Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,605 Адказаў
|
612,377 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ewgen99 Дык жабрацкія там бонусы і вагер х50, трэш. Правайдэраў толкам няма.
@lana888 У Лудожопа ў розыгрышы 5 к выйграў у гэты WINITY, а сэнс? Зліта без шансаў 🤣 Правайдэраў капейкі…. Рэальна праект гаўна прыдумалі 🤣
@lana888 там ёсць раздзел, дзе можна вагер на паніжэнне пракачваць як і бонусы….
@bugulma83 Я зразумець не магу, чаму там няма толкам правайдэраў. Напрыклад, Эндорфіна няма.
@bugulma83 І колькі вам гэтыя бонусы давалі? У мяне максімум 112 р і дзе іх адыгрываць, калі правайдэраў нармальных няма.
@lana888 ну хутчэй за ўсё сама эндорфина адмовілася дадавацца ў гэты праект WINITY як і астатнія правайдэры…
@lana888у бэта-рэжыме пакуль сайт яшчэ дапрацоўваюць
@bugulma83 А хто-небудзь яшчэ стрымiць гэты Винити? Ці толькі Лудожоп?
@misterprizident1 Так калі яго дапрацаюць та? Навошта запускаць сайт, калі ён недапрацаваны!
@lana888 у мяне ўвогуле склалася ўражанне, што Лудожоп разам з ПФ сумесна стварылі гэты нядопраект лайна😏
@bugulma83 Такое таксама бывае? 🤔 Мне здаецца, што нешта не так з гэтым казіно.
@lana888ну вось бэта рэжым у групе тг у іх напісана пакуль дапрацоўваюць афіцыйна яшчэ не запушчаны але гуляць можна
@misterprizident1 Ну значыць і сунуцца туды сэнсу пакуль няма. Ну ўжо дакладна не дэпіць туды.
@misterprizident1 да ну, дружа…. Ад ПФ калі праект быў, то ўжо па максі быў укамплектаваны, пад завязку, так сказаць…. Тым больш самым першым, хто прапіярыў гэты праект, быў Лудожоп…. Вось і складаецца ўражанне, што сам Лудожоп – гэта гаўно і стварыў….
@misterprizident1 Як знайсці ў тг канал гэтага каза, кіньце, калі ласка, назву? Стала цікава нават паглядзець, што там.
@bugulma83можа ён сам і гаспадар гэтых казіно
@lana888 на сайце WINITY нават няма згадкі пра тэлеграм‑групу… Хз
@misterprizident1 ПФ ужо даўно існуе з 2012 года ці што, booi крыху пазней, а WINITY быў створаны ў 2020, хз… Я сам не магу зразумець, чаму яго толькі ў гэтым годзе прарэкламавалі 🤔
@bugulma83у тэлега ў групе ёсьць пф буй джоз і 4казік пад замком пакуль
Ці ў каго-небудзь ёсць крыпта? Мне б на спробу, верну так жа крыптай. Дэпазітны бонус гарэе!
@misterprizident1 мяне забанілі ў ПФ групе ў тэлеграме…. Здаецца, не пісаў нічога грубага… А сам менеджар напісаў, што не можа разбаніць… Дык і хрен з імі… Увогуле роўна…
@oktan зразумеў,у іх вейджар жорсткі 50х)і на депы таксама дзіўна,у іншых 40-45х рэдка
@lana888 Ёсць жа абменнік для крыпты, які называецца BestChange 🤔 Там нічога складанага няма…
@bugulma83 Гэта прыкладанне такое – бестченж? Так і называецца? Ды зараз пакуль што няма чаго мяняць🤭😆
@lana888 Ну прыкладна так выглядае сам сайт у пошукавіку 😏 Бонус заўсёды гарэе😏Згарэе і з’явіцца новы, што таксама будзе гарэць 🥳