Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,812 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@loveohloveКароче шмат каму прыслалі такое ж ліст і, судзячы па ўсім, яно прызначалася для пэўнага статусу і вышэй, у многіх памылка, бонус не актываваўся, усе ў кіпішы
@loveohlove так падтрымка сказала многім не належыць але яны працуюць над гэтым пытаннем))
@dangeraut мне таксама прыходзіла такое пісьмо адправіў у падтрымку цішыня
@dangeraut не скам… Карыстайся смела…
@diggidondon паглядзім, як ён выйдзе з гэтай сітуацыі) чуйка, што забярэ ўсіх, скажуць: памылка атрымалася, сарыян
@h00ya так, амаль так і ёсць, сказалі накінуць 10% на штотыднёвыя рэвардс… а гэта капейкі па сутнасці для іх нежылі 100ка тым, каму прыйшло… Што пару лямоў, і што пару дзясяткаў тысяч… з’ехалі карацей, як і ўсе)))
жмоты 2 баксы ўсім выдадуць і ўсё
але асадочак, канешне, жорсткі застаўся пасля такога байта
@akop591 Гэта інфармацыя была для людзей, якія вырашаць рабіць дэп туды. Факты. Зрабіў бы скрыншот, ды сэнсу не бачу табе нешта даказваць. І, дарэчы, reels не адносіцца да пошфрэндс. У падтрымцы сказалі, што яны самастойны праект.
У stake на пошту прыйшло другое паведамленне, што бонус далі па памылцы. У якасці выбачэння далі бонус, 50 цэнтаў 🤣🤣🤣
@pamujiek чытаю і думаю будзе 50 спінаў..але..
Мне пакуль не даслалі другое пісьмо. Чакаю
@diggidondon у гэтым і справа) калі ім пафіг на рэпу то проста скажуць ідзіце лесам, не раз ужо такое было
мне прыйшло ліст ад состкейка з бонусам , але яго няма на акке , піша адпраўлены вам код не дзейнічае
Я склаў прэтэнзію і не парюся, таксама прыслалі 100$ у выніку код не не дзейнічае, саппорт адказаў праз 4 гадзіны, тыпа ў іх нейкі збой і праблему вырашаць у працягу 24 гадзін, паглядзім як і што яны вырашаць…
на буй n1OAvtZD
25 FS у гульні – Bob Marlin Goes Deep
Wager: x20, макс. выйгрыш 20$
Максімальны вывад: любы
@nikolay_ нічога не вырашаць, 10% дададуць да штотыднёвага бонуса, ужо даслалі на пошту
@lemonad83 казалі яны, што не ад іх )))
@loveohlove у мяне платіна 3, кажуць, што вы не даступны, і ў тг не адказваюць ужо 2 гадзіны )))
Я таксама ў стейк напісаў у падтрымку для масавасці – пускай кампенсуюць) нават не ведаю, на што мы тут усе разлічваем, у пошах мне таксама прыходзіла, што тыпу бездэпа, зайшоў – ніфіга няма, напісаў у падтрымку, сказалі, што прыслалі памылкова і пакуль-пакуль)
Мне прыйшло ад іх ліст, што гэта проста памылка і мне нічога не належыць
@maliteg тут нічога іншага і не варта чакаць