Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,722 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я заўважыў, што сёння гэты правайдэр лепш за ўсё дае.
Я заўважыў даўно ўжо, што ў тандэры калі адзін слот гуляе то гуляюць усе
Я толькі дзякуючы тэндэру сёння і адграўся за ўчора і сёння:)))) нават у невялікі плюс выйшаў….
У Мідаса бонус за бонусам, не вялікія, але часта.
У гэтым слоце не думаў, што такі ікс увогуле можа быць!!!
Крута на самай справе, для гэтага слота.
👍👍👍
а колькі спінаў зрабіў, каб так выпала, даўно спрабую, не атрымліваецца так па 1 лініі…..
Я гуляю вельмі даўно ў Тандер, у мяне 2 слота, черепа2 і карнивал Квин, пакуль максімалку там не ўлоўлю…
Я таксама лавіў па 2 капейкі)но купны быў, таксама 5000х 5 сант дало.
Сярога, а як ты дэпаш у эверум? Я гляджу, ты пастаянна там гуляеш.
Праз ківі, якія тармазяць дэпi праз раз?
Я там гуляў, менавіта з‑за гэтага ківі перастаў туды дэпіць.
Мне ў іх гэтыя спрынты падабаюцца 👍
І аддача там, здаецца, бывае. У іх дакладна не ў мінусе.
там P2P па нумары карты або тэлефоне, крыпта…
А што за гульня, Ден?
лаві ўжо пятага:)))
было пяць, не заскрыніў. Grand casanova
нікалі 5 вайлдаў у Endorphina нават не паказвала…
па 5-й лініі злавіў–як хутка дала?
Я ў далёкім мінулым па 2 рублі лавіў у гейшы Урарту і Эквадоры ў адзін дзень і ў кожным слоце нават 50 спінаў не рабіў – так ліла жорстка, але было толькі 1 раз
Братан,ты мне проста ўсё на сёння абломаў:))))) Сабіраўся сёння працягнуць дабіваць яго па 13,50, два дні чакаў, сёння быў упэўнены што даб’ю!
Даўно на форуме слотаў ад ЕLK не было)))
Ага і ў цябе не 700х а 699х)))
Ды да ладна табе)))не 699 а х699,95
Не ведаю, у пф увогуле не працуе ўжо болей за 25к спінаў па 29 рублёў і мінус 130к макс выйгрыш x250, я ў шоку))
Паходу вы мазахісты з Дэнам)круціце тысячу на дваццаць спінаў,я ў жыцці нават не круціў такое колькасць спінаў)калі нават лічыць усе спіны)што сказаць, хлопцы, удачы!Удача любіць упартых!Заносьце часцей.
Брацішка,прывітанне! Памятаеш,мы з табой размаўлялі па пытанні скэтэраў у гэтую гульнюху! Сёння выпалі,я ўжо сапраўды думаў што ніколі не выпадуць! Праз 360 бонусаў пасля нашай з табой размовы выпаў бонус з 5-ці! Нарэшце-то. І не заскрыніў блін, толькі суму!
Брацішка, прывітанне! Памятаеш, мы з табой размаўлялі пра скатэры ў гэту гульнюху! Сёння выпалі, я ўжо сапраўды думаў, што ніколі не выпадуць! Праз 360 бонусаў пасля нашага з табой размовы выпаў бонус з 5-ці! Нарэшце. І не заскрыніў, блін, толькі суму!
Сцебная лінія 😂😂😂
Не граў у такую…
“Greentube” калі пасля замазкі ўжо адчаіўся, і тут адкуль не чакаў прыйшла адмазка, я адразу і не зразумеў, што гэта лінія😅
стары слот, ніколі ў ім не лавіў 5 скэттэраў, як доўга давялося круціць?