Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,259 Адказаў
|
597,150 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83Адно – накопныя бонусы, якія гарантавана атрымаеш, а ў гэтых слотах назапашванне толькі на малюнку і ніякіх гарантый.
@crecerзгодзен можна запоўніць за пару дзесяткаў спінаў і таксама чакаць цуда калі ж ён адкрыецца 😁 А чакаць прыйдзецца доўга пакуль не будзе нуля на балансе…Граем жа і як усе спадзяёмся на добры куш😋 Гэта ўжо паўсядзённасць лудкі😁
@bugulma83 што рандом можа сработаць гэта зразумела, колькі лупіў гэты слот увогуле проста 0 альбо я такі везунчык
Ёсць у каго крыпта ў наяўнасці ? Напішыце ў лс тэрмінова
@peterdmitriev1 напэўна ўжо неактуальна) Але на будучыню: каб табе напісаць у лс, трэба спачатку ў сябры дадаць) наладзі прыватнасць)
Штосьці з бездэпамі проста наогул бяда, сум – усё глуха
@cobra93 не кажы)хаця б тэлеграм напісаў бы)
@akop591 у мяне ад 100₽ папаўненне
Ці ёсць на Джой паследэпы ?
@oktan халявы няма, гайкі круцяць …
@oktan.Новы год усе святкуюць) яны таксама людзі )
@akop591 так увогуле чот адны дэпазітныя промікі ((
Па яго меркаванні бездэпы таксама людзі,яшчэ і дагэтуль адзначаюць Новы год🤦♂️
@robingood Персаніфікацыя – літаратурны прыём, пры якім нежывы прадмет надаюць уласцівасцям жывой істоты.
Прыклад: «чалавек адпачывае – прырода адпачывае».
@kapam6ahttp так і ўспомніў сваіх двух настаўніц па літаратуры ў школе. Адна больш-менш, другая – зусім жах. Гіпербала)
@oktan што за казік? Не ведаю, у мяне некалькі разоў бонуску выдаваў без праблем
Угадаў хто на джой слот я хз што за торнадо там
@alex777pletnev.Потым дадуць без дэпазітаў)пакуль рабіце дэпазіты)
Усім прывітанне. Промік на стаўку без рызыкі ў якім-небудзь з казікаў не з’яўляўся?
Усіх з Калядамі!
Зараз зашоў на Лігу Ставак, а так бабкі ляжаць. Трошкі, праўда. Мабыць, са ставак.
Мгненне паступленне сродкаў адбылося з лиги ставок! Проста зайшоў і пайшоў)
@godnessistot ну не вельмі хутка выводзяць, але выводзяць. Да чаго твае сумневы, што яны ўвогуле выведуць? Гуляў там часта аднойчы – не спяшаюцца ў гэтым плане, згодзен, але не скам-праект.
У каго ёсць крыпта ў наяўнасці ?)) Напішыце ў тг @peterdmitriev
@pokerface момантальна вывелі бабкі.