Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,286 Адказаў
|
598,490 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@awbredБыло нешта кшталту гэтага, не бачыў ні аднаго бездепазітнага бонуса, якія на дэпазіт, так і на 1 узроўні такія даюць з 25-35 вейджарам. Там яшчэ ёсць бонус за час разам, але я яго не бачыў або прапусціў, бо ніякага апавяшчэння не было, затое пра бонусы на дэпазіт з паніжаным вейджарам x30 яны паведамляюць прама на тэлефон.
@crecer
за час разам раз у 3 месяцы ці што, я пытаўся яксьці ў падтрымцы калі ў мяне, але ўжо закінуў
@awbredТак, раз у тры месяцы, у мяне якраз быў статус больш за тры месяцы і нічога не бачыў, хаця заходзіў амаль штодня.
@vinichenkorich Так, трохі, але затое ў плюсе на гэтым праекце. Проста іх апошнія казікі зусім нічога не давалі.
Хлопцы, памятаю, хтосьці тут раіў нейкі крыптаказік. Кажуць, непагана. Толькі назву забыў. А можаце параіць што-небудзь?
@pamujiek Stake, Fairspin, bc game
@bugulma83 Дзякуй. У БС, дарэчы, можна паспрабаваць.
@pamujiek у дуэль гуляй, няма верыфа, вывад як у стэйку, імгненны, рэйбек добры
@pamujiek граў у дуэль, няма верыфа, выснова як у стэйке, імгненна, рэйбек добры
А адсюль хто-небудзь выводзіў грошы? Што для гэтага трэба?
@volf777 адкуль?
@pirer644 з гэтага сайта за актыўнасць
@volf777 7 гадоў на праекце і не ведаеш, як выводзяцца грошы 😅 У кашалёк зайдзі- вывад, там усё падрабязна распісана 😉
@bugulma83 ён, судзячы па даце рэгістрацыі, нават 8 гадоў на сайце, праз 2 дні, дакладней 8 гадоў)
Усім добрага выйгрышу , хто-небудзь атрымаў прыз на суку з разыгрышу?
@aslanbeko напішы ў падтрымку, скажуць калі што
@sinaloa Прывітанне) да ладна, да дакладнасці да дня не стаў высвятляць…. Прыблізна так😁
@sinaloa Усё верна))) Але не выводзіў ні разу. Вось хачу паспрабаваць
@aslanbeko Яшчэ не атрымаў.
@volf777 трэба быць актыўным на форуме,нават калі аккаунту 8 гадоў і няма актыўнасці,вывад адменяць.
@bugulma83 і такое бывае)
Slotneo 10 фрыспінаў
SPLASH10
@pirer644 а што гэта за дуэль? ты адтуль выводзіў? і няма там за рэгу ніякіх плюшак?
@nikolay_ Duel кропка com
@bugulma83 рэферальны код ёсць пры рэгістрацыі, але хз які