Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,206 Адказаў
|
592,931 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@jimyk55 цяпер паведамленне рэдагавала, ано зьнікла кудысьці
Можаш не спрабаваць )) вось адказ тп) ну і спасылка сама
Там не прымацавалася, ці то ў мяне лагае
@dangeraut
элегантспинс здаецца не выводзяць ру
@ewgen99
ну рыхтуй дэп 20 бачэй і верыф з лістком
паглядзіце пошту, магчыма, камусьці яшчэ прыйшоў індывідуальны промакод у bcgame да 10$
Усім сэрцам ненавіджу гэты тупарылы бі-гейм, аддача проста шлак, куск Ану..с..а малпы, а не казіно
@ewgen99 а я зарэгістравалася, але ніводзін код не спрацаваў 😆
Потым у тп спытала, акцыя скончылася, кажуць)
@vitaldeluxeПрывітанне! Тож прыйшло, у апошні час часта яны радуюць, але праўда ніколі не дае, калі не максімалку 10$, хаця б побач хз рублёў 500-600, стандартныя 50-90р) зноў жа, калі ўдасца зацэпіцца на гэтых “капейках”, то да лепшага – вагерыць менш, так і не зразумеў, які на іх вейджар, 80р дало 8 спінаў па 10р у Мідасе зліта, быў адзін “закрут” – шанец на бонуску, але трэці скатэр гад не выпаў) .
@jimyk55 зарэгістраваўся сёння з форума, што было на скрыншоце – абодва коды не актываваліся, і зразумела, пост ад Еўгенія ад 5-га, дзве тыдні прайшлі, відаць скасавалі гэтую акцыю, і той, што на пошту яму прыслалі, таксама не актываваўся, альбо індывідуальны, альбо, хутчэй за ўсё, не для навідных.
@dangeraut сапраўды?) Я думала адна шарага) Тыпа пин ап рэбрэндынг зрабіў, усё такое) А аказваецца вось як… А што там за бонусы на пинко – добрыя?)
@vitaldeluxe Таксама прыйшло))) 1 руб 42 капейкі выпала ў выніку пры пераводзе на рублі)
@yukka777 +++ , я асабліва дэпазітаў туды не раблю, але з бездэпаў ні разу нічога не ўдавалася выйграць. Праўда, адзін раз мне пашанцавала, зайшла на акаунт а там 55$ ляжыць, вывяла іх за секунду без усякага адыгрышу. Хз што гэта было, выпадкова мне залічылі, у якой-небудзь латарэі выйграла або якісьці баг, але ў гісторыі аперацый/бонусаў было пусто.
@dangeraut падтрымліваю, таксама ўчора пісала. У мяне на іксе 9 дэпазітаў і 1 вывад. Сумарны мінус 40к рублёў на акаўнце. Папрасіла бездэп – паслалі куды далей, кажуць у нас рэлоад ёсць) Я кажу што толку з вашага рэлоада? Я кідаю па 5к руб, зліваю іх, нічога не вывожу, а мне потым па 60 руб у дзень рэлоад капае некалькі дзён. І што мне з імі рабіць?) Вразумнага адказу даць не здолелі, апроч як *Мы ўлічым ваша меркаванне і пажаданні, дзякуй за зваротную сувязь*
@cobra93 капец 😅
@cobra93 выплаты ў іх проста вельмі хуткія, спрэчак няма
@kselia03 май на ўвазе, я нейкі промік адсюль у элеганте заюзаў, адмыў, баланс абнулілі пры спробе выводу, сказалі, акцыя з гэтым прома скончылася, як казаў дзядуля майго знаёмага: будзь соплівы, але акуратны!)
@pokerface а які ўвогуле вейджар на гэты бонус так і не зразумеў ?
@cobra93 таксама так думаў, значыць пінко гэта для ру гульцоў толькі
@slon975 граў там?
@yukka777
хз , норм быў казік, лям у мінулым годзе вывёў адтуль з дэпазіту 1500р ))
але больш не гуляў там пасля гэтага ахахах)) так што зараз не магу сказаць як і што там)
@ewgen99
амаль ва ўсіх казіно ад SoftSwiss так
@pokerface Прывітанне,мне таксама сотку кінуў,а раней па 200р былі бонусы,але ні разу не адыгрываў іх і пра вейджар не цікавіўся,так як нагоды не было,зліў у самым пачатку бала без шанцаў зачапіцца)
ASPIRINCHIK1337паследэп калі што гэта а не бездэп
@slon975 да хз ва ўсіх ці не. Нядаўна выводзіў з Bonanzasity з бездэпа, нічога не ўносіў – вывелі, там наадварот амаль ва ўсіх казіно выводзяць з бонуса, не робячы дэпазіт. Наконт лістка паперы – гэта так
@kerv7373 вагер на іх стандартны, дакладна не памятаю, але нешта каля х30. Але максімальны кеш-аўт роўны суме бонуса – гэта мінус. Гэта значыць, калі дадуць бонус 200 руб, то пасля адыгрышу баланс будзе 200 руб, не больш.