Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,206 Адказаў
|
592,805 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@diggidondon адпішыся хоць потым, атрымалася ці не)
@animus640 А што там у пінко, ёсць нармальныя бонусы? Трэба зайсці паглядзець, гуляла там у апошні раз, калі яны яшчэ былі Pin Up)
@gans2115 фармальна па правілах нельга, але ў іх аўтавыплаты, заяўкі не правярае СБ, прэцэдэнтаў не было, каб камусьці не выплацілі за мульты
@cloudarchi1 гэта так, у мяне самога 3 аккаў на стейке, з усіх вывожу без праблем, не парюся нават са зменай айпі/прылады.
@xo4yxapky паўгода назад выдавалі 20 або 50 фрыспінаў дакладна ўжо не памятаю за скачванне, устаноўку прыкладання на мабільны тэлефон android, але раней у той момант была пра гэта інфа ў раздзеле акцыі цяпер паглядзеў яе няма, хз актыўна яна яшчэ ці не не магу сказаць, але дакладна памятаю многія і з форума атрымлівалі фрыспіны за ўстаноўку іх прыкладання, пацікаўся ў падтрымцы магчыма яшчэ актыўна, проста інфу з прома акцыі прыбралі. А так у іх з гэтым ціха, няма такога як у джоя, икса, рамена, бонса.
@sany45 Ну сур’ёзна, амаль вочы не выскачылі, толькі чэкамі ліпавымі хуліганіў, а тут ужо чытаеш, па 50к зялёных чалавек выводзіў, яшчэ і на такім лаіце піша, быццам для яго гэта 5к драўляных, на абузе піастры што ці так падняўся, не зразумела…
@ewgen99 сёння прыйшло пісьмо з 10 фрыспінамі, адаграў і паставіў на вывад, паспрабуйце промакод PRAGMATIC10. У мяне гуляла норм, на балансе было 200$+, срэзалі да 50$ – макскешаут
@ewgen99 Гэта Dama nv? Па-мойму я нават тут не рэгістраваўся. У выніку ўжо вывелі?
@ewgen99 казіно без праблем выводзіць ?
@ewgen99 Не, гэта іншая абслугоўваючая кампанія, проста на адной платформе Softswiss, але таксама выводзіць без праблем.
@cobra93 Pin Up і пінко – гэта два розныя праекты пад адной шляпай толькі)))
@ewgen99 гэта табе вельмі павезла занесці нешта з 10 фрыспінаў 99.9 працэнта гульцоў міма такой удачы…
у замазцы ў пошэй у х казіно сёння напісаў у чат ім гады тры нічога не пісаў выдайце, кажу, за актыўную гульню якуюсьці лаяльнасць памятаю, падкідвалі фры-спіны і адказ мяне здзівіў – у іх цяпер з усёй лаяльнасці і бездэпаў толькі новы сочны рэлоад-бонус, ён усё замяніў!!!
спяшаюся паведаміць, што рэлоад-бонус – гэтыя капейкі вы атрымаеце без дэпазіту))) і ніякіх вашых вагаў, кэшбэкаў і дэпазітаў. думайце самі, вырашайце самі, а я пашлю іх на канец…
@dangeraut Ды блін, непрыемненька і сумна. Ну ўсіх цяпер пашлём, а дзе адрэналіновую ломку збіваць?:(
@pokerface зразумеў, дзякуй за адказ, зараз паспрабую
@kselia03 да гэтага гав….а хапае, як па мне…
@dangeraut да гэтага так) хапае) а я хачу нешта добрае. Не разумею, куды бегаць, дзе бонусы і надзейнасць ёсць? Старыя, у якія гуляю, амаль усе кудысьці скочваюцца. Нават бездеп-бонусы крутыя кудысьці зніклі. У стрымераў ніякай надзейнасці няма, усюлякую каку рэкламуюць, я іх увогуле глядзець перастала, бред нейкі па сто мільярдаў деп і стаўкі, як мая зп, мне такое нецікава. Лавяць х100 па стаўцы трыльён і радуцца(а я люблю толькі навуковую фантастыку). Прайшлася ў хлопцаў па топах, нешта нічога такога крутага не знайшла для сябе. Якаясь сумна
@god дэпні ў роялы пад бонус 150% на першы дэп ён там не ліпкі
@kselia03 я ў бездэпазітных кодах кінуў – казіно спакойна можаш круціць раз у суткі гэты промік, яны і выводзяць без дэпазіту, а калі трэба будзе кодаў менавіта на ElegantSpins, напішы ў асабісты – я іх усіх табе злію)) якія юзаў, праўда гуляць трэба менавіта ў слот, які яны даюць, і ні кроку ў іншы на гарызонце, 50 уе – гэта максімалка з гэтых бонусаў
@dangeraut Дзякуй, паспрабую) Ты маеш на ўвазе, што адыгрываць бонус толькі ў тым слоце, у якім будуць фрыкі?
@kselia03 Менавіта
@nikolay_
У словах выводзяць 50к баксаў, а насамрэч кідаюць піастрыкс падчас раздач па 300р)
@x10000 а якая спасылка на казік? Чот праз пошук не магу знайсці
Bcgame на пошту прыслаў да 10$, правярайце