Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,408 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я думаю, Польшча разарве Чарнагорыю
а што ты паставіў на іх?
-2.5 думаў што на першую гульню ў 2017 настрояцца як трэба, балельшчыкаў яркай гульнёй парадаваць
супернік, то падыходны
Макс, што табе засталося?
заехаў прэс, там нічога не засталося 😁
так-то нарм, банкролл памножыў у 2 разы =D хлопчык стаў мужчынам)))))))))))))))
Та ў мяне ўвогуле ўсё ізі))) першы раз сыграў прэс з 8 каэфам, застаўся матч немцаў, браў фору -1.5 на матч. 1-4 выкаталі))) пры тым памятаеш, Фонь, што я казаў, што немцы ў першым тайме зробяць вынік, так і атрымалася 1-3))
я памятаю і памятаю як ты мне прааналізаваў гэту стаўку))) на чуйку))))
Капаўся сёння ў матчах, успомніў, што такі матч калісьці адбыўся)))
http://www.myscore.com.ua/match/8l0Yz6Wn/#lineups;1
У аўторак чакаем нешта падобнае?
Ну там частка чуйкі была, але не проста так, што раптам прыйшло ў галаву, а таму што я бачыў падобныя матчы Немцаў. І гэта ўнутранае чутце было па тэме абгрунтавана, я не думаю, што тут было 50/50 як мы абмяркоўвалі, а 60/40 на маю карысць + абавязак Немцаў, і калі стаўка зайшла, значыць я ўсё правільна зрабіў)))
60 на 40 – лічы выставленне АК супраць 10-9, а калі ты берэш кэф 1.35, то ў цябе на руках павінны быць мінімум QQ
Згодзен! ну значыць у гэтым выпадку мае АК вытрымалі, і няхай гэта была памылка, але гэта спрацавала)) больш не буду так рабіць, бо я разумею, пра што ты, і фігню не скажу)
А Англія аказалася не падыходнай)
Хачу пачуць ваша меркаванне
вельмі небяспечна на Анахайме трэба было браць агульны тотал
відаць мне пашанцавала, раз зайшло))
чувак, я пра твой хакей, баскет і зборныя: ну ты паспрабаешсяставіць на ўсё, ну калі ты хацеш плюсаваць і не вораг сабе, вазьмі цэлы тыдзень і адсочвай пэўны від спорту, пэўныя каманды, зрабі на паперы сабе прагнозы пасля нармальнага аналізу, і потым маніторь падзею. Пасля ты ўбачыш вынік – ці правільна ты ўсё зрабіў або не, і той матч, які ты маніторыў, дасць табе яшчэ больш інфы на будучыню пра гэту каманду, але трэба глядзець увесь матч. А ты ўсё ставіш тупа па статыстыцы, гэта МІНУСАААААА!!!!
усё правільна сказаў, я, дарэчы, так і ўзяў))) вось скрыншоты
Сід, перад тым як прагназаваць і ставіць можаш параіцца з тымі, хто ў гэтым ужо нямала часу разбіраецца, а рашэнне сам прымеш. І глядзі, каб даваць прагнозы трэба спачатку фанцікамі пажартавацца, бо людзі цябе глядзяць, і каб не зарабіць сабе негатыўную рэпутацыю – раю не даваць прагнозы, а назіраць, як я табе напісаў вышэй. Пасля – калі ўбачыш плюс сваіх фанцікаў, адчуеш, што можаш даваць прагнозы, тады смела наперад! Поспехаў табе)
І, дарэчы, прымацую свой прэс зборных, які плюсануў, не ўсе проста бачылі
ЭХ, добра, паспрабую)
проста пасля гэтага ты сам для сябе зразумееш, ці хоць крыху гэта тваё ці не)) можа лепш для ўсіх і свайго кішэня будзе браць/купляць прагнозы ў вопытных знаёмых хлопцаў)) калі ты хочаш зарабіць сабе бабкі)
У стаўках патрэбная паслядоўнасць. Без усялякага аналізу, выкарыстоўваючы толькі паслядоўнасць і фінансавую стратэгію, можна лёгка падваіць банк за месяц.
буду рады пачуць меркаванні
што ты маеш на ўвазе пад словам «паслядоўнасць» у стаўках?? я не згодзен, як можна даваць прагнозы, не аналізуючы?? фінстратэгію так, трэба, але без аналізу ніяк!!!
чувак, я яшчэ не рабіў прагнозы на НХЛ, так што пакуль нічога не магу сказаць, буду рабіць прыкладна ў 10 вечара, потым штосьці скажу толькі)
пресс не вельмі столькі падзей з-за кэфа 3??? гэта омг калі шчыра да і ёсць там тыя заходы, якія пад пытаннем
напрыклад
Айлендерс і Чыкага там можа заляцець аж бегам і 8
тогда как Кароліна і Дэтройт могуць нізам сыграць
і асобна Нікс вельмі непрадказальныя і могуць увогуле на тотал 250 сыграць