Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,509 Адказаў
|
608,473 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А вы ўпэўнены, што на фота менавіта дзяўчына-жанчына ці нават бабуля.
Раскажаш нам потым, ці вісіць у гэтай прыгожай дзяўчыны, ці ўся нарм
Можа і не будзе папрашайнічаць на дэп пасля сустрэчы 🥰
Павел рамантык і бачыць тое, што хоча, на самой справе нават не кожны лудык будзе апускацца да папрашайнічання, а што тычыцца жаночага полу, дык тут не трэба быць псіхолагам, каб разумець, што толькі дамы з нізкай сацыяльнай адказнасцю, не маючы ніякіх мараляў і прынцыпаў, могуць дазволіць сабе папрашайнічаць у чаце перад купай незнаёмых мужыкоў, акрамя прыніжэння іншых пачуццяў такія персоны нічога не выклікаюць, ды і наогул я б баніў за папрашайнічанне…
Хлопцы, падкажыце, калі ласка, ці ёсць магчымасць памяняць у юбетс асноўную валюту usdt tron trc20 на LTC (лайткоін)? Не магу знайсці, ці калі я задэпачу з LTC, ці змагу пасля дэпазіту канвертаваць usdt tron trc20 у LTC для наступнага вываду?
usdt tron trc20 камса амаль два $ – на крыпце недастаткова сродкаў для дэпазіту, а з LTC і камса меншая, і дэп, як зразумеў, самы найменшы.
Дык там нейкі gav ці Artem, ну ў горшым выпадку murder…
сетку polygon выберы. у мяне бакс з bybit, камісія была
Брацік, я з лета амаль не гуляю ў іх, раней часам толькі ў іх амаль і граў! Не гуляюць яны, ну часам, вельмі рэдка, адзін дзень у два тыдні, не больш! Раней 5 депаў па 2 зробіш, з іх 2 вывады па 10к як мінімум, іншае рэч не заўсёды выводзіш, але гэта ўжо сам вінаваты! Так што не рушыць з імі, часам для праверкі косар ўсунеш можна. Па два рады спінаў, таксама сумненна, апошнія 3 разы такіх у е былі па 300 руб, не больш, так што не варта нават 2к туды пхаць.
Так, праверыў – убачыў гэты метад, усё роўна не хапае ) на рахунку ў крыптакашальку ўсяго 0,51 USDT 😔
а якая мінімальная сума дэпазіту, калі яна ёсць там у USDT?
У юбетс які мінідэп з USDT?
Калі ў каго-небудзь ёсць – выручыце, пазычце, баксаў 2-3 USDT, як вывяду з юбет верну на пару баксаў больш.
Тэ ж шукала тут.Не знайшла.потым падказалі што на bybit можна на 500 р купіць усяго.я ў иммерион па-мойму 0,70 цэнта дэпала.Відзела пісалі і менш можна
У мяне 150% спрацавалі, 200% не прайшло, да гэтага пару-тройку разоў клаў пад 200%
Хрэн разабрацца як яны працуюць… на нулявым акку падбіраў… выходзілі і бонусы На Першы Дэп 200%, куча,.. але я іх сюды не стаў кідаць… Але гэтыя, якія скідваў, усюды пісала Проста Бонус на Дэпазіт.. магчыма нейкія абмежаванні на іх, я хз
Зразумеў, дзякуй, так блін не адно так іншае ў пиастриксе ўсё што было на карце депнуў учора 3020р яны, блін, завіслі з учорашняга вечара вісяць у апрацоўцы, у чаканні.., тры рэквізітаў выдала РФ адклінілі сбер і два ад втб банка, чек усё як звычайна загрузіў то гадзіну чакаць у падтрымцы сказалі, пасля да 24 гадзін, чуў траблы будуць хз зразумець якісьці банк “блатны” Эс Хата ) Таджыкістана сяджу чакаю …
Пры спробе депа ў юбетс з дапамогай USDT чамусьці няма, не выходзіць інфа аб мінімальнай суме дэпазіту.
Там у прынцыпе пафігу, якой манетай дэпіць, толькі вывад з бяздэпу на ustd, а калі, дапусцім, задэпнуў з ltc і падняў з іх, то, па-мойму, вывад бяз абмежаванняў. Я дэпаў ltc, а вывёў з бяздэпу на usdt
RET75FS ю бет прыслалі, але ў іх зноў нічога няма, а ў имерион з’явіліся фрыхі, спрабуйце
Напішы хоць які слот
Табе хоць проста прысылаць перасталі, мне пасля вываду з бездепа, упершыню за ўсю гісторыю прысутнасці на праекце, заблакавалі бонусы цалкам
Так мне нават на дэпазіт адключылі , неадэкватныя
код актываваўся, спіны ў titan strike? заходжу ў слот там нічога няма, круціць не дае хаця знізу напісана што пакет 75фс
Таксама не магу знайсці, дзе фрыспіны:(
У падтрымку лепш не пішыце ) мне сказалі, што гэты бонус вам недаступны
Окей прынялі зразумелі
ну у кожнага свой гульнявы каз, для мяне, напрыклад, гет x нармальны каз ну або 1вин часам пакручваю
дааа, чарговае пацверджанне топавасці) не дарма я ўсе аккі на іх заблакіраваў, тупыя ўмовы, ртп нулевы. вывады праблемныя, пакуль кручу на гет x і пф – нічога такога і побач не бачыў, выводзяць, па трохі даюць, умовы норм
не ведаю, можа як на каго паглядзяць або на каго пападзешся, Я напісаў у чат – яны налічылі на іншую гульню