Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,459 Адказаў
|
605,911 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@loud у мяне наадварот даўно дэпавоў не было
@glassman дарэчы да, можа далі тым, хто даўно не дэпіў, памятаю на котах была такая акцыя давалі па 10к тым, хто даўно не дэпіў з маленькім вагерам )))
@loud у сетцы катоў увогуле не варта гуляць, тым больш актыўна. А то раптам занясеш вялікую суму і будзеш потым сядзець кусаць локці, калі табе пакажуць кукіш з алеем.
@sinaloa я там гуляю пад розныя бонусы )))) у сярэднім дэпазіт 1к з іх мільёны не падымеш , а дробныя сумы здаецца выводзяць без праблем
@sinaloa Згодзен, таму па ўсёй сетцы забаніўся.)
@robingood лепшы ўвогуле! Я не баніўся, проста не заходжу. Бо няма чаго там лавіць. Яны канкрэтна скаціліся.
@robingood ну хз . можа ў мяне з імі будуць траблы таксама так і зраблю . пакуль не было
@sinaloa класна ))))) цяпер нават дэпіць туды жадання няма ))))))))))
@sinaloa Абеднелі канкрэтна 😏
У котоў бонусная палітыка агідная, і калі ўдалося адмыць бонус, то з верыфікацыяй будуць цягнуць і адхіляць.
Вялікія сумы туды не трэба трымаць, калі толькі 250 рублёў пад тоўсты тоўсты бонус
@hgsdtv ну я і казаў , толькі маленькія сумы пад бонус)))) вялікія депы ёсць куды ўнесьці 🤣
@loud ага)
@sinaloa і не абавязкова вялікую ўжо. За 20к патрабавалі новую верифікацыю, яшчэ і прыдумалі сэлфі з пашпортам у адной руцэ і з тэлефонам, на якім адкрыты мой л.к. у іхнім казіно. гэта жэсьць. Я ім пытанне, калі я трымаю тэлефон у кадры, то на што і галоўнае якім месцам я буду рабіць сэлфі? Кароче 2 дні ваяваў з імі. не ведаю якім цудам што з псіху не зліў усё ў іх падчас баёў) як здараецца амаль заўсёды)
@master1984 за 1500 была тая ж уліковая запіс )))
@master1984 ну верифікацыя ў іх жэсьць, згодзен ))) то якасць не та, то блін, як ты кажаш, з тэлефонам, таксама прайшоў гэта, галоўнае не псіхаваць і не зліць, яны казлы спецыяльна гэта робяць, каб ты прайграў свой заносік )
@master1984 ты напэўна з бонуса адмыў? І падняў баланс ) вось яны і ўпёрліся. Хоць ад гэтых скотаў усё чакаць можна, і без бонуса і з бонусам. У мяне так было са свайго дэпазіту, пры тым у мінус акк)
Оо, дарэчы, успомніш гавно – вось яно) смс-ка прыйшла, а там дэди аказваецца) са сваёй шчодрасцю і вялікім максвіном у 700 рублёў 🤣
і 25 фс таксама, дарэчы, ляжыць, відаць нейкая рассылка, бо бачыла, што тут пра гамму хто-то пісаў, што на акаунце ў яго было 25 фс.
@x10000 у мяне з 25 спінаў 1,5к макс кэш быў)
@x10000 У іх ужо даўно такая палітыка, толькі б чалавек замазаўся, усе гэтыя бяздэпазітныя фрыспіны з маленькім макскэшам выключна як прынада.
@glassman ну не вельмі вялікая розніца ) я ўжо зліла )) усяго 40 і 75р з двух бонусаў 😀
@x10000 за свае кроўныя.а пасля вываду ўсе бонусы адключылі.і нават магазин закрылі))
@x10000 700 р упадзе на баланс пасля адыгрышу, дааа ўжо🤭
@lana888 хутка ўсюды такія максвіны будуць) усё да гэтага ідзе
@lana888 ага а адыграць трэба тысяч 50)))))))))
@loud Ага, а калі яшчэ адыгрыш за свае, то зусім крах🤣