Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,277 Адказаў
|
598,270 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@volf777 ты дадай, што адыгрыш там х30 і за свае ў тым самалёціку. Больш бессэнсоўнага бонуса я не бачыў. Ніхто за свае не будзе гэтую фігню х30 адыгрываць
@volf777 хутчэй за ўсё за рэал адыгрыш?)
@barondopampum згодзен. У выніку ты ўсё роўна будзеш у мінусе.
@nuk0s я так выкінуў, можа камусьці спатрэбіцца
@volf777 наўрад ці хто гуляе на іхнім сайце) казік максімальна непапулярны)
@nuk0s я на марафоне гуляю але там з папаўненнем увогуле неудобняк
Хто ў бетах сядзіць? Нідзе ніякіх цікавых акцый няма?
@godweles888 там ужо няма бонуса
@staryydrug так, таксама прыйшло ад петухоў, астатнія чота маўчаць пакуль
@staryydrug а не помыйныя па-тваім якія? Коты, роялі, пошы і розныя буі? Я, напрыклад, з сеткі дамы на парадкі больш выводзіў, чым з ру казін, якія рэальна на дадзены момант можна лічыць помыйкамі, бо зараз яны амаль усе нахабна скамяць на ўсім безнаказана. Не бачу нагоды для радасці, што замежныя казіно адваліваюць.
Эксперымент скончыўся правалам, 20% удалося толькі адыграць у фуго з проміка, ну я і не асабліва здзіўлены, бо ні ў адным з іх праектаў ніколі не адыгрываў падобныя бонусы, вельмі хацелася праверыць вывад з гэтага прома, але відаць не суджана, як вам удаецца там нешта адыгрываць для мяне гэта загадка, 3 бонускі па ікс нічога на гэтым уся гульня…)
@nikolay_а што за промік
@volf777пакупны з крамы Латеста
@ders да яны ўсе паходу сметныя))
@user37t у мяне тут пошта старая, а як змяніць хз
@user37t Я ў Фонтане зарэгістраваўся далі косар вэйджэр 50 макс кэшаут 2500 во канчаныя
@artem2801.Хто кажа ад Котаў, хто ад Банды ) Пакуль адміністратары форуму не скажаў чыё – нікому не трэба верыць
@kirasof
ну у мяне проста трата часу, так нічога і не вывелі
@artem2801
так, з гэтымі званкамі яны ўжо надакучылі
@volf777 канчанае казіно – гэта яшчэ мала сказана, не марнуй свой час, заебуць з верифікацыяй і будуць да апошняга з ёй цягаць + “высасываць”, “раскручваць” на дэп, брацішка граў хз года 3-4 назад 15 к так і вісіць на акку..
@volf777 ну гэта ўжо дакладна сметніца, не ?!)
joy
sweetrushbonanzaQ3CKZHTWZS5GG
дэфіс не патрэбны
Хто заўважыў, што сетка юбет, иммерион, снетч цалкам перастала дасылаць бездепы? Раней хоць часам рассылалі, апошнім часам толькі на деп% Можа камусьці дасылаюць? Ці гэта агульны развод на бездепы з іх боку?
@alex777pletnev гады 2-3, можа пазней таксама рассылалі ў лістах аналагічны бонус, тады 1к давалі, малодшы зарэгістраваўся адыграў, пацікавіўся ці можна працягваць гуляць з адыгранага бонуса – адабрылi, у выніку 15к падняў вырашыў вывесці і тут пачалося… дэп для прывязкі плацяжкі хз 500 нібы патрабавалі, дэпнуў, паставіў на вывад і з верыфікацыяй пачаліся качэлі: то не тое фота не ўгадвала, хаця максімальна якасныя былі і ў іншых казіно без праблем прымалі іх і адабрывалі, + пацверджанне нумара тэлефона, сім-карты ў тыя гады не на яго была аформлена, карочэ максімальна цягнулі, не хацелі выводзіць, хоць буду шчыры чытаў тут і на іншых форумах пра дробязі, спачатку яны выводзілі, гэта зразумела – як правіла скам, скрыпты так і паступаюць, у выніку забіў на іх, праз год пішуць яму тыпа там усё змянілася начальства і г.д. і г.п., у чарговы раз патрабавалі дэп для прывязкі плацяжкі – ён дэпнуў мінімалку 100р, ну колькі 100р – надвор’я не робяць, можа цуды здарыцца, дэпнуў і куй там плаваў – зноў пачалі нясьці куйню, нібыта 1к дэп мінімальны неабходны, адпаведна былі пасланы…
@maliteg просіць дэпазіт для разблакіроўкі