралі па-дрэўняму, а Мідлсбру ў сваім стылі сушыла ўсю гульню, 1 момант за ўсе 90 хвілін быў
та куды там хто тэлефанаваў)) Суркіс зараз на мяжы банкруцтва)) палічыце колькі пазамарожвалі)) разве што Ярмола зайшоў у перапынку да Олександрии і кажа, хлопцы, я павінен сёння цягнуць, прыдумайце кропку напрыклад або яшчэ нешта)) Ён адзін пры бабках, усе астатнія – бамжы (ну акрамя Віды)
Майнц грае з маімі нервамі…забілі гол і я ўжо спадзяваўся на вяртанне)
а ў мяне ўсё салодка ў гэтым матчы)) пасля першага тайму я толькі крыху папанікаваў, браў ТБ2,5. Майнц адыграўся і тут чую гол яшчэ адзін)) Інгольштад дома добры, тым больш з падобнымі камандамі, я ж казаў
хлопцы, што ніхто не глядзіць Арсенал – МС?? гэта футболішча. Арсенал грае як можа і забівае як можа. А МС грае як хоча. Такое ўражанне, што яны прапусцілі гол, каб паказаць усім – таа, мы зараз пакладзём плюху, і тут Агуэро праз 3 мін забівае з вострага кута, лічу – гол варатарскі. Ноер такога б не прапусціў
эх,всего 2 вуглы не хапіла,лепш бы афсайды давалі)
А мне дзвюх ставак на ТБ3 і ТБ3.25 у матчы стала мала, вось зрабіў рызыкоўныя ставочкі ў лайве, па стратэгіі “хазяі ідуць ВА-БАНК, прапусцяць яшчэ”![]()
Я вось думаю ўзяць перамогу МС на 2 мячы))
ппц я такі гляджу гарэе мой экспрэс, а там ТБ2,5 у матчы Реал – Алавес. І проста чувакі за 5 мін кладуць 2 банки ў канцы гульні, фух)) а я такі думаю, можа ў лайве ўзяць адыграшную, на ТМ. А потым бачу па ТВ робяць замену ў Алавес – нападаючага, ідуць у вабанк. І думаю та ну яго гэты адыгрыш, цяпер на кантры Реал зловіць Алавес, плюс асабістыя заўсёды заканчваліся прабітым тоталам 2,5. Так і здарылася))
табі то норм а я мог 2$ выйграць =((