Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,578 Адказаў
|
611,998 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 Ці вы думаеце, яны выбарча ставяцца да гульцоў?
@lana888 на кожнага гульца ёсць сваё дасье, і я цалкам упэўнены, што і кранчык для падкручвання таксама маецца 😉 Спасылаюцца на ліцэнзію 😂 Усё роўна падкручваюць у адмінцы, без сумневу….
@bugulma83 таксама лічу, таму і заблакіраваўся там
@glassman на днюху аднавіў свой акк, каб за тых жалкіх 1к атрымаць бонус і не болей… Я так і думаў, што на большае яны не пацягнуць 🤣
@bugulma83 мне 500р выдалі на дзень народзінаў,не чакаў ад іх) я там не гуляю ужо больш за год
@bugulma83 таксама нішчы касарь давалі, ні разу не адмыў, а вось у рио 250 бачэй, але таксама ні разу не адмыў🤣🤣🤣
Зараз ужо не так і важна 😉 Дзень прайшоў і новы будзе заўтра
@bugulma83 такі ты, канечне, тып)) правайдэры зарабляюць касмічныя грошы, ніводзін не будзе рызыкаваць сваёй рэпутацыяй, прадастаўляючы магчымасць што-небудзь падкручваць, гэта проста абсурд
@bugulma83 вось таксама табе думка на падумаць, кожны месяц адкрываюцца сотні казіно з ліцэнзіяй і ні адзін стваральнік казіно так і не выкатаў раскрыццё пра брудных правайдэраў, у якіх можна што-небудзь падкручваць, ты думаеш за гэты час ніхто б пра гэта нешта не сказаў?
@cloudarchi1ой мы там унутры не былі, нічога не ведаем, тэхнічна ўсё што заўгодна можна зрабіць. Напісаць “ліцэнзія” і г.д. нібыта там усе такія сумленныя ходзяць, правяраюць з лазерным прыцэлам, з камісіямі і папкамі.
@misterprizident1 ты не павінен быць звышчалавекам, каб даведацца ўсю падногатную, ліцэнзія Кюрасао табе абыйдзецца прыблізна ў 20к еўра. Я напісаў, што ў год адкрываюцца тысячы новых казіно, ні адзін стваральнік казіно не напісаў, што ў нейкім пастаўшчыку можна што-небудзь падкручваць для канкрэтнага гульца. Таксама для некаторых адчыню таямніцу – ліцэнзаванне праходзяць не толькі казіно, але і пастаўшчыкі, іх таксама правяраюць незалежныя лабараторыі. У 25-м годзе ніхто не будзе рызыкаваць сваёй рэпутацыяй і вялікiм кучыкам бабла, каб дадаць непатрэбную падкрутку, пастаўшчыкі і так атрымліваюць вялікія грошы ад заключэння кантрактаў з казіно. Усе гэтыя байкі пра тое, што вавада «ужо не та» ёсць у кожным чаце любога казіно, людзі заўсёды пішуць негатыў, але калі эмоцыі станоўчыя – ніхто не парушыцца і не дзяліцца гэтым. Зайдзі ў любыя водгукі пра казіно, букмекераў – усюды будзе нашмат больш негатыву, чым пазітыўных водгукаў
У наш час падробяць што заўгодна, тым больш калі ідзе гаворка пра грошы, уся гэтая лапша для школьнікаў, пра ліцэнзіі і розную лабуду. колькі разоў было, што казіно атрымлівалі папярэджанні, некаторых пазбаўлялі ліцэнзій, так што верыць у тое, што ў казіно ўсё сумленна і празрыста, могуць толькі людзі, якія яшчэ пішуць лісты дзеду марозу…
@nikolay_ Давай так. Зараз у 25-м годзе казіно можна лічыць ужо не ў тысячах, а ў дзясятках, калі не сотнях тысяч, як так атрымалася, што зусім ніводзін чалавек, хто ствараў казіно, не падзяліўся інфай пра тое, што ў якім-небудзь правайдары можна нешта падкруціць? Гэта проста нерэальна, такая інфармацыя ўжо даўно разышлася па інтэрнэце
@cloudarchi1 піпец, ты смешны, хто табе прызнаецца, што ў казіно скрыптавыя слоты) ліцэнзія – гэта пыл у вочы, якая ні пра што не кажа, а казіно выгадней паставіць скрыпт, каб у цябе не было выйгрышаў, чым плаціць правайдэру за ліцэнзійныя слоты
@cloudarchi1 пра Аматик у пошах што скажаш? у ўсіх прыкладна ід стаўкі аднолькавыя нумары, а там наогул нейкія іншыя лічбы і з кожнай стаўкай адрозніваецца на 10, а ў іншых на 1000
@cloudarchi1 не дапускаеш, што могуць падпісваць аб неразгалошванні?
@nikolay_ Ніколаю зачотны лайкос паставіў 👍 Красава 👍
@vitaldeluxe блядзь прабачаюся канечне, але ты ўвогуле ўчытваешся ў сэнс дыялогу? я табе кажу пра магчымасць подкруткі як піша чалавек, у нармальным софце, відавочна што ёсць паленыя софты якія стаяць на розных парадайзах. Ладна ў прынцыпе я зразумеў, людзям за 40 цяжка нешта даводзіць, калі ў яго ёсць нешта ў галаве, значыць гэта праўда. Лягчэй жа заўсёды шукаць праблему ў чымсьці, чым прызнаць што заходзячы ў казіно ты ў выніку заўсёды прыгавораны да прайгрышу на дыстанцыі. Ты напэўна яшчэ і бітву экстрасэнсаў са сур’ёзным тварам глядзеш, так?
І галоўнае пытанне, навошта ж ты граеш у казіно, сядзіш на гэтым форуме калі ўсё вакол подкручана, падстроена супраць цябе? Смех ды толькі
@cloudarchi1 усё, што напісаў, хоць запомніў? 😉
@cloudarchi1 Я, у адрозненне ад цябе, даўно ўжо не гуляю, мне даўно ўжо ўсё з анлайн-казіно зразумела, я гуляю на бонусы і перводэп у новых праектах, а табе жадаю ўдачы – яна табе спатрэбіцца.
@cloudarchi1ну вось так і сядзім – раз у год лавім добры занос, у астатні час сядзім і пляскаем у далоні.
Казік можа і падкласці пад ліцэнзійны нейкі свой скрыпт, зайшоў ты ў ліцэнзійны слот, гуляеш, гуляеш, опа, нешта залагала, абнаўляеш, а ты ўжо ў скрыпце і ні фіга не гуляе
@vitaldeluxe
ай не пісці ты паігрываеш калі грошы з’яўляюцца)))
@cloudarchi1 Цяпер век ШІ. Падробліваюць лічбавыя подпісы і ўсё астатняе, ты будзеш круціць слот і нават не зразумееш, што ў адзін момант ужо граеш на староннім скрыптовым дамене, на якім усе выйгрышы ўжо прапісаныя і твая камбінацыя клавіш не дапаможа вызначыць, сапраўдны гэта дамен ці не, ці сапраўды ты думаеш, што гэтыя скрыпты крышталёвай сумленнасці? Глядзі ў інтэрнэце – поўна інфы, як гэта ўсё працуе і як наёбываюць гульцоў…
@nikolay_ І апошняе. У прынцыпе на гэтым закончу. Вы ўсе тут спрабуеце мне нешта даказаць толькі абапіраючыся на вашы тэорыі, гэта гучыць проста смяшна і тупа. Ты жывеш у 25-м годзе і думаеш, што ўладальнік казіно можа проста ўзяць і па шчолчку памяняць сервер правайдэра на нейкі левы? Тожа смешна, вядома. Ліцэнзіары думаеш проста хуй пінaюць і ў прынцыпе не патрэбныя? Там выкарыстоўваецца ISO/IEC 27001, якая кантралюе любое ўмяшальніцтва ў замену сервераў, усё гэта лагіруецца, імгненна казіно пазбавіцца ліцэнзіі, калі нешта зменіць/парушыць. Больш без каментароў, далей сам разважай