Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,095 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe яшчэ сайт абнавілі дурныя😏😂 Пакуль не буду блочыць… І дэпіць не збіраюся… Можа калі-небудзь, што-небудзь да стрэльне😏
@bugulma83 у іх там хітры скрыпт, пачаткоўцу дае трохі на першых дэпазітах! нават з бонуса можа! потым усё, колькі ні гуляй – вынік нулявы, прасцей у сметніцу бабкі кінуць, чым ім на сайт, менш клопату і расчаравання…
@barakuda2020 Вот таму ніхто не стрыміць і прома больш няма на форумах і тг😏
У буй 1 актывацыя, 20 фс па 50р у аматик, вагер х40, макс канвертацыя з бонуса х1.
96iPJ10zG
@misha55 паследеп?
@solwwowлутбокса, мабыць, дэп ліпеня павінен быць
@bugulma83 ды стрімеры ім пафіг, ну калі ты гулец са стажам – ну павядзешся на рэкламу, зрабіш 2…3 ну хай нават 10ток дэпав, зразумееш што тут няма не…чаго…… Тыя казіно, якія хоць прызырачны шанец даюць на выйгрыш, у іх гадамі катаюць,… Ну падэпаў я ў п.д месяцок ну нават па прынцыпе…. І зразумела што не тое месца для гульні… Няхай хоць заўтра яго прэм’ер-міністр стріміць – два разы ўжо не куплюся…
@barakuda2020 згодзен, пару раз пагуляць мне хапіла там
@misterprizident1 дзе гэтыя лутбоксы браць?
@glassmanтг-оф канал з сайта можна перайсці
казіно либет
GL300
GL500
GL750
GL1000
@yurii88 ні адзін не спрацаваў
@yurii88 дзякуй, спрацавалі па 200р на дзіва!
@alex_shadyгэта для тых, у каго шмат дэпазітаў
Не хочуць крамны тавар дастаўляць на пошту😏 Дастаўка адкладаецца на нейкі час 😁
GH1000
GH750
GH500
GH300
Банда казіно
@misterprizident1 ды не было там шмат, пару дэпазітаў па 500р к статы напісана што за бонусныя гуляць, а ў слотах піша папоўніце балік, карочэ скам шарага…
@misterprizident1
што значыць шмат? тры дэпa па 500р было і ўсе промікі сработалі. Флудзіш… дзеля чаго незразумела) у тэлегу да родненькіх не заходзіш! Тут гляджу сабе гняздзішча сплеў)
@akop591 віншую з выйгрышам! Ты там у тэлеграме што-небудзь выйграў 🏆. Я не памятаю праўда што :)))) здаецца ў Jetton нешта….
@gans2115 джэтон 2500 ікс 1 👍
@nikolay_ чаму па 200? можа дзесьці памыліўся
ZdpjXKm Booi
50FS у слот Take the Money – вэгер x20 (бездэп) максімальны выйгрыш 20$ – максімальны вывад пасля адыгрышу неабмежаваны.
Калі засталіся актывацыі 😏
KOAOSJ35DPUTU ікс
@loud сто гадоў не дэпіў, так што для мяне дэпны😏Нават не хочацца туды заходзіць)
@bugulma83 да я сам там не катаю )))) можа камусьці трэба