Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,277 Адказаў
|
598,270 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ніхто не мае піастраў або крыпты у наяўнасці цяпер ? Напішыце ў тг peterdmitriev або ў лс
@nikolay_, жлобскі нейкі казік, на іншых праектах бонусы большыя. Да яшчэ і вэйджар 30, выйграць нерэальна практычна.
@brabrobrob
я набіў там віп 5, ~70% нагуляў да 6, пра што вельмі шкадую, што патраціў столькі часу і грошай. Давалі па 750 кожны тыдзень і ЎСЁ. Ніякіх іншых жэстаў бонуснай волі з іх боку не было. Абарачэнне па віп узроўні было 15к$(ну іх ачкі ўзроўню віп).
да слова, адыграў з 750 штотыднёвых 2 разы, з якіх адзін прайграў пасля вагера. А іх бонусы ад менеджэраў – фс дэп 3к і макс він х3-5. І яны яшчэ гэтым ганарацца і ў размове шчыра не разумеюць, чаму гэта нікому не трэба
Хтосьці ў курсе, поінты за водгук адразу налічваюць ці праз нейкі час?
@brabrobrob раней яны яшчэ нічога былі, промікі кіналі то 500, то 300 амаль кожны дзень, цяпер сістэму змянілі і бонусы адпаведна (на дзень нараджэння далі 50фс без адыгрышу, з іх 344 руб, ну смех 🤣
@awbred Покердом заўсёды былі жабракамі. Я ў іх ужо гадоў 7 зарэганы. І ні разу ад іх не бачыў шчодрага бонуса. Нават на ДР.
@pamujiek па сутнасці іх правяраюць кожны дзень, акрамя выходных і святочных дзён.
@sinaloa Два водгукі напісаў, нічога не налічылі. Дзіўна.
@pamujiekпаходу кідалова
@awbred, круты віп-статус) 750 рублёў жа цяпер шмат што даюць)
Хоць бы сёння дзе-небудзь была раздача халявы)))
А то грошай няма кінуць)))
@pamujiek здаецца, адразу ж, але бываюць затрымкі
@volf777 ага, чакай )) халява даўно скончылася 🤣
@pamujiek яны ж нібыта трапляюць на мадэрацыю, потым толькі публікуюць і налічваюць
@gryund мяне таксама цікавіць? 🧐
@barondopampum ну так, гэта праўда, як бы занадта
@nikolay_ да Покердом апошнім часам стаў скочвацца ўсё ніжэй. Добра хоць змены больш датычацца казіно, покер не асабліва чапаюць
@pirer644 Так ужо апублікавалі. Таму і незразумела, чаму не залічылі.
Тут нядаўна тэму пра роялі абмяркоўвалі нядаўна, так вось, я ж усё ж такі не ўтрымаўся і задэпіў у фугу. Нават удалося падняць. І што мяне здзівіла больш за ўсё, дык гэта вывад за 15 хвілін. Не чакаў.
Чамусьці апавяшчэнні перасталі прыходзіць на пошту з гэтага форуму. Нібы ўсё ўключана. Ні з гэтай тэмы, ні з “Бездапазітныя коды”
@pamujiek Прывітанне ўсім, у гісторыі актыўнасці сваёй паглядзі налічылі ці не можа ў чаканні налічаць не парся.
@pamujiek за деп – да, без праблем выводзяць на іншых роялях праверана і з колаў таксама хутка, а вось з бездэпаў пачынаецца мазгабітня.
@pamujiek Шмат падняў?
@rustik41 патрэбны жалезныя нервы, каб быць падпісаным на абмеркаванні. А падпіска на бездапазітныя без абмеркаванняў працуе ў мяне. Тым не менш і там часам чытаеш, што каму дало, а каму не дало.