Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,314 Адказаў
|
601,056 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добра, пачакаем.
Людзі депаюць пад 35-40 вагер, а вы плюецеся ад вагера х1.5 ад балансу. Ніразу яшчэ менш, чым было, не выводзіў з роялаў пасля запыту дэпа роўнага бонусу.
Падкажы, дзе рабіць скрын адданага голасу? На пошту нейкае пацверджанне прыйдзе ці як?
Ну ўсё па ходу ахахаха, у тэлегe толькі лятаюць скрыншоты. У каго так жа?
Здарова, Рама. штосьці ты зусім прапaў. перастаў тэлефанаваць, чуў, ты кінуў гуляць у казікі. Віншую
бо не трэба было рабіць махінацыі з падробкай чэкаў
Так не толькі ў мяне такое, у тэлеграме ўсе скардзяцца, ды і чэкі я не падрабляў))
зараз праверыў. у мяне таксама не заходзіць на асноўную старонку . Піша адбылася памылка. паходу з піastrай што-то. добра я хоць вывёў адтуль амаль усё
Адчыніў прыкладанне пиастры. У мяне таксама піша «заблакіравана». Звярніцеся ў падтрымку.
Прычым я дакладна нічым сумніўным не займаўся. І нават пісаў, што блок будзе за такое. Зараз пайду разбірацца, што да чаго.
так у ўсіх заблакавалі. хутка выправяць
паходу заабузілі пиастрикс з чэкамі
Ёсць жа асобная тэма пра піастру, што тут то абмяркоўваць
згодзен, ні адзін з роялаў нічога не дае, бонусы таксама бескарысныя з канскім вагерам. быў бы адэкватны вагер і аддача, то можна было б паспрабаваць. нядаўна паспрабаваў гет икс – там хоць і слабенькія бонусы, але хаця якая-ніякая аддача ёсць, нават на вывад паглядзеў упершыню за доўгі час
яны які раз гуляюць: бонусныя сродкі – фрыспіны падаюць, бонуска за бонускай х100, х50 і г.д., бонуска за бонускай, вагер не адбіваецца, і роблю дэпазіт – пусто, додэп-лавлю х30, додэп лавлю х30,…. колькі па ліку казіно так гуляе…. быццам уключаюць іншы сервер
Ладна, дружа, прабач. больш не будзем. тым больш ужо зарабіў
Ды ўсё гуд
сутнасць не ў х1.5 , а ў фактычна схаваных дадатковых умовах адыгрыша, ці я нешта не так разумею?
Дзе схаваны?У правілах усё напісана,между промо павінен быць дэпазіт.
Там, дзе прагаласаваў, і робіш скрыншот, я так і зрабіў, няма там ніякай рэгістрацыі, уводзіш дадзеныя і пасля галасавання скрыніш, потым адпраўляеш ім на пошту
Не магу знайсці сайт галасавання. Іх вельмі шмат.
БОНУС 500₽. Толькі для падпісчыкаў нашага канала. Выкарыстоўвай яго для гульні на любых слотах казіно Leon.
Бонус-код: ESZT7
Актывуй код у асабістым кабінеце і атрымлівай асалоду ад захапляльнай гульні.
Колькасць бонус-кодаў абмежавана – 1000 штук❗️
Леон афшорны
Ужо не даступны
Адразу сюды тапнуў як з’явіўся код
эх аблом. а так хацелася актываваць і хаця б на 500 рубчыкаў што-небудзь зрабіць
Нешта пра бонусы ад аркады
Прысла́лі на пошту. Падумаў – зайду пагляджу, што там.
А там…лямiт у 5т стаіць. Нават не ікс ад бонуса.
Пры заявленым максімальным бонусе ў 20т выплата ўсяго 5т. Як гэта з адэкватнасцю суадносіцца?))
Гэта лепшая сетка казіно! Ты што, не ведаў? Рэгулярна ж адпісваюць розныя, што каты – топ!
А вось і пацверджанне.