Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,206 Адказаў
|
592,993 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@kerv7373 ну так на ўсіх, альбо практычна на ўсіх крыптаказіно. На ўсіх, у якіх гуляла, былі імгненныя вывады. Стейк, бц геймс, блокбет.
@ewgen99
ну трапляюцца, дзе выводзяць і без дэпазіту, я таксама выводзіў з гэтай Bonanzasity.
@misterprizident1 ведаю, у любым выпадку гэта бездеп хоць і паследэп
@cobra93 ха-ха-ха што за сорам, навошта такія бонусы ўвогуле даюць, Божа ))
@cobra93 ты пра гэты blockbet? проста ўпершыню чую пра яго, добрае казіно?
@kerv7373 цяпер больш не буду марочыцца з гэтым бонусам, з-за такога максвываду, жосць)
выдатная бонуска ў Тэдбэце
@misterprizident1 нават парзіцца адмываць не трэба 😆
@misterprizident1 але з вейджарам не трэба парвацца адмываць)
@misterprizident1 без дэпазіту? у мяне ўсе плюхі толькі за дэп заўсёды, вывеў раз 30-ку і падгоны скончыліся, хоць і ў мінусе
@kerv7373 што гэта за монстр-казіно?
ginger777гэта першыginger777гэта першы дэп
@misterprizident1 не рэкамендую табе гуляць у казіно. МистерПрезидент
@misterprizident1 зразумеў, так там слот такі – ён раз у лепшым выпадку двайку дасць і ўсё) а так 0 або 20 цэнтаў, у мяне так было
@cobra93 у котах таксама бачыў нядаўна тут у тэме бонусы з макс. вывадам 200р, хутка гэта стане нормай у казіно)
@ronnik87 яшчэ не ведаю, гэта кобра пісала пра гэты казік)
@cobra93, усё нармальна, верыфікавалі, відаць, уручную, адсылаў на пошту дакі, вывялі хвілін за 10.
@misterprizident1 а што за бонус-код?
@jimyk55гэта за першы дэп
@cobra93 fа ў Blockbet прыветка ёсць на дэпазітны бонус?
@kerv7373 так, пра яго. Здаецца, нармальнае, я не так шмат у ім гуляла. Але пару высноў было – праблем не ўзнікала.
@misterprizident1 гэта на якую кантору?
@kerv7373 так, адзін раз было крыўдна. Далі бонус 180 руб, я пайшла ў book of sun multichance круціць па 30 руб, думаю ну і хрэн з ім, зараз за 5-10 спінаў залью і часу марнаваць не буду. У выніку выпала бонуска, дала х600. Я потым хутка докруціла ваґер, думала выведу больш за 10к…ага, хрэн там)) Баланс абнулілі да 180 руб, які я пасля за хвіліну прайграла)
@ronnik87 Гэта, напэўна, хутчэй нават букмекерка, чым казіно
@ronnik87 ёсць прывітальны бонус 500 фрыспінаў за дэпазіт ад 100$ (па 100 спінаў у дзень, неабавязкова рабіць адразу 100 баксаў дэп, можна ўносіць па 20$ у дзень, набіраць 100 фрыспінаў і так 5 дзён паўтараць). Але якія ўмовы на гэтыя спіны, з адыгрышам яны, без, адыгрываюцца з бонусных ці з рэальных – шчыра, без паняцця. Я сама не карысталася.