Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,206 Адказаў
|
592,931 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
усім прывітанне. куды можна дэпнуць 1к з кайфам? ну або пад нейкі бонус. ёсць казіно з нормальным RTP? а не поўны скам
Усё, што трэба ведаць пра лепшае ў свеце казіно(не) з самай лепшай бонуснай палітыкай(не)
Стрымэры пісуць у вушы, і многія клююць, з улікам што гэтым “сябрам” накідваюць 100% да дэпазіту кожны раз фіксой, яны з цяжкасцю выходзяць у нуль на дыстанцыі.
Усё гэта іхняе РТП сыходзіць на аплату паслуг рэкламы.
@robingood таксама даслалі. там адыгрыш за дэп. пытанне. а калі дэп скончыцца, за бонусныя будзе адыгрыш ці не?
@god не будзе
@god буй пф пинко выбар велізарны
@god за рэал – пакуль не адмоеш да таго😏 А лепш не браць такі вэйджэр Х15 шмат
@animus640 пф?
@god у K&B , толк хоць будзе
@1deposit
Пачытаў скаргі, такое адчуванне, што адзін чалавек дзве скаргі зрабіў)
@god плэй фортуна😄
@ewgen99 😅😅😅😅
@1deposit усяго 18 скаргаў, вырашана 4, гэта пры тым што нават прадстаўніка тут няма. Вельмі нават нядрэнна
стейк не баніць за мульты, у цэлым там нешта парушыць, каб забанілі вельмі складана) не ведаю, да чаго гэты трэп пра стейк
@seregabroyt штооо? сапраўды? можа яшчэ з VPN можна ва ўсіх правайдэрах гуляць?
@t1pt0p калі б казіно банілі за впн, яны б праз месяц сталі беднымі, вельмі цяжка знайсці ўстанову, дзе цябе за впн заблакуюць, гэта прама павінна быць супер-свалка
@cloudarchi1 асабліва ў цяперашніх рэаліях)) дзе без впн нікуды)
@seregabroyt я прыкладна год таму ў чаце пытаўся ў іх, тыпа я вось не памятаю, ёсць у мяне рахунак ці не, праверце, а то стварыў бы мульт, тады яны мне сказалі, што нельга 🚫
Так што лепш перапытайце і зафіксуйце іх дазвол скрыншотам, на ўсякі выпадак, гэта зрабіць нядоўга.
@god ўкінь у бонс там піастра ад 150р
@gans2115 Відавочна што ў чаце табе ніколі ў жыцці не дазволяць стварыць мульт, тут людзі проста кажуць як яно ёсць насамрэч, зразумела што правіламі забаронена але канкрэтна стейк закрывае на гэта вочы як і іншыя крыптаказіно тыпу бсгейма. Але гэта да пары да часу калі не занясеш котлету нармальную
@1deposit шмат гадоў ужо гуляю ў стейк, праблем наогул не было
@seregabroyt Як хутка ўсё мяняецца, памятаю, як ты ня так даўно, нібыта за піастру прапаноўваў абузіць, за сціплую камісію… А тут чытаю і ахуеў, па 50к зялёных выводзіў, мне цікава, як ты не выклаў заносных скрыншотаў, не паказаў такі багаты выйгрыш? Не хацеў на падгон кінуць капейку або баяўся злога вока? Як можна 50к зялёных выйграць і ніяк не пракаментаваць гэты факт? Не, ну я разумею, ёсць людзі, якія круцяць па вялікіх стаўках, для іх гэта не выйгрыш, але яны і на форумах не сядзяць, а можа я проста не ў курсе і ты пісаў пра свой выйгрыш?
@nikolay_хахаха
@goldking так, я зразумеў, але на жаль, нічога ў іх там няма ў падвале)
@animus640 поўнасцю згодзен
@god Ну на 1к моцна не разгуляешся, толькі калі ў які-небудзь новы казік заляцець і браць прывітальны бонус на першы дэп, умоўна 150-200%. Але я хз, дзе ты зарэганы, дзе не. У сетцы даюць 200% на першы дэп, але я не памятаю, там нібыта мінімум ад 2к (магУ памыляцца).