Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,631 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@godweles888 А там няма фрыбэтаў. Толькі бонус на дэп у казіно.
@maliteg рылс ад джоя каз?
@maliteg няма сэнсу, уключаць дуркоў, тыпа нібыта не ведаем, што гэта за праект🤣
@nuk0s ад пошфрендс
@nuk0s так, ад пошы, іхняя кантора выплаты без вэрыфа, мне вывелі першы вывад без вэрыфікацый, хоць могуць і папрасіць вэрыф, пошы хз, іншы раз без вэрыфа, а іншы раз патрабуюць вэрыф.
@seregabroyt.А тым больш калі ў кішэні 1000р і ты паднімаешся 20т і не здымаеш і на наступны дзень няма акрамя гэтых 1000р ні капейкі…Не раз трапляў у такую сітуацыю.
@robingood я першы дэп з бонусам заліў вельмі хутка, зусім нічога не гуляла.
@lemonad83 я бонус не браў на першы дэп, але свае дэпазіты адгуляў і вывёў без праблем, каля 3 гадзін на крыпту выводзілі. І ўсім раю не браць бонусы, гэта замануха ) на свае іграеш – занёс, нармальна вывёў, а бонусы – гэта пустая трата часу з 40-45х
салют камрады хто гуляе ў Stake прыйшоў ліст падарунак 100 баксаў па спасылцы з ліста не пераходзіў у кабінеце натуральна нічога няма падтрымка марозіцца можа камусьці прыходзіла падобнае на днях адрас адпраўніка noreply{@}mail.stake точка com гэта фішынг???
@wasteomind як заўсёды пусто… Хоць і ў мінусах у іх ..
@wasteomind не дачакаешся ад іх ніхераў.
@dangeraut не фішынг
@pamujiek.Ну ты малайчына!Што іншым гульцам не выводзяць а табе проста вывялі за 40 хвілін маладцы )Калі на самой справе так )
@dangeraut хутчэй так, мне падобнае было, выдаліў скрын адказу саппорта стэйка… Правер лепш!!
@faksan91 таксама 5 еўра валялася, зліта адразу)
Пасля дэп на х
EsqueletoExplosivo-E7UEON5S4MK7Q
@diggidondon як там купіць бонус
@diggidondon усё зразумеў дзе вы спіны бераце ў мясцовым краме ну ўвы і ах трохі поінтаў не хапае 😉
@robingood мне адпраўлялі спасылку, але чамусьці абмежаванне было па IP-адрасе ў выніку рэга недаступная
Прывітанне. Як тут на форуме знайсці раздзел Прадстаўцеся? Я хачу яшчэ і скаргу на казіно кінуць
@cobra93 ну на рахунку няма кеша што думаеш ёсць ідэі ці трэба даслаць ліст у падтрымку для нарахавання? у мяне такое ўпершыню…
@diggidondon не зразумеў цябе – што праверыць у саппорце??
@dangerautпроста кідзі скрыншот і адрас, адкуль прамо прыйшло ў саппорт стейка, яны падкажуць фэйк ці не
@dangeraut аказваецца, атрымаў такое ж ліст. Перайшоў па спасылцы з ліста, перакінула на арыгінальны stake на мой жа акаўнт, але бонус не дадаўся, памылка…
@zvirnadrotah
Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Размясціць скаргу