Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,641 Прагляд
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вельмі доўга!
Бонусаў 20,потым занос па 18 руб,гэта х2900,потым 270 бонусаў,прыкладна за 2 тыдні,зноў занос па 9 руб,на х2100,потым яшчэ 2 тыдні,там ужо прыкладна бонусаў 40-60 і вось гэтыя скаттэры на х2500:)))))
п..ц,вось гэта ў цябе стратэгія!
Нетент-слоты толькі ў ім граў? Я вось у розных слотах Нетента ўвесь час,можа трэба ў адзін долбіць пакуль ён такія іксы не будзе выдаваць?
Так гэта ж не за адзін дзень:))))😂 гэта месяц! Плюс/мінус тыдзень.
А так канешне я не ў адну гуляю гульню.
Проста менавіта ў гэтай гульні лічыў, колькі бонусаў паміж заносамі.
Вось цікава ,усім пафіг што NetEnt прапаў,не зразумела па якой прычыне! Ужо некалькі дзён няма! Ці гэта толькі ў роялах! Я ў іншых не гуляў гэтыя дні.
Брацік, думаеш, што толькі ў цябе, нееее, ён пастаянна жрэ і ў мяне. Бывае бонуса фіг поймаеш, а бывае адзін за адным і часцей за ўсё, канешне, пустышкі.
Вялікіх на ім не падымаў, напэўна трэба больш у яго гуляць, але вось х100-х200 у прынцыпе не складана злавіць.
Пашанцуе, братан!
Вось у прынцыпе ўсё, што я лавіў у ім:
Найболей крыўдна, калі так!
Ну ўсё роўна нядрэнна.
А мне зараза сёння па верхняй лініі зьлева два на 1 і 2 барабане і справа на 4 і 5 барабане!!! Не дало!!! І трэба было пасярэдзіне і на верхняй лініі для 2-ой лініі і для 7-ой сініт на 2-ой лініі зверху!
Сволата!!!
Покердом
Jammin’ Jars
Стаўка 200
X1459
Скрин не бачна.
Ды зае.., вылятае памылка, як правільна зрабіць, навучыце мяне калі ласка
Клікні сюды, і карцінку загрузі.
Гэта значыць, што вага скрыншота занадта вялікая. Зрабі сціск, каб ён важыў менш, у мяне так жа, пакуль не зраблю сціск
Ад душы, зараз зраблю.![]()
Якось так, дзіка прабачаюся за нязручнасці!
Выяву сцісні,зрабі паменш.
Вось на скрыне націскаеш правіць
Потым вось гэту рамку і потым пальцамі паменьш сам скрын робіш
Тры разы па 1000х нават больш дало,а чаму не падняў стаўку хаця б да 20?
У гэтым слоце нават бухім не стаў бы круціць па 20 ) Быў выпадак, ён зліў 1200 наміналаў без ніводнага x50
Мне нешта падаецца, што яна стала гуляць горш пасля таго, як яны нешта намудрылі, нядаўна, калі былі тэхработы ў нетент, я пісаў. Скэтэры сталі без гуку і з павольнай дакруткай пасля выпаўшых двух. Я пісаў у апісанні гэтай гульні, што лінія на адзін з 300 бонусаў прыкладна, вось такая як у цябе тут хрэнь, прыкладна адзін на 20-25 і г. д…
А зараз увогуле ўсё памянялася ў маіх падліках, усё па-іншаму стала.
Заўсёды так – на апошнія капейкі занос, гадзіны дзве круціў яго, па 5-10р, і табе па 1р😆
Крута, вывёў, спадзяюся, гэтыя 508 х 5₽? А то я сёння заліў 100 тыс, хаця б за цябе парадавацца, раз запосціў гэтыя 2500 як перамогу над босам крыпта-казіно)))
Не скажу што па матэматыцы што-небудзь памянялася, па мне, так жа як і раней гуляе. А тое што прыбралі павольную пракрутку і гук, гэта, вядома, не добра! Пры тым. гэта ва ўсіх гульнях NetEnt стала, не разумею навошта такое рабіць.
Старыя слоты Microgaming таксама сапсавалі, няма ніякага жадання гуляць у іх