Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,976 Адказаў
|
578,958 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Эх… засталося 250 знайсці ????????
Ну, 250 капеек так-то, я па аналагічным проміку ў казіно х у спорце лёгка адмыў і вывёў трэшку.
Можна проста актываваць, і ўжо на працягу 3 дзён надыбаць 2,5 соткі і адыграць, на стаўках значна прасцей замыць.
вы ўвогуле ўсю жыццё не тым займаліся братцы ???? я з 1р бонксново з пэўных месцаў ,выводзіў па 3-5 к за 15 мин ))) праўда тут чамусьці пра іх не напісана і як-то негатыўнае ў казіностораў меркаванне да іх ))
папаўненні ??????
вывады
І гэта 1 акк из 15 😁 хаха самы прыкол з дэпазіту можа адзін раз выводзіў толькі,у асноўным з бонуса толькі )) 0
Прапанова выдатная, другі раз атрымліваецца без праблем адыграць.
што гэта за тэма?
Так,што за тэма?))
кабура. нвути
я звычайна на іх дэпазіт паднімаю ў казіно ??
Трэба для посонаў падрабязную інструкцыю распісаць! Як ты да такой жыцця дакатзіўся. Увогуле твой бонус-хантерскі поспех
я хацеў як-небудзь усё распісаць ,да закінуў але рэал паднімаецца лёгка ,бывае настолькі што за мін 10 выводзіш па касары 3 рэал з 1 р бонуснага хах )
рабіла так стаўіў мін стаўку на 77% да 3-4 паражэнняў запар ,потым мяняеш % на 33 адсоткі але стаўку памнажаеш ужо на 2 да перамогі .
Даш прома-код ?
так там не патрэбны)
кінь сайт.. а то ты нейкую херню кінуў)))) па-чалавечы напішы
спадзяюся ленін не расстраляе
калі цікава, у YouTube напэўна мільён тэхнік гульні – я прывёў больш-менш стандартную
Лілібэт, каму прыйшоў ліст з 30 фры-спінамі, там па ходу вагера няма, насыпалі 500р, упаў на рэальны баланс, зліта.
Мне таксама прыйшло.
Колькі дало ў фры-спінах?Я на 30-м спіне поймаў фры-спіны)накідаў 350р
Сапраўды слот кал е**аны, па-іншаму не скажу, адзін раз на 70 цэнтаў срасло. Там нават у бонусе занесці, напэўна, раз у тысячу бонусаў атрымаецца.
70 цэнтаў, 1 раз сыграла таннымі сімваламі на 30 спінах.Паспрабую ў спорце экспрэсам нешта ўрваць 🙂 Не прапасці ж 70 цэнтам ахахахах.
Ну ўдачы!
Lilibet атрымаў учора 30 фрыспінаў. Насыпала 250 р, падняў да тысячы . Паставіў на вывад. Сёння прыйшлі 11 еўра на ківі . Дэпазітаў не было.
Гэта для дэпераў?
Дэпазіт за апошнія 3 месяцы
А ў мяне без апытання код не спрацаваў.