Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,519 Адказаў
|
608,844 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nikolay_ памятаю апошні раз у айвилд быў макс кэш 50 па фрыхам . А зараз таксама ўсядзе 25 у мяне)
@x10000 ад снетча апошні раз было 500 фрыхаў, быў макс кэш 150$, а зараз ад іх прыйшлі на дэп плюшкі, фрыхі толькі ў айвілд, яшчэ і макс кэш 25$ як бы і не натхняе на азарт, сказаць па праўдзе…
Усюды шляпа ў лістах ну і хрэн з імі
@nikolay_ а мне дарэчы тады не далі 500 фрыхаў, я ўжо не памятаю дакладна, то ці не паспела .) да уж, 25 цяпер увогуле ні пра што
Я зусім не разумею, чаму ў мяне ўся сетка иммерион выдае памылку 403 і недаступнасць з ВПН абсалютна ўсіх краін.
@goldking ты калі VPN мяняеш, не абнаўляй сайт, а спасылку скапіруй нармальную і ўстаўляй менавіта. У мяне так было)
@x10000 Ты думаеш, я не спрабаваў так рабіць?))) Нічога не дапамагае!
бонс даслаў ліст, 10 фрых па 8р за новае абнаўленне сайта, я хз, індывідуальна ці не, але мне пашанцавала, наваліла нядрэнна з аднаго спіна.
@romanakimov хутчэй за ўсё персаналка, добра табе дало, удачы ў адмыўцы
@romanakimovад іх хрэн чаго дачакаешся депо на суму больш за 80к ніводнага вываду за паўгода фрыбет на 500 р прысылаюць зараз увогуле шчодрую акцыю прышлi зрабі абарот 50000к баксаў у прагматыцы мы табе падаруем аж цэлых 100 спінаў
@goldking ну хто ведае , а сама я з VPN Фінляндыі заходзіла на сайт. Цяжка дапамагчы калі не бачна як чалавек робіць))
@x10000 Забаронена казаць на форуме, чым карыстаешся для ўваходу ў казіно
@romanakimov дзякуй за наводку, таксама прыйшло) цэлых 4 рублі ў кішэні!!!!)))
Такой @ренью займаюцца 😏 І не лянуцца адпраўляць такое😂
@vitaldeluxe дакладна , я і забыла пра забаронку) выпраўіла 😀 дзякуй
@vitaldeluxe.Сур’ёзна нельга казаць?Я ўпершыню чую что нельга.У мяне таксама Ивилд не адкрываецца,кожны дзень ліст шлюць у Тольку няма .
@bugulma83 шыкарны кешбэк і вейджар топ, што табе не падабаецца? 🤣🤣🤣
@akop591 твае праблемы
Адбіў, своечасова зьбег з хаскава, пнг. прогмат. мёртвыя, эндорфін дала адбіць, шкада, што 25 макс кэш, ну як кажуць, з паршавай авечкі хоць воўны клок…)
@bugulma83Там цяпер ад узроўню кэшбэк залежыць, на пачатковых пачынаецца ад нулявога прайгрышу, раней трэба было мінімум 5к прайграць для кэшбэка. Для мяне гэта самае недаючае казіно, там усё як упершыню ў мяне. У якім-небудзь іншым чаргуюцца выйгрышы і прайгрышы, і ў Водке так увогуле бывае пару вывадаў запар, а тут зліў 50к і нічога, у тым ліку і кэшбэк, што толку ад x5 адыгрышу, калі адыгрываецца x2 і нуль, прычым такая гульня працягваецца гадамі, былі і блокіроўкі на гады, а нічога не памянялася, такой гульні не бачыў нідзе. Зато яны наладзілі бесперабойныя дэпазіты па СБП, праз Кітай замарочыліся.
Я ПРАМАЎЧУ
@crecer Покердом дзіра фінансавая, там мільянерам толькі калі гуляць😏Рабочым так рабіць няма чаго) За ўвесь час, што там зарэганы ніводнага вываду) Аж бесіць…..
@bugulma83
Так гэта сістэма адпраўляе, мне падобнае на vavade было, калі капейкі штомесячнага кэшбэка не забіраў, тое як напамін
60 капеек прыйшло) я ў іх у плюсе на 6к
@bugulma83 у мяне таксама вывадаў не было, надоела закідваць бабкі ў трубу, закрыў там аккаунт