Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,207 Адказаў
|
593,093 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@cobra93 Ну атрымліваецца самае важнае – ты і не ведаеш🥲
@cobra93 Але судзячы па апісанні х10 адыгрыш, хутчэй за ўсё за свае на сто адсоткаў
ёсць на джойку последеп ?
@chupakabr бабкі з бяздэпаў рубім. А ты на завод хадзі
хто там мяне асуджаў наконт вывадаў па 50k$ – у вас хіба не бывалі буйныя заносы? гэтыя вывады былі з двух заносаў – 13кх у бананзе 1000 і ў ёй жа па стаўцы 400р у топавай бонуске дало 2.1кк рублёў, пасля па слотах і лайвах прайшоўся і вывёў такую суму.
не заўсёды ж разбрасываюся мільёнамі, нідзе не сказаў пра гэта( жоўць сваю можна і пры сабе пакінуць
калі хочацца паглядзець рэплеі гэтых заносаў – пішыце ў ПП, пашлю спасылкі і паглядзіце што і да чаго там)
гэта адрасавана таварышу кобры як мінімум)
@shono шукай у іх у офф групе
@seregabroytшчыра самы вялікі занос 280к😢
@nuk0s так у іхтв апошнім часам там мёртва
@i-667-yandex-ru
цяпер практычна ўсюды мёртва)
@ident факты выкладаеш
@misterprizident1 гэта сумна, але ўсё можа рэзка змяніцца, у мяне ўвогуле ў моманце ўсё здарылася, я тады на стейке занёс крута і на коинсгейме, а пасля гэтага цішыня, нават 100х гэта ўжо нешта за мяжой))
@seregabroyt
мяне цікавіць як ты з крыпты на карту выводзіў потым 5 лямоў,калі тут за 10 000 рублёў 115 фз прылятае
@slon975 ну год-два назад такіх праблем не сустракаў… Гэта вось у 2025 жорстка пачалі ўсё кантраляваць
@nuk0s
я і не цябе пытаў, а @seregabroyt ці ты з 2 акаўнтаў тут сядзіш, строчыш, мільянер
@slon975 па 100-200к прадаваў п2п, на карты сяброў і ўсіх знаёмых па крышачку) калі ў цябе ў банках у сярэднім па 300-400к у месяц даходы і выдаткі, то за 1-2 папаўненні па 100-200к не прылятае фз, толькі аднаму знаёмаму знялі Озон Банк(
@seregabroyt
Не ведаеш – ці можна озон карту аформіць у Беларусі?
@seregabroyt
ну гэта трэба мець 30 знаёмых, каму давяраеш 200к.
@slon975 менш, у ўсіх далёка не па адным банку, за 2 дні літаральна справіцца атрымалася))
@ident відаць, віртуалку можна, але каб павысіць ліміты і іншае хутчэй за ўсё толькі з пашпартам РФ(
@seregabroyt
Зразумеў – дзякуй – паспрабую хаця б віртуалку аформіць
@seregabroyt Да ніхто цябе не асуджаў, проста разважалі, пра тое як можна выйграць такую суму і не прапрацавацца, так што наконт жоўці тут яшчэ пытанне, ня так даўно ж піастры абузіў і паслугі прапаноўваў, а тут мільянерам стаў, і ціха вады, ніжэй травы… Я хз. канечне, можа ты схаваны магнат, або нейкі ценявы брокер, (хаця не падабаешся) раз для цябе выйгрыш у 5кк гэта пыл, я б п**хуел з такога заносу сказаць па праўдзе, уявіць сабе складана якія гэта эмоцыі, як мінімум бы на радасці 20-30 к проста раздаў лудзікам, хз. як можна было не падзяліцца сваёй радасцю на форуме, на якім ты праводзіў столькі часу…
@nikolay_ мне хацелася падзяліцца, але так склалася, што сума, якая ў выніку ў мяне выходзіла, амаль раўнялася суме маіх крэдытаў і іншых даўгоў, + у тыя моманты ў мяне ўсе эмоцыі і мазгі зусім адмаўляліся працаваць, з’явілася мэта ўсё хутка абналiчыць і зачыніць усё, што магу, пакуль лудка не разгарэлася..
на жаль не думаеш ні пра што, калі такое адбываецца, бо такое раз у жыцці бля, бывае((
@nikolay_
Так, Колян і ўсіх сяброў пакінуў)