Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,977 Адказаў
|
579,020 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На броневіку ??
К***ы сказалі, што вы не маеце права на гэты бездеп.
Здарма час патраціў на сметнік рыобет. Не суйцеся, гэта не бездеп. Атыгрыш за свае.
та ды прашу прабачэння канешне за такі шлак ужо выдаліў
Які дурнік прыдумаў выйгрыш з фрыспінаў адыгрываць за рэальныя сродкі і заўважыў, што ва многіх казіно такія бонусы… Я б яму накакаў у галаву…
1хслотс быццам пачаў. Потым усе астатнія.
Падняў 3к, паставіў на вывад. Бон без вагера, паглядзім, вывядуць ці)
Красава, павінны вывесці)
Як атрымаў?? У мяне нічога…(
Ліст прыходзіў.Зайшоў у слот, фрыспіны там.
Паглядзі ў правілах. Там бонус макс вывад 1250 калі не памыляюся.
У Lilibet са спінаў дало трохі €7-8, але потым па той жа стаўцы налічыла 152€, упалі на баланс , хацеў вывесці – не змог , потым і акк заблакавалі , напісаў , чакаю што скажуць
Як у Лілібет шукаць гульні па правайдэрах?
Я з тэлефона на пошукавік націскаў, правайдэры з’яўляліся.
У мяне з кампутара ўвогуле няма правайдэраў.. А Betsoft або Endorphina там ёсць ?
100 пудов перад Новым годам хто-то вырашыў грошай намутіць. Не раю туды дэпіць.
у мяне аналагічная сітуацыя толькі ў televega
не ў курсе, як яны ўвогуле могуць даказаць, што другі аккаунт быў, калі на самой справе яго не было?
Па айпі адрасе. Калі ты карыстаўся VPN . Мог супасці з айпі адрасам іншага гульца.
але гэта ж не даказвае наяўнасць менавіта ў мяне другога акаўнта…
і на самой справе ў мяне былі па пачатку мульты, так ва ўсіх казіно, слава богу іх было ўсяго некалькі, цудоўна прадставілі інфармацыю і заблакавалі ўсе, акрамя таго, які я сам выбраў
Што ты нясеш?Такога не можа быць ніколі!Не супадаюць IP-адрасы гульца зіншым IP!
а тут поўная цішына – так не бывае, бо тады можна з столі браць і выдумляць іх
дзякуй за інфу
Калі сказалі і заблакіравалі акаўнт, на тое ёсць прычыны, альбо ў цябе быў акаўнт там, і ты проста забыў. Яны проста так не блакіруюць. Вось вышэй гульцу вывялі без докаў і дэпа, у яго няма мульта, таму глядзь свае пошты, може быў зарэган калісьці.