Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,722 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я меў на ўвазе тое, што гулец са смартфона граў і не правяраў дасканала слот і ў што ён насамрэч грае. Там мог быць і ліцэнзаваны слот, і тупа скрыпт. Я пра гэтыя аргументы. Меў на ўвазе раскрыццё кадзіроўкі старонкі ў HTML і прагляду адкуль слот трансляваўся. Я пра гэта, Марыя. Скажам так, я зноў вельмі ўглыб у тэму палез))) Так што пардон. Не хацеў нікога замарачваць. Проста прывык да педантычнасці і скрупулёзнасці ва ўсім. У такіх справах тым больш.
Не х563, х369 в booming, там же ставка 17,10 руб , или я чего-то не понял,ставка какая то странная! Чего 17,1 что ли:))))
Гэта да правайдэра пытанні ці да казіно 😂
Значыць там 10 руб,зразумела.
Выправіла 🤦🏼♀️дзякуй, матэматык 😂 ну стамілася ўжо трохі 🤪
Ды не, рэальна стаўка 17,10
калі не заблакавана там зайдзі глянь
Ды я веру,проста не гуляў у гэтую гульню,вось і не ведаў.
вось так удача
x2016, BigFin, Betunlim казіно. На самай справе сам бонус астатнімі 5 спінамі дзе‑та на 10 тыс. больш даў. Скрыншот толькі гэтага спіна зрабіў.
Вельмі салідна , я тыдзень таму тут жа ўзяў 86
Хоць вывялі?!А то ж Пінокіё…))) гэты казінач, здаецца, даўно стаў праблемным
А як называецца? Не падаецца на назву тое, што напісана.
Piggy bjorn ад Гейм Арт. Іх выйшлі дзве часткі, па вопыце, першая лепш гуляе.
Я гляджу па скрыншотах, ты часта ў who is bridge гуляеш, часта на ёй паднімаеш, які быў максімум? Я зараз з доа2 на гэту гульню перайшоў. Часам гуляе нармальна, нават скажу не часам, а часта, але максімум х300-х400. Сёння 2 такія бонусы споймаў, ды і па гульні сёння яна нармальна гуляла…
Месяца паўтара я пачаў у гэтую гульню заходзіць, чагосьці х1000 нават не пахне і зблізку, не тое што яшчэ і больш. Мне падабаецца, што бонусаў куча часам, але няма такіх амаль ніколі, як у доа2, пустышак, нават кепскія бонусы хоць што-небудзь кідаюць, амаль заўсёды.
Хацеў цябе даўно пра яе спытаць, як-то забываў:)))
Так, дарэчы я з тэмы скрыншотаў пра яе і даведаўся, да гэтага і не ў курсе быў, што ёсць такі слот. Гуляю ў яго, бо люблю функцыю липкіх вайлдаў і тое, што ён дазволены для адмывання вэйгера.
На дадзены момант я лавіў 3 разы лінію вайлдаў, а зараз чакаю 5 скатэраў, бо па статыстыцы ДоА і ДоА 2, суадносіны лініі і скатэраў 3 да 1, скатэры злавіць цяжэй і ў гэтай гульні чамусьці асабліва, у адрозненне ад ДоА.
Частата выпадзення бонусаў вельмі радуе, гэта так!)) Так што слот даволі добры.
Так, Максімум быў х3600.
x2549, Betunlim казіно, Quickspin, Sakura Fortune2. Аказваецца, у гэтым слоце, калі ў бонуснай частцы выпадаюць 3 вілды, то ўсе выйгрышы х3.
Усё думаў, што 1xslots – шляпа, але…
Вось толькі пагаварылі пра гэтую гульню і вось яно:)))) Маладзец. Я, канечне, рады за твае х2700, але блін, увесь дзень учора ў яе ўліваў, ноччу сёння таксама. Не скажу, што прайграўся, але адчуваў, што будзе, бо добрыя бонусы кідаў.
Сёння пасля цябе зайшоў, так, думаў, што нічога не дасць дакладна, адразу кінуў х450, хоць бы. Ну і па гульні максімальных даў.
Так, цікава атрымалася!) Дык я за 2-3 дні да гэтага шчыльна ў яе гуляў і шмат фэйлавых бонусаў убачыў.
Учора каля 8 да заносу і ўсе па х15-30 – ужо не асабліва верыў, што так паставіць, а не, як заўсёды эфект нечаканасці.
Вось, і ў мяне такія ўсе. Ну па 3000-4000 шмат разоў было, стаўка 9. Прычым і пасля твайго заносу.
Тут толькі адно правіла дзейнічае: чым часцей і больш гуляеш, тым вышэй шанец натрапіць на лінію, праверана ўжо неаднаразова ў тых жа ДоА.
Тое самае і наконт 5-ці скатэраў, якіх я чакаю ад гэтага слота. У тым жа першым ДоА, прыкладна 4 разы іх лавіў.
Я позаўчора ў who is bridge 3 або 4 разы лавіў па 4,прычым так: першы,другі,трэці,чацвёрты барабаны,відаць каб паболей папалохаўся.
У ДоА 2 таксама не так ужо лёгка злавіць,адзін раз усяго было,з прыпынку,адразу 5.
Так, гэта самае нервовае, і фэйлавае становішча!) Нядоўга таму DOA 2 пару разоў мяне так падставіў..
А я пайшоў каву зрабіць, вярнуўся, а на экране біг він, думаў, што гэта за 4 выдало, а аказалася, што 5!)
У якім казіно, ці самім трэба здагадацца😕
як заўсёды красавчык) праўда не там напісана але ВІНШАЮ!)