Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,975 Адказаў
|
578,773 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Які плюс, які рэйтынг? Не ўлоўліваю, да чаго ты вядзеш.
Прыйшло такое ж пісьмо – насыпала 0,004 btc паставіў на вывад (без вагера ж) – праз пяць хвілін рахунок заблакаваны – ТП сказала што вось так – Калі ласка, каротка апішыце сэнс вашага запыту, пакуль я перадаю чат агенту. Гэта можа заняць нейкі час, калі ласка, чакайце.
You have been transferred to: Lilia.
Dmitriy Pundonen 01:11
Just use the promo code TALE and activate the bonus.
Your account is disabled.
Lilia 01:12
Ваш рахунак быў закрыты па рашэнні адміністрацыі, на жаль, гэта канчаткова.
Dmitriy Pundonen 01:13
Прычына ?
Адыманне грошай ?
Lilia 01:15
Па рашэнні адміністрацыі
Dmitriy Pundonen 01:16
Што вы са мной робіце – адкруціў 25 фрыспінаў – насыпала на 74 баксы – паставіў на вывад і блок рахунку
настучу ў ФБР – прыпхалі, сукі, 74 баксы
Lilia 01:17
Можа вам яшчэ чымсьці дапамагчы?
Dmitriy Pundonen 01:18
Сабе сметнік сраны дапамажы – software як быў, так і ёсць
Якая на**й у цябе адміністрацыя а шостай ночы вырашыла пасля адкруткі фрыспінаў з вашай жа рассылкі заблакаваць рахунак без прычын?
Lilia 01:20
Прашуем вас не выкарыстоўваць нецэнзурную лексыку. У адваротным выпадку мы будзем вымушаныя зачыніць наш чат.
Dmitriy Pundonen 01:20
Так ты адказу не даеш – без мату ніяк
На якім падставе заблакаваны доступ ?
Мультыакк, VPN, што яшчэ ?
Lilia 01:23
Вы парушылі правілы казіно, у Вас ёсць перасячэнні па IP-адрасе.
Dmitriy Pundonen 01:22
Мяне не задавальняе проста па рашэнні адміністрацыі
Абгрунтуйце, лагі прашу прадаставіць
З Расіі не пускае без VPN – так, зайшоў праз Германію
Lilia 01:24
Напішыце, калі ласка, Ваш запыт сюды
Мы не прадастаўляем такую інфармацыю ў чаце.
Dmitriy Pundonen 01:25
Я вас затролю і на Латесте рускім і на аске – можа не варта ?
Lilia 01:25
Вашае права, Дмитрый.
Мы не прадастаўляем такую інфармацыю ў чаце дзеля бяспекі персанальных дадзеных.
Dmitriy Pundonen 01:27
Лілія, калі ты сапраўды Лілія – павер, страты будуць большыя, чым гэтыя сраныя 0,004 бітка, якія я адлавіў па вашай прапанове ж без вагера
Lilia 01:28
Напішыце, калі ласка, Ваш запыт сюды
Больш, на жаль, не змогу Вам дапамагчы ў дадзенай сітуацыі.
Dmitriy Pundonen 01:28
Ппц, паходу ты без прэміі на Новы год
@Ленин, мне офф скаргу пісаць? Я спецыяльна заходзіў у гісторыю – 5 уваходаў у гэтае завядзенне было, усе з аднаго IP і з іх промакаў – 2 адмененыя, 3 прайграныя – і тут жа на – на выйгрышным блок акка
Вот уюобки, биток взлетел – решили наверно хорош плюшками разбрасываться, а впн – отмазка на все случаи.
Вось гондота скааа!
Пішы скаргу, вядома))))
У мяне ў лісце няма промакода. Толькі спасылка на тэст
Нармальнае казіно было. Выплачвалі хутка.
Пасля праходжання апытання промакод звычайна з’яўляецца. Ён у ўсіх адзін, на абодва казіно)
Хз. Можа трэба абавязкова прайсці тэст,а то пасля пры вывадзе скажа вы ліст атрымлівалі для праходжання тэсту і г.д
Наўрад ці.
што маецца на ўвазе на
Калі пераходзіш па спасылцы на апытанне, з’яўляецца паведамленне, што трэба абавязкова ўвесці імэйл, потым ужо жмяеш – пачаць апытанне.
Там апытанне-то займае 3 секунды.
Так, код той самы.
Я ў курсе, але я прайшоў яго ўчора 1 раз, і на 4 акаўнты ўсё спрацавала.
А чаму не на 25, млять, акаўнтаў. А потым вось з-за такіх пасонаў мазгі іпуць з вывадам. Ёсць 4 акаўнты – так і маўчаў бы, на куй тут свеціцца, прадстаўнікі казіно таксама чытаюць тваю лухту.
Бро гэтая шняга шняжная(
Ад іх кожны дзень прыходзіць ліст з 10 тю спінамі, а ўмовы выводу жорсткія – у наступны раз не буду рэагаваць.
Каму ебуць, значыць тыя мультяць як памешаныя, не ўмееш – не лезь як кажуць. Дай мне 25 дропаў, я і на 25 гуляць змагу без праблем.
у вилдбластер учора прыходзіў такі ж апытанне, код такі ж
Падаецца, ва ўсіх, у казіно, якія працуюць на гэтым софце, гэты промакод канае.
UPD: праверыў, у мяне не канае.
А мадэраў не натолкнула на падазрэнне, што чел зарэгістраваўся, выклаў гэты трэш сюды, і болей зусім не актыўнічаў? Я прама ўпэўнены, што гэта скам-праект па зборы дакументаў, ну і дэпазітаў з максімальна тупых людзей. Лохі ж усё роўна не перастануць.
Толькі тут адзін лох ёсць Калі разбіраецца ў казіно, не ўкінуць грошы ні адзін нармальны чалавек!
стары ўсюды лезе ,ворчыць . ???? узрост![]()
🔗
Табе падобна ліст прыходзіў на пошту ? я так зразумеў ,калі ліста няма ,то не актывуецца .. ) у мяне няма (
Таксама без ліста код не актыўны
Дык рабі ты хоць 1000 дропаў, паходу ў цябе гэта адзіныя капейкі ў жыцці, навошта тут аб гэтым пісаць, вось што я табе спрабую данесці, прадстаўнікі чытаюць усю гэтую хрэнь, і нармальныя юзеры потым не могуць вывесці з бяздепаў або праверкі ўладкоўваюць да сэлфі ў трусах і аналізаў бабулі.