Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,406 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а я прыкладна вось так узяў, толькі зусім іншыя)))
я дагэтуль не разумею, чаму на Калумбію такі кеф быў
Як вы гэта робіце?(( я вось мінусую.
ну радый значыць)) амаль за 4-ы кэф узяў падзею, для прэсу атрымалася ідэальна)) ну букі лохаюцца значыць))
Працягваем плюсваць, хлопцы)) блін, цікава назіраць за тэнісам, у самой трансляцыі можна заўважыць почырк гульні, хто на якіх козырах гуляе і ад гэтага тотал можна прадвызначыць з лёгкасцю)) адно і тое ж падзея вельмі парадавала) калі што буду выкладаць прагнозы на тэніс у лайве і да пачатку матчу, не выкладаў як хацеў, спачатку сябе праверыць і зразумець, ці магу я хаця б вызначыць правільныя вынікі)) каб не падстаўляць вас, а то можаце браць прагнозы)
дадай у сябры ў ВК) блін, хрыстом Богам прашу – перамагай, локо, пліз, Аллах, ты таксама мяне чуваеш, вінар, і ты гпрагаворивай у галаве, каб локо зацягнуў)
ну як дапамагло?))))))))
помогло что (Слова выдалена сістэмай),теперь вообще бабла нет,заліў пля пайшоў,даун ………..стрык)
нічога бяры крэдыт на месяц будзем адмазвацца)))))))))
чувак, я з дзяўчынай гуляў)) калі б убачыў гэтую запіс раней і прамаўляў бы гэта ў сябе ў галаве, то дакладна затащыў бы))
Хлопцы, буду ў сябе рабіць прагноз, выкладу прыкладна а паўночы, тыя, хто не будуць спаць, адгукайцеся, калі што)) На НХЛ сёння 4 матчы ёсць, з якіх я ўжо выбраў 1н і яшчэ адзін выберу)) буду старацца плюсовать далей у тым жа духу)
Давай! буду чакаць тваіх прагнозаў. Хачу параўнаць са сваімі меркаваннямі на гэтыя матчы.
Патлумачце мне, як можна прайграваць 5 матчаў запар на выездзе а потым нішчыць 1-4 фаварыта пары?
Лёгка, супраць фаварыта заўсёды матывацыя,я паставіў на Бернлі з форой+1 за 1.78 супраць Тотэнхэма
Сід, я так і не зрабіў прагнозы, у мяне ў 12 ночы аказаліся справы важнейшыя 😌 Сёння папраўлюся))) Калгары здзівіў, усё ж добра, што дзяўчаты часам выручаюць у патрэбныя моманты ад ставак 😁
Так у цябе прама падвойная радасць)
не гэтыя Калгары зусім сапсавалі настрой, да чорта
спадзяюся, Даллас сёння ўсё выпраўіць
ну бывае ж і такое))
Хлопцы, паходу букі на гэтым Калгары зрубілі нармальна грошай сёння ноччу)) ніхто не ўтрымаўся і не паставіў на іх)) хіба адзінкі
у мяне два прэсы зляцела з шалёнымі каэфамі з‑за іх усё зайшло і Винус выйграла і Конта, а яны нассаліся
А можа якраз букі нешта і ведалі.. Вось такі коэф заманлівы і далі на Калгары.
та ў прынцыпе яны ўсе па справе давалі, мы ж бачым вынікі сваімі вачыма, проста былі і ёсць такія матчы, на якіх букі зарабляюць, калі б гэтага не было, ніхто б БК не трымаў бы)) каму хацелася б падарыць свае ж бабкі)
забіраем лайв, хлопцы, 1-1 пасля двух сэтаў. Чакаецца заруба ў апошнім вырашальным. 6-2 і 3-6, вангую мінімум 6-4 у трэцім, то ёсць Тотал павінен прайсці
Хлопцы, гэта неверагодны матч. Федэрэр выйграваў, падумайце толькі, ужо 5-2. І што вы думаеце)) лік цяпер 5-4)) проста Бердых красун))) заход прайшоў на ўра)))) хто-сьці браў?)) я казаў што не ўсё так проста ў гэтым матчы. А я такі гляджу і думаю бачу не прапаноўвалі кеш-аўт 4 грн)) думаю та ну вас, і тут Бердых проста разарваў очелло Федэрэру на сваіх і на чужых падачах))
Якое ж гэта было відовішча!!! Бердых выйграваў у тайм-брэйку 4-6 і прайграў 7-6, Такія матчы таго вартуюць! Ну і яшчэ раз з заходам хто браў))
Винар, хакей будзе сёння ад цябе? хацелася б нешта ў цябе паглядзець)
канечне будзе)) я ўжо выклаў у сябе ў блогу)) можаш зайсці ацаніць і абмяркуем тут))