Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,286 Адказаў
|
598,490 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Іксе промік ужо не актывуецца
@manitu, увогуле, гучыць дзіўна, кругаварот лудзікаў, вечна на новыя промкі прыходзіцца траціцца, каб даход атрымаць
@brabrobrob што б мець даход патрэбныя не промкі , а проста выйгрышы не выводзіць – чым роялы і займаюцца паспяхова , пакуль дэпаеш усё нарм , як толькі занясеш знойдзецца пункт правілаў які ты парушыў і да пабачэння)))
@manitu прывітанне, табе кеш не прыйшоў за розыгрыш на Ікс слот які быў?
Так з раялямі ўжо даўно ўсё вядома🤣 Мяне асабіста іх праекты не прыцягваюць.
@nikolay_прывітанне , не прыйшоў яшчэ (
@manitu зразумеў, прыняў, значыць будзем пачакаць, цэлей будуць…)
@nikolay_
@manitu мужыкі, вы ў курсе, што з xslots кеш прыходзіць на вашы рэквізіты крыпты, якія ўказаныя?! Не на баланс казіно.
@manitu, з такімі дзеяннямі наадварот падрываюць рэпутацыю. Нахіляюся да таго, што стабільныя казіно трымаць лепш. Больш трафіку – больш даходу. Я не разумею, чаму ў такіх сетак кліенты ўсё роўна з’яўляюцца.
@sinaloa так у мяне, так, быў вывад на BEP20)
Добра, пачытаў як ругаюць роялаў за бонусы і заказаў у магазе 1000р промік які, проста аж стала цікава, адыграць бы яшчэ каб праверыць вывад з гэтага прома, але я памятаю ў ўсіх актываваў такія, (амаль ва ўсіх) проста ні разу нават палову не адыгрываў, таму даверу асабліва няма, але сама інтрыга прыцягнула, на фугу заказаў, паглядзім як там карта ляжа…)
@nikolay_ такіх кодаў у тг кучу можна знайсці, не бачу сэнсу траціць балы
@pirer644 згодны, проста палазіў, не знайшоў)
Мяне казіно мотор ужо бесіць, пастаянна тэлефануе які то да…ёб. з падарункамі на ак, але я ж ведаю – якая то скам-помыйка, туды дэпаць проста выкінуць грошы, менш за тое яны яшчэ з бонусаў нагла здымаюць, як то ў коле ў іх 500р выйграў, дык іх ніхто і не налічыў, кудысьці, што-сьці каму-то перадавалі, запэўнівалі, што на пашту пришлють. у выніку я праз тыдзень проста забыў пра іх, там у мяне ўсяго пару дэпоў па 500р. так вось апошнія дні ўжо пачало падабешваць, што гэтыя скамэры мне названіваюць і ўціраюць нейкую дурню, трэба там заблакаваць ак назаўсёды, усё роўна гуляць я там не збіраюся, а гэтыя званкі рэальна толькі раздражаюць…
@nikolay_, навошта ўвогуле на такіх сумніўных праектах рэгіцца.. Як калектары якіясь.
@brabrobrob я ў ім таксама рэгістраваўся, але выключна дзеля паловы кэшбэка ад стрымера. І на гэтым усё.
@maliteg ну і гавнішча слот. За 30 пракрутак выйграла ўсяго адна – выйгрыш 80 кап
Усім добрага выйгрышу, каму-небудзь налічылі бонус з разыгрышу на суку
@aslanbeko не хвалюйся, налічаць. а калі што не так – напішуць у лс
@rustik41нават не ведаю,а аплаціць можаш што-небудзь адтуль ?
падкажыце, вось у розыгрышы выйграў я ад казіно Kilo Gram. У ўсіх статус актываваны, у мяне ў чаканні. Што рабіць?
@gryund зайдзі ў мой кашалёк- мае выйгрышы- націсні актываваць.
@sinaloaдзякуй ад душы )а колькі часу займае залічэнне прыза ?
@gryund у правілах розыгрышу ёсць уся інфармацыя, усё апісана на працягу якога часу зарахоўваюцца прызы🤗
@gryund да 7 працоўных дзён.