Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,408 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У тэме пра массанелу я нічога не аналізую. Я паслядоўна стаўлю адну стаўку за другой. Але гэта ўжо не стаўкі на спорт – гэта стомная, сумная работа. Без адрэналіну, без радасці перамогі, без горычы паразы. Таму я часам зрываюсь і пачынаю попаніць. Сёння ў мяне моцна чэсаліся рукі нешта прааналізаваць. Гэта як наркотыка.
Па массанеле ў мяне не будзе падваення банка, там я ацэньваю мінімальны рызыка банкруцтва. У мяне няма мэты адной стаўкай на экспрэс падвоіць банк. Мая мэта – не прайграць.
Але можна сыграць больш рызыкова, выкарыстоўваючы тэндэнцыі чэмпіянатаў і тупасць букмекераў. Калі ёсць жадаючыя – адкрыйце тут тэму, я магу паказаць што трэба рабіць, каб сарваць куш.
ну так напішы ў гэтай тэме а я потым калі што перанесу ў новую
Хтосьці павінен весці тэму. Я не паспеваю.
Глядзячы на тэндэнцыі чэмпіянатаў, можна ўбачыць каманды, якія адрозніваюцца ад усіх астатніх. Я іх называю белымі варонамі. На гэтыя белыя вароны мы і будзем ставіць.
Возьмем па алфавіту. Аргенціна. Возьмем абодва дывізіёны. Можна і трэцюю лігу, і чацвёртую лігу. Зусім без розніцы.
З чэмпіянатаў бярэм вось гэтыя каманды:
Цяпер хтосьці павінен скласці календар на месяц з гульнямі гэтых каманд. Далей працуем па календары.
так а што тут складаць? календары можна ўзяць у інэце з гульнямі ўсіх каманд,заскрыніць проста і сюды выкласці
Не з усімі камандамі а з тымі якія выбраны. І павінна быць паслядоўнасць па даце і часе гульні.
І не скрыны а тэкст, каб можна было копіпастить
ну што Винар, як там наконт аналізу НХЛ? ужо 10 гадзін))
я думаў, ты да мяне зайдзеш, паглядзіш)) ну зараз тады сюды скіну, калі табе лянота заходзіць)) я абяцанне сваё трымаю)) мож параўнаць з маімі стаўкамі – супадаюць ці не))
Забірайце лайв таварышы кеф сок
ну Калгары калі і заб’е 2.5 то можа і прапусціць, так што і мой тб4.5 павінен зайсці.
у цябе два апошнія падзеі норм. Ды з Калгары пальцюбе. І ў матчы Темпа – Торонто будзе мала шайбаў, таксама павінна зайсці, я ўзяў за 2,6)) гэта ўжо не першая мая стаўка такая, звычайна забівалася не больш за 2 шайбы за матч і ўсё вырашалася ў овертайме. Але тут думаю будзе 3 шайбы.
я на выходных 2 дні лазіў па прасторах інтэрнэту, так і не знайшоў плюсавага БЛОГЕРА, які б зарабляў на ЧЕТ НЕЧЕТ. А там, дзе былі спробы, скончылася злівам. Як аказалася, самы выгадны варыянт па кэфах – гэта ЧЕТ НЕЧЕТ на баскетбол
І як жа там сістэма дзейнічае ў баскеце?? Што ў асноўным часцей заходзіць – пар ці непар?
А пры чым тут цот/нецот?
Тут я не прапаную даганяць гэта. Я прапанаваў стаўкі на белых воранаў і скарыстацца дурнасцю букмекераў.
p.s. І ва ўсіх тэмах, якія вы глядзелі, даганяюць адну падзею, а я – абедзве. Я не магу зразумець іх логіку. Калі можна даганяць цот, то чаму нельга даганяць нецот у тым жа матчы? Увы, у баскетболе каэфы на цот/нецот 1,83-1,83 у бет365.
Адзінкавы догон на абедзве падзеі рабіў я. І ён скончыўся паспяхова. Хаця там было ўсяго 32 стаўкі. Яшчэ былі мае тэмы пра гэта, але той сайт закрылі.
Мне здаецца гэта замудраная сістэма якаясьці, прасцей ставіць па фіксаваным працэнце – колькі разоў ужо ў гэтым пераконваюся
Сідыхін красавчык, вынікі шыкоўныя – сёння ў цябе атрымаліся))) выпраўляешся)) цягні так і далей) а то ў мяне сёння ўвогуле налева атрымалася так крупна, што даўно так не было
чаго-то мне здаецца, што парнае і непарнае – гэта чыстая рулетка, вам не здаецца?
дзякуй вялікі)) вось бы прэс яшчэ зайшоў) але я шчыра не чакаў што яны 8 банак накінуць..хоць і каэф 3 з капейкамі быў, але ўсё роўна абідна)
Ну да, такое ёсць у рулі казявай)) я ніколі, напрыклад, не браў падобныя стаўкі, нават у розныя стратэгіі не хачу акунацца
Абсалютна правільна.
Дык чаму ж ты не ставіш іншыя вынікі?)
Маржа ўсяго 0,05 у бет365.
піздэц бельгійцы спецам прапусцілі што за цырк.не веру!
ыыыы яны абодва мячы ў вароты ўнеслі проста ))) я ржу сяджу)))
а да гэтага момант які,вартаўнік пайшоў гуляць,купілі нічыю сто пудаў
ну хз мож і не купілі, проста напіліся ад гасціннасці там і г.д.)))) у лазню да дзяўчын павезлі Сэмам, пачаставалі брагой))