Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,410 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ліхтэнштэйн – Паўночная Македонія
1Х К2,62
Андора – Фарэрскія астравы
ТБ2 К1,9
Балгарыя –
Нідэрланды
ТБ2,5 К1,9
Партугалія –
Венгрыя
П1+ТБ2,5 К2
Люксэмбург
– Францыя
П2 +ТБ3,5 К1,72
а ты з якой краіны,што гэта за іерогліфы?
в матче Ліхтэнштэйн – Македонія узяў бы нічыю, а так выглядае як овер
гледнуў агляд Расія – Бераг слонавай косці
ў чарговы раз упэўніўся куды там на кубку канфедэрацый гуляць, у новай Зеландыі выйграць не змогуць на сваім полі
А я думаю П1, хоць Македонія фаварыт і хутчэй за ўсё пераможа. Узяў чыста на ўдачу. Гэта ўсё папанства. Так не выйграеш. Трэба паслядоўна, гульня за гульнёй, фінансавая стратэгія абавязкова, мінімум рызыкі, у такія гульні не лезьці толькі чэмпіянаты.
Ну значыць харваты разумеюць, што лёгкага матчу ім не прадстоіць. буду трымаць кулакі за Украіну.
Ды ладна, Украіна мінімум 1 павінна забіць.. Я ўжо нават не памятаю матчу, калі Украіна хоць бы 1 не забівала.
УХ Сербія 1-3 лупануў Грузінаў. А вы казалі, што Грузія матч будзе сушыць))
даўно??))) а Еўра ў Францыі забыў?)) ніводнага забітага мяча)))
павiнна зайсці па-любому![]()
Сід, добра ў цябе Сербія і Туркі зайшлі))) красавчык)) паляпшаешся))
У Італіі матч прыпынены , гляджу трансляцыю, не ведаю, што там здарылася, толькі ўключыў, хто што ведае??
я харватаў гляджу па буку, бачу, што прыпынены, ты ж глядзіш тое, здаецца, разбярыся там))
та я таксама харватаў гляджу, па тэлевізары, а на ноўтбуку толькі ўключыў Італію, та не зразумела,балельшчыкі албанцаў штосьці навытварылі паходу
А навошта глядзець на харватаў, і так усё ясна( Адны хочуць перамогі, а другія не зразумела што згаджаюцца прайграць 1-0
ну ў пачатку матчу нават крыху паатакоўвалі)))))
мда Украіна ппц проста…………..
я ўласна ад іх іншага і не чакаў)) ток твае карнары паходу скіслі
аднага не хапіла, але як бачыш я зрабіў кэш-аут яшчэ і зарабіў))))))))за сёння -450
ну так норм, канешне, гэта радуе
О Багі, што гэта за жахлівая гульня з Украіны. Я ад іх такога не чакаў.
цябе вось рэальна гэта здзівіла???
прыкольна атрымліваецца калі можна зрабіць кэшаут у плюс))
Мяне асабіста вынік асабліва не здзівіў, казаў, што ТМ будзе, але думаў, што 2-0. Але бачыўшы па гульні ў першым тайме скажу адно, прагрэс у Украіны ёсць, але толькі ў адным – гэта ўтрыманне мяча, калі знаходзяцца пад прэсінгам, то есць не было «біць і бегчы». Пакуль трэба паступова рухацца да прагрэсу. Індывідуальна нулявыя, ну хоць такога браку, які быў раней, ужо няма. Пакуль толькі на гэта здольныя
гульні гралі добра, але перамоў на гол амаль не было, як быццам цяжкавагавік боксаваў з лёгкавагавіком, які ніяк не можа моцна ўдарыць