Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,719 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@diggidondon і смачна, і сумна
@nuk0s замазка была… лётаў шмат… але па факце так, трэба было выводзіць)))
@diggidondon усе мы такія… у наступны раз пашанцуе
@diggidondon гэта потым ужо думаеш, што трэба было выводзіць( але часта так бывае, што ляціць вялікая замазка, спрабуеш з усёй халявы і іншага адбіцца, але толькі пасля ўсіх лузаў разумееш, што лепш бы хаця б нешта забраў і адбіў частку..
@diggidondon
Табе нават ФСкі кажуць, у што трэба гуляць, але ты ўпарта пхаешся ў абпісаны пгсофт)
@misha55 я таксама колькі спрабаваў PGsoft чпокнуць, а ў выніку PGsoft робіць так, што будзе нуль на выхадзе 😏 Так і ёсць, што правайдэр па настроі аддача…
На бясплатных кручэннях гуляе норм, толькі ставіш на свае гуляць, то адразу стоп-кран ўкл на паніжэнне 😏
@misha55 ну тут як пашанцуе, фскі маглі накідаць, а потым калі б працягнуў – магло б так жа зліць, як і пгсофт, не адгадаеш скрыпцяру
@misha55 сам разумею абсурднасць сваіх дзеянняў))) але да апошняга буду яго жаць, да нарм бонускі, хаця б х200+… Цяпер кручу яго толькі па 1-4… Учора спадзяваўся закончится эпапея …. але адзін бонус стандарт на х5… другі аж х28 даў… чакаю на стэйку цяпер кешбек))) і курю бамбук)))
@diggidondon чувак, я табе больш скажу – пгсофт круцілі паўгода на стрымах, па 3 стрымы на тыдзень, гадзінамі, ні аднаго х1000 – стаўка рублёў 30 або каля таго, максімум х200! аспакойся, гэта ўтапія…
@dangeraut не думаю, што варта стримы глядзець, гэта ўтопія. Канечне, у кожнага чалавека свой выбар. Але лепш навучку паглядзець, лічу, ці ў сям’і зрабіць нешта карыснае. Стримы – зло. ІМХО.
@dangeraut да я і сам ужо і не памятаю колькі… Год ці 1,5 долблю… Апошнія месяцаў 8 шчыльна… Таму ведаю… Я нядаўна па яго аддачы пісаў пост… там шанец на нормальны занос і так нізкі, так яшчэ і разбежка ў х-совке нармальная…. Дзякуй за інфу… але блін, упёрты я баран…
@sinaloa згодзен цалкам, нельга верыць стрымерам (
Я, можна сказаць, з-за іх і падсіў на лудку (
@diggidondon я калі купляў такі бонус думаў норм дадуць ,а па факце ў раёне 15к і даюць
@robingood таксама зарэганы, на жаль (
Усім прывітанне. Увогуле, жэтон казіно можна папоўніць і які фрыбэт на спорт атрымаць?
@diggidondon @diggidondon х1000 лавіў за тры гады пару раз у пг… Гэта поўная брэдыятня, зразумела.
Але вось учора за 160р злавіў х850 у Ацтек Треазурэ… Цяпер на год можна забыць пра такія іксы там
@mrakobes777гэта дакладна. Каля трох гадоў таму злавіла двойчы запар х1000 у коктэйлях, цяпер больш за х200 не бачу на пг‑сайце
@mrakobes777 вось і я ўсё чакаю норм сыгроўкі і забуду… Паспрабую Ацтэка паганяць… Якія норм у ім слоты ў цябе яшчэ?
Бонс і Джой фрихи кінулі
@wasteomind Ліст быў?
@wasteomind у бонсе далі фрыбэт, замест спінаў))
@diggidondonда хз, яны ўсе аднолькавыя
@robingood я ва ўсіх пошах зарэганы, акрамя рилса, і нічога не пасылалі мб ім у падтрымку напісаць, бонус гучыць нядрэнна)