Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,588 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
((((((((((((((((((((((((((((((
денчик, як ты ў гэтых бананзах пастаянна заносіш?) я колькі разоў ужо выбіваў бонусы па тваіх заветах, нічога не дае. да х10 ні разу праходку не лавіў. учора аднаго мужыка не хапіла))) ён яшчэ ўчора рыбу на х4000 кінуў і як назло не даў мужыка. эх, так абідна было
Залатую рыбу там не споймаеш, а да х10 рэгулярна даходзіць можна, прыблізна раз у 10к спінаў. Я проста часта там гуляю, адзін з любімых слотаў))
У яго тата алігарх!))))))))))))))))))Па-іншаму ніяк!)))Ну або знайшоў склад))((клад) і не баючыся катае, маючы ооогромны запас!Тут толькі так!
ну вось колькі напрыклад бонусаў з 10 у цябе дае хаця б ад х100? я быццам толькі раз там х200+ споймаў, а выбіў бонусаў ппц не счесьці.
А можа з савета дырэктараў прагматыка, ці рояляў)))
Адна з сямі х100 дае, думаю так, бонус падае прыкладна раз на 100
фігня win777 выпала
😁🤩
і як са вывадам сродкаў у гэтай сметніцы? сайцік на адной старонцы, чат не алё, дзе вы толькі такое знаходзіце)
Пакуль не ведаю, толькі ўчора докі на верыфікацыю загрузіў, ну калі што яны ёсць на некалькіх форумах, скаргу буду пісаць
Дружа,як у цябе толькі цярпення хапае ў гэтых рыбак глушыць:))) я ўяўляю колькі ты менавіта ў іх гуляеш,улічваючы тое што ты іх пастаянна расчэхляеш!
Фартовы Денчык, ты пагартай тэму выйгрышныя скрыншоты, ён жа проста там усё захапіў 😂
Так, я бачыў. У мяне, я лічу, ужо купа скрыноў тут, але Дэн, канечне, падмяў тэму скрыноў пад сябе:))), быццам адзін і выйгравае! Маладзец!
Макс він то ўсё роўна 50 або 100$
ведаю )) чытаў але колькі ні разоў удалося адыграць
Вывядуць, спадзяюся!)))
пратэстуем за адно )
Дапаўняю інфармацыю каб вывесці! або нават атрымаць 50 долараў якія адыграў неабходна зрабіць дэпазіт у 20 долараў якіх у мяне адпаведна няма (
А на дэп яшчэ і вагер, напэўна, х3, як паўсюдна
не ведаю
У сувязі зараз ідзе дыскусія па гэтым пытанні ці трэба адыгрываць ці не
напісалі што рабіце дэпазіт і адкручваць не трэба можна адразу выводзіць
Так напісалі: рабіце дэпазіт 20 долараў! і выводзьце сродкі(( а дзе ўзяць гэтыя 20 долараў
Так яшчэ і так дрэнна, што 1 красавіка сканчаецца бонус( што адыграў
Зарабіць грошы і ўнесці дэпазіт.