Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,517 Адказаў
|
608,610 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@yurii88 дзякуй за наводку, 3тыс на вывадзе) Спрацавалі ўсе прома. Як, дарэчы, там з вывадам па сбп?
@bugulma83 не спрацаваў, але я, напэўна, ужо позна паспрабаваў. Даўно не заходзіў, з цікавасці паспрабаваў, гляджу дызайн хоць і змянілі! Здаецца, стала крыху прыгажэй і зручней! Неўжо, не прайшло і 5 гадоў. Гуляць там не буду, вядома, пасля скандалу з імі, ну маладцы, маладцы, хаця нейкі рух…..
@gans2115зусім не зручна стала калі вейджер моешь нічога не відаць, папярэдні мне здаваўся зручней
KOAOSJ35DPUTU
ікс казіно
паследэп
@misterprizident1 ну я зараз зайшоў проста візуальна спадабалася, таму і дадаў пра гэта:)) а так – магчыма, я не гуляў пасля абнаўлення!
@barondopampum
Куш, казіно
W300,W500,W750,W1000
@misterprizident1 Мне таксама дызайн не зайшоў, якісьці кепскі, стары класічны значна лепшы і зручней… І так, вэйджэр хоць было відаць😁Ізуродавалі наадварот абнаўленнем😏
@yurii88 у мяне ў кушы быў усяго 1 дэп. Гэтыя промікі не працуюць) Але дзякуй
@gans2115 пяць хвілін таму актываваў, можа адрубілі цябе
@ginger777так там нібыта 1000 актывацый было, Лудожоп кіў у сябе ў тг….
@bugulma83 так я ж пасля яго поста актываваў, значыць актывацыі яшчэ былі
У буй 1 актывацыя з лутбокса, павінен быць мін дэп з ліпеня.
20 фс у аматик па 50р, вагер х40, макс канвертацыя х1.
4GoqUn1WA
@ginger777 зразумеў прыняў 🫡 Значыць выключаны бонусны рубільнік😏Хз…
У либет адыграў 1к, астатнія пакуль у бонусах засталіся. Паглядзім, як вывесяць, ёсць падазрэнні, што проста так гэтыя капейкі не аддадуць)
У бандзе ўсё зліў.
У кушы не хоча актывавацца.
@ksanavegas94 норм ты прыдумаў(ла) табе кэшбэк забраць, а камусьці карту могуць заблакіраваць, ну табе ж напляваць. галоўнае кэшбэк…
@ksanavegas94вось і катай прома без вэйджара, калі пашанцуе і выведзеш
@vitaldeluxeяк варыянт)
HI7egjo booi
@goldking усё правільна! А то раптам лям выцягнеш, а там і зусім не выплацяць. Як у аднаго чалавека.
@air212 так самае было дзве тыдні таму, калі накінулі сотку і зліў у казіно заўсёды ідзе ў Покердоме. Да гэтага турнір не занёс, выгарэў маральна. На прадфіналцы вылецеў, хоць стэк дазваляў гуляць яшчэ, проста стаміўся я. І такое бывае!
@barondopampum яны ад колькасці дэпаў актывуюцца.
У лібет таксама ад депаў
HI7egjo буй
У гульні было 25 фрых, мыць за бонус, чакайце
@glassman напэўна не ўсім далі . у мяне няма хаця актыўна там гуляю