Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,605 Адказаў
|
612,377 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@comiings ага персанальны,не спрацаваў
Субота, у ўсіх выхадны і хатнія клопаты 😉 Сябры з добрым настроем і цудоўнага правядзення часу 😁
@bugulma83 Прывітанне. Дзякуй і табе таго ж!)
@sinaloa Шэры вітаю, дружак 🤝
Мостбет фрыбет 50р
TGJW6Y00
Учора на Чэмпіяне экспрэс навціскаў, сёння зайшоў – бачу нейкі рэдактар стаўкі, хто-небудзь у курсе, што гэта і як працуе?
@bugulma83 дзякуй, узаемна!
@ewgen99 хз Жэня, спытай у чаце, скажы верніце мой выйгрыш))
@ewgen99 зноў разнастайныя незразумелыя навінкі ўводзяць… Я звычайна па лайвах і ординарах, у экспрэсах менш шанцаў, але больш кф…. Кароч, х яго з….
@ewgen99 рэдагаваць, ну гэта тыпа прадаць, нармальная функцыя, але, здаецца, яна ў іх толькі на экспрэс. Магу памыляцца, але на одиночкі такога не бачыў
@sergojojo
А впн – таксама шукаю для кампa – скінь, калі што знойдзеш
@ident Та гэта пастаянная бязглуздзіца – тыпу налічваюць бонус а бонус недаступны для краіны
@hawk прадаць – гэта іншая гісторыя – кешаут,а тут я да канца не зразумеў – то ці матчы можна дадаць у гэты экспрэс,то ці змяніць яго
@ewgen99 та быццам гэта проста рэдактар, пасля стаўкі можаш паўтарыць экспрэс або адрэдагаваць пэўныя падзеі, замяніць на іншыя зыходы, тыпу таго, гэтая фіча ўжо даўно… каб нанова не складаць, тыпу, дубль зыходаў пасля стаўкі застаецца, які можаш рэдагаваць і ставіць…
roostake
@dvk12 вагер ён на рэальным балансе)
Пастаўце лайк на апошнім посте ў тг групе бонс, каб паследеп кінулі
сабака bons_official_ru
@olvlav ))) сабралі лайкі ў моманце людзі чакалі яны марозілі людзі адмянілі ацэнку я проста арнуў)))
BNSCDQR6AOMXEQ бонсы
@kerob дзякуй за код, усё яшчэ працуе
@identусё як у сетцы джой
@misterprizident1
Паясні дакладней – што менавіта трэба каб вывялі ? Дэп патрэбен ? Я ім спрабую напісаць у падтрымку – бот выскачыць з пытаннямі… хз куды ім пісаць – я не не ведаю адыграў ці бон)
@identверыфікацыю. там усё ў бонусах актыўных вагер бачна. на конт дэпa не ведаю у мяне там былі дэпы
@misterprizident1
Адкажы ў лс, пагаворым
@misterprizident1
Нармальна так пры вывадзе папярэдзілі пра камісію 10 працэнтаў – фіг ведае па якім курсе яны залічаць баксы – і вывесяць увогуле – акуеўшыя – але там на крыпту чорным па беламу напісана дкп не патрэбен – пры вывадзе на піастру або карты деп патрэбен – ну паглядзім – потым скаргу накатаю)