Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,286 Адказаў
|
598,490 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@jimyk55я бачыў,до 5 дзён
@rustik41 (rustik41) на будучыню: у BitStarz у такіх выпадках трэба звярнуцца ў чат падтрымкі і яны канвертуюць фіят у крыптавалюту і зможаш вывесці на свой крыптакошык
@gryund калі ўжо актываваў то арыентуйся што ў пятніцу налічаць, раней малаверагодна! Бывала і да панядзелка могуць затрымаць.
@barakuda2020 вось гадзіну таму актываваў. Буду чакаць, значыць, куды дзявацца
@gryund папярэдні розыгрыш у чацвер увечары залічылі.. глядзі, не прайграйся, я з трох выйграшаў адзін раз адмыў і толькі вывёў.
@barakuda2020там не вялікі жа вэйджар ,ікс 3 відаць,думаю можна адмыць
@gryund адмыць-то можна, але калі слоты не гуляюць, то зліў балансу забяспечаны.
@sinaloa
У іх зараз з затрымкай, у мяне таксама было 2 гадзіны не даходзіла.Напішы ў падтрымку павінны вырашыць адразу
@nikolay_
Мне здаецца Motor, гэта праекты Leebet і Banda таксама частыя названіўкі))
@artem2801 а можна спасылку на гэты Motor або як яго там – сцэпленне?
@ewgen99 і чаму толькі ў BitStarz такое даступна… з апошніх казіно Mella такое правярнуць не можа…
@godweles888 зайдзі ў любы канал стримера – там і будзе. Або праз VPN зайдзі на латест і ў пошуку ўвядзі motor
@gryund я літаральна месяц таму нават х1, здаецца, не адыграў 😀 проста ўвесь казік з’еў нават без сыгровак. деп быў 5к
@nikolay_ а фоткацца на фоне манітора з пашпортам не раздражае?) для мяне гэта ўжо бред і гуляць у іх пасля такога жаданне адпадае
Казіно фор Бет ці як яго там, так і не вывялі нікому з фрыспінаў?
@godweles888 абмежавана па краінах. Украіну не прымаюць.
@babay29 выводзілі людзям, але вельмі павольна
@babay29 козлы яны.абяцалі паправіць бонус і ў выніку сёння адказалі,што ён больш не даступны( пра вывад бачыла дзе то пісалі,што камусьці выплатылі.
Казіно Slott 10 спінаў у aviatrix код LUDG5
@dinam1tka а можаш спасылку на гэтае казіно даць? не магу знайсці
@volf777 можа ты дзесьці памыліўся ў кодзе?
@barondopampum казіно слот набяры ў пошуку
ў саму гульню заходзіш і там уводзіш код
ВСЕТИ why для тых, у каго быў дэп
Усім рассылка ідзе апошнія 2 гадзіны пра забарону ў РФ хатніх казіно? Рустербет, Бітпреміо, бачу рассылаюць. Бітстарз да вечара, мабыць, таксама прышле.