Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,276 Адказаў
|
598,140 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nikolay_ так, у мяне з апошніх тое ж, што і ўсім – на пошту было. У мінулую зіму іх вельмі шмат было, а цяпер нешта зусім няма. Грошы заканчваюцца, можа))
@nikolay_ сёння помік купляў у краме?
@pokerface ну вось я ж пра тое ж казаў, ну іх кароч, толькі час марнаваць і абнадзяваць сябе ))
@pokerface Раміс прывітаю брацёк! Тэж даўно рэгістраваўся ў гэтым фантане, там яшчэ ф1 здаецца было ці як то так, таксама давалі за рэгістрацыю косарь, у фантане адыграў, мне ніхто не вывёў, прыпісалі дубль і спісалі баланс, самае цікавае што рахунок не заблакавалі, а сказалі магу гуляць далей толькі на рэальны баланс, натуральна я закрыў і забыў, гэта прама дно, у якое гуляць – толькі час губляць…
@barakuda2020 учора, сёння даслалі
@van Вось, вось і я так падумаў, мала таго што ў іх як памятаю апошнія макс кешы пакідалі жадаць лепшага, а цяпер зусім перасталі слaць, я ўжо думаю можа хутка прыйдзе ліст, што РФ там цяпер граць нельга, зараз гэта проста носіць масавы характар, уся пошта забіта гэтымі папярэджаннямі…
@ders Гэта ты выводзіў пры цару Гораху, калі Дама мазгі не парыла з вывадамі. Мне пафіг на тыя смецці, што ты пералічыў – я ў такіх рэдка гуляю.
Крыптабосс яшчэ забылі.
@kazhim14што за промік на сотачку?
@nikolay_так і будзе паходзе. Будзем ездзіць у Сочы гуляць.
@gryund без проміка налічваюць кожны тыдзень
@jimyk55 у якім казіно?
@volf777 ну покердом, напісана ж вышэй)
@volf777 Покер Дом, раз на тыдзень налічваюць 100 р бонусных, з вагерам х10 і макс кешам 500 р. зараз зайшоў паглядзець прапановы і мякка сказаць здзівіўся, яны прапануюць за дэп 500 р цэлых 100 фрыспінаў у правайдэра 3 oax, самы фішка ў тым што там мін. стаўка 30 р, а яны гэтыя фрыкі прапануюць па стаўцы 5 р. Для мяне асабіста гэта паказчык таго, што калі іх актываваць, то гуляць я, хутчэй за ўсё, буду ў іх уласны правайдэр, які не мае ніякага дачынення да агульнага гульнявога пула – як яны так высяцяцца, хз. тыпу правайдэр ім дазваляе стаўкі мяняць? Такія прапановы ў мяне асабіста ніколі не выклікалі цікавасці..
@nikolay_зразумеў
@volf777
Дзіўна, што 2500 рублёў макс. Звычайна яны на 1к рэзаюць і просяць яшчэ мін деп і 3-і абарот.)) Не раю)))
@artem2801 ))))))))))
@artem2801 кстати так, я потым удакладняў – дэп патрэбны і х3 абарот. Я ў шоку ад такіх бонусаў
@volf777 зусім абеднелі, бядолагі
@nikolay_у мяне чутка няма такога бонуса там (( толькі сотка штомесячная і пара бонусаў па 1,5к. дэп.
@alex777pletnev Касар з крамы, які на Фугу, так і не ўдалося адыграць. Ну і пафіг. Хутчэй за ўсё не вывелі б, запыталі б дэпазіт.
@lana888 Дзіўна. Я, быццам, проста пісала, а чамусьці атрымалася быццам адказ alex777pletnev. Я ўжо столькі розных бонусаў брала і ў асноўным такая фігня. Рэдка, раз у год можа стрэльнуць. Вось сёння на Джой з Дэшыфровшчыка дало 8к, а толку. Слоты не гуляюць. А па мізычных стаўках круціць не хочацца, калі трэба адыграць 80к.Эээх☹️
@lana888 да нічога ўсё норм))….то ці яшчэ будзе )
сёння двіжуха у мелстрой казіно, якоесьці кола рандомна раздае.бачыў нават выйграюць калі дэп за ўсе час быў 500+$
@kalendula там нават хто-небудзь грае ?))
@alex777pletnev граюць) сам як-то гуляў, плюсануў баксаў на 500 і больш на заходзіў, па сутнасці той жа 1він