Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,976 Адказаў
|
578,876 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не чэшы мне пра жыццё, не я ж тут пра**баю кругласутачна на форуме, а ты. Калі ў кагосьці патрабуюць фоткі ў трусах, значыць на тое ёсць прычыны, а не таму што хто‑то дзе‑та замульціў. Мультяць сотні людзей, калі не тысячы.
І ты пішаш што асс па мультам?? і нават не дацумкаў, што калі апытанне праходзіш уводзіш сваё казіноўскае мыло, якое аўтаматам на бонус-код актывуецца пасля праходжання апытання.А ты спрабуеш тупа код увесці і ўсё.??
Я ўводзіў код без праходжання апытання і ён працаваў, яшчэ пытанні маюцца? Ас форумны. Справа ў тым, што атрымальнікі ліста яго могуць актываваць незалежна ад праходжання апытання, а тыя, хто не атрымліваў, не могуць.
І так, пісаць я магу ўсё, што заўгодна, толькі не факт, што тое ці іншае паведамленне і ёсць факт. На плотах таксама шмат чаго пішуць.
Слухай, адкуль ты такі нахабны з’явіўся, я акрамя лухты ў гэтай тэме ад цябе нічога нармальнага не бачыў, пішы па справе.
Пустая балбатня? Ты перасідок што ці? Або з YouTube-каморы такім наблытаўся?) Размаўляй па-чалавечы – гэта па-першае, па-другое, ты падняў оффтоп у мой бок, я толькі адказваю табе. Ну і па-трэцяе, дрэнна чытаеш і няўважна мае паведамленні, відаць.
Пісец удаленка вам на карысць не ідзе.??
Не трэба абавязкова праходзіць апытанне.
Калі ліст прыйшоў, то актывуецца без праблем.
У мяне на Bitkingz код актываваўся, а на тым жа Wildblaster? не, бо лістоў ад іх не атрымліваў.
Ну так гэта і называецца бонус атрымальнікам ліста, а цела спрабавала код прымастрычыць у кучу казіно, як самі ж і рашылі што гэта адна сетка.
Якая аддаленка? Я вахтавік. Ты мясцовае шапіта ці што таннага разліву?
Гэта было здагадка, а не сцверджанне.
Што ў вас у школу цяпер вахтамі ходзяць.??
Казіно 18+, хіба не? Ты публічна абасраўся, і спрабуеш выбіцца на якіх-небудзь жартах-хвілінках узроўню сацыёпатаў з анлайн-гульняў. Гутарка ўвогуле закрытая, з табой размаўляць няма пра што, канструктыўнасці няма і не будзе. Не пішы ў мой адрас, у любым выпадку праігнарую.
Добра, давай, вахтовік, я зразумеў сваю памылку, капнуў і пачало непрыемна пахнуць, цяпер за свой пусты лух будзеш лавіць мінусы, ужо дасталі апавяшчэнні пра твой пусты флуд
Дзяўчынкі , не сварэцеся 😁 , рэгістраваўся ў Wildblaster у 18 годзе , дэпазітаў не было , ліста не было , код не працуе
Я зараз камуніста лысава паклічу ,пакажа вам ??????????
дайце спасылку на апытанне ў Вілдбластер
Так не праканае, яна індывідуальная адназначна.
І прашу не засрачайце гэтую тэму не па тэме, мільён пустых паведамленняў прыходзіць??
чалавек слушнае пытанне задаў.
а вось тваё і маё паведамленне, якраз і засяраюць гэту тэму 😏
Я пра вышэйшыя паведамленні, а гэтаму чалавеку я па справе адказаў:)
Калі не памыляюся, спасылка на апытанне ідзе з ключом, то-бок аднаразовая, калі па ёй хто-небудзь прайшоў апытанне, ты будзеш пры пераходзе атрымліваць паведамленне, што апытанне прайдзена.
не, там можна прайсці – але бонус не атрымаеш, ужо праверана на 3 аккаўнтах на розных платформах )) а калі ім пісаць, правяраюць з о
Піздзяць,я ўвайшоў атрымаў усё норм .
Проста так код ROUTE не працуе
без ліста? што б піздаболам будзем прыпісваць? я ж таксама на іх baly казіно зарэгістраваўся – на гл. старонцы напісана без дэпазіту 20 спінаў за рэгу, а тут жа просяць увесці дадзеныя, увёў, зарэгістраваўся і ў падтрымцы потым пішуць, што па спасылцы трэба было праходзіць рэферальнай .. Пытанне, нахера на гл. старонцы тады пісаць … і не ўказваць пра рефку
магy даць скрын я ўжо шопіў ???? чакаюць, сукі
гледзь у тэме я проста скрыншот скінуў тыпу які код кідаў ??
кстатi твой скрыншот у падтрымку і кідаў ??????