Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,410 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На самой справе розніца ў класе і ўзроўні гульцоў была відавочная.. асабліва ў цэнтры поля.
Ну што хлопцы хто што па начным хакеі ставіў то?
та я ставіў))
ты б хоць трохі параіўся
Ды, ніча сабе кф, вау 😮
лавешачка парадавала трохі
а ў нападзе хочаш сказаць няма?? Дык Фонь, Коно буксаваў, Ярмолу зусім не было бачна, растваарыўся, Кравец як бы змагаўся, але не мог ухапіцца. Кучер нулявы, коратка – гол, як звычайна, не прывёз. Што мы хочам уласна?? Які ўзровень футболу чэмпа – такі і краіны
чувак, я хацеў паставіць але я апазніўся на адну хвіліну і не паспеў даць прагноз, але за тое зрабіў скрын бо ведаў, што зайдзе, каб вам на латест выложыць, як на зло, блін, такі кеф прапусціў з-за апазнення(((((((((( Гулялі яны 1-1 у асноўны час
ну той матч мне як-то не падаўся)))
я проста паходу навучыўся лавіць добрыя кэфы ў хакеі, ну яшчэ трэба падцягнуцца, мне 5 хвілін хапіла зразумець, колькі шайб тут прыкладна будзе забіта. менавіта ў гэтым матчы, у іншых нічога не змог зразумець. звычайна я па 20-30 хвілін прысвячаю кожнаму хакейнаму матчу ў аналізе, а тут 5 хв.
чувак, хакей непрадказальны, часам яны могуць не забіваць, а ў канцы за 4 хвіліны заваліць
я ж не кажу, што ён лёгкі. але я не выбіраю такія падзеі, дзе можа быць прыкладна такая гульня. я маю на ўвазе, што я не выбіраю матчы, дзе ну зусім не тое і блізка не па тэме. бываюць матчы, дзе аднаго гола не хапае ці наадварот, але каб я паставіў ТМ5, а яны забілі 11 шайбаў або наадварот – такога ў мяне няма.
мяне ў гэты момант не столькі хакей турбуе, колькі заход экспрэса, засталося ўсяго нічога. Кешаут ні пра што. Калі б хаця б грн 100 давалі, тады можа б і вывеў, а так чакаю ўжо матчаў))
ну ў прынцыпе не складаныя матчы засталіся, так што цягні!!
Што скажуць вопытныя?
Скажу, што не трэба ставіць 2 адны і тыя ж самыя матчы, як у цябе ТБ2,5 і ТБ3. Бо табе патрэбна абавязкова 3 мячы, а калі іх не будзе – то абедзве згараць, гэта заўсёды было ў мінус, і тут не праходзіць адмазка тыпу ‘можа і 2-я стаўка зайдзе’. Так не робіцца правільна!!!!!!
згодны толькі з першым прагнозам
Грэкі – тыя хлопцы, што будуць сушыць з лідарам групы, для Люкса, здаецца, будзе важна не прайграць з вялікім лікам, я б нават рызыкаваў тм2.5
я ж разумею, што так няправільна ставіць, я ж кажу, што выпадкова)
пісец што балгары з галандцамі вытворваюць(((((((
а грэкі з бельгійцамі
гэта бельгійцы сілы пабераглі для тавярняка з Расіяй 😁
так іх ссанымі тряпкамі гнаць трэба, і тых, і тых, разам з трэнерамі
Хлопцы, хто яшчэ не даў храпака, бярыце ў лайве нхл Эдмантан – Каларада тб7,5 за 2,4кеф!!!
Я ўчора не глядзеў гэтае го…. але і не пашкадаваў))))))) нервы сабе захаваў
што думаеце?)
англічане – смрадкі
я ж кляўся на іх не ставіць…