Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,574 Адказу
|
611,863 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@aslanbeko спрацаваў прамо,але мне далі 35 фс за рэал з кэшаутам 1000р)
@aslanbeko
@bugulma83 ну не кажы. Вельмі часта адыгрываецца менавіта прывітальны бонуспак. А потым ідзе зліў.
@ident здаецца, раней яны былі больш лаяльныя. Няясна, што з імі зараз адбываецца.
@glassman ну ты ўзгадаў) гэта было ў даўнія часы, пакрытыя цямрою
@bugulma83 цалкам падтрымліваю тваё меркаванне. У стрымераў што ні стрым, то максвін, а звычайны гулец яго ніколі не бачыў
@cloudarchi1я пры сваім меркаванні застануся, а табе ўдачы ў тваіх здагадках 😉
@cloudarchi1 я даўно ўжо не гуляю ў казіно ў адрозненне ад цябе, мне даўно ўсё зразумела з АНЛАЙН казіно, я гуляю на бонусы і часам на першадэп у новым казіно
@misterprizident1 гэта ліцэнзійны слот для ліцэнзійных казіно, якія існуюць у адведзеных спецыяльных гульнявых зонах, а не для ОНЛАЙН казіно, якія на каленках адкрываюцца ў падвалах і гаражах
@ident
Павінны вывесці. Часта гуляю там. Толькі выплаты зараз 10-20 гадзін. Калі дэпазітаў не было, то, хутчэй за ўсё, папросяць. Лепш крыптай папаўняй і з яе выводзь
@batyr гэта нейкае новае? Упершыню бачу такую назву.
@saaha88 дзякуй, прайшоў, ну паглядзім, дадуць нешта ці не
Да што зноў са сайтам, паўгадзіны пісаў пытанне, піздэц – усё знікла, быццам і не было…
Прамо ад Риобет
Betting On A Win што за кантора плаціць? можа хто сутыкнуўся, вэрыф там ці не, ёсць сэнсэі?
@smerch
@ident звычайна выводзяць без асаблівых праблем) праўда бонусы, хутчэй за ўсё, парэжуць) ну гэта дробязі жыцця)
Як тое прыкладна 3+- тыдні таму быў гаворка, хто куды ставіць сотку ад Лігі, я тады адказаў, што на экспрэсы, ужо гатовыя ад Лігі, вось вчорашнюю таксама паставіў, канечне рэдка заходзяць, але ўсё ж бывае)
@ewgen99
Дзякуй 🙏 узяў
У сетцы котоў па прома-коду 120 фрых адыгрыш х 10
@spaun21 так
@irinafa я дарэчы таксама ўпершыню бачу
@aslanbeko які промо?
@dimakulakov ад душы
таксама забраў
@ttt85 пра якую сотку ад лігі ідзе гаворка?
яны проста так даюць фрыбеты?