Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood, увогуле не ведаю, хто такі эндо0, не памятаю яго. А за што забанілі?
@robingood я там даўно быў зарэган, нават не памятаю адкуль…
Адмянілі мне вывад у отхер казіно. Гг паходу. Плакі плакі
А так у цэлым, мне і самому часам хочацца па тэмах палазаць, вось у мяне цяпер бальнічны ліст, сяджу – заліпаю)
@god, ну вось, пра што я і казаў. Зараз высвятленне будзе) Такога доўга не бывае)
@brabrobrob
Так – забанілі
@ident, не, я пытаюся ЗА ШТО
@robingood, а, бля, гэта пра мяне! Я ж, здаецца, сюды стабільна заходзіў
@brabrobrob
не ведаю – там сярушка з алкашом з покерфэйсам быў – то ці доўг не аддаў то ці што хз
@robingood, так ты ж у мяне ў сябрах))
@god калі няма заграна і вадзіцельскага, паспрабуй даведацца прычыну адмены і падціснуць, па тыпу гульцам з РФ. гуляць дазволена, яны самі пісалі, што ў іх поўна гульцоў з РФ. тады чаму пашпарт РФ не прымаюць, гэта ж абсурд чыстай вады…
@ident мне вось не зразумела Нікі і імёны розныя можна рабіць? А то блытаніна ўзнікае нік лягчэй запомніць хтосьці ў сябры ўчора заяўку кінуў з 0 рэпой
@misterprizident1
нельга мяняць нікі – кінь мне сча заяўку ў сябры
@brabrobrob за тое, што прапаноўваў танныя інтымныя паслугі за 1 касар
@brabrobrob значыць памылка выйшла))кажуць быццам ты не эндо.
@robingood, ну так яно і ёсць) Паглядзі флуділку, пытанне там за яго
@nikolay_ я напісаў ім на пошту з пытаннямі. І сказаў каб яны тады альбо праз пошту рэўф рабілі альбо праз чат. Сур’ёзна, абсурд. сунуліся сюды і абасраліся, і замест вырашэння праблемы сядзяць і мазаюцца гэтым гавном. Пашанцавала тым, хто вывёў
@ident гэта зразумела проста пад нікам Імя зверху ў гэтым блытаніна
@nikolay_ на іншым рэсурсе бонусманияк таксама ёсць гэты бездеп, але там Расія,Кз,Украіна,Брусь усім забаронена ў правілах, хз яшчэ змянілі вейджер 30-35х, а да гэтага быў вейджер 10х, хутчэй хто паспеў на першы бонус і вывелі, тыя шчасліўчыкі) а зараз усё змянілі.
@god Я таксама планую так то дэпнуць 10, але пазней, таксама хачу вывесці 100 як папярэднія, трэба будзе паглядзець на якіх рэсурсах яны ёсць, а ў аксах і іншых, а потым пісаць ім што калі не верыфікуюць РФ. паспорт – буду пісаць прэтэнзіі адразу на ўсіх, гэта новаму праекту не пойдзе ім у рэйтынг…
@aslanbeko да, яны так нагадваюць пра сябе, бывае :)) калі чалавек, напрыклад, тыдзень не дэпіў, а да таго былі дэпазыты! Або быў:)) А вось, напрыклад, 2 тыдні не робіш – яны ўжо ўсё, не налічваюць… У іх падобная сістэма налічэння, як у криптобоссе была па чацвяргах, зараз не ведаю, ёсць ці няма ўжо, паўсюль адключана, акрамя ауфа, а ў яго пастаянна дэпію, адпаведна і мне тоже не налічваюць, навошта – і так уношу.
@ident калі што глюк з лс пакуль
@artem2801 ніхто не вядзецца з людзьмі па-брацку, з блядзямі па-блядску, справа ж не ў 1касаре
@aslanbeko :))))))))😆😆😆😆😆 крыса artem2801 кажа, як вы вядуцца:)))))) ой не магу :))))))😂😂😂😂😂 мала таго што крыса июиак яшчэ і прыніжальнік! Сам 100 руб чалавеку не мог аддаць колькі ???? Месяц???? І ў выніку не аддаў!!! А колькі яшчэ сотак????
Artem2801, злійся!!!! У endo з галавой не ў парадку і гэта факт!!!! Ну ты ж відавочна менавіта звера, якая спецыяльна ў інеце гэтым прамыслiць!!!! Соткі стрэляе і не аддае!