Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,095 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Боты актывізаваліся, давайце хоць паклічам мадэра. Не разумею, навошта так рабіць, гэта ж выклікае супрацьлеглы эфект, а гэтым горэ-менеджарам яшчэ і грошы за гэта плацяць.
А спачатку дзе былі ?
Тытан Страйк ад РЕЛАКС
у мяне ў immerion папич у тп на падпрацоўцы
толькі што ў Ybets актываваў, адразу далі ў прагмат, відаць, у тым слоце траблы былі
REТ100FS таксама працуе ў убетс , напэўна і ў иммерион
У имерион актываваў, і хз што дало. У бонусах пусто
Там як пашанцуе, у кагосьці актывуецца у кагосьці не,ў падтрымцы кажуць што вам не належыць.
у мяне актываваўся RET100FS 6 баксаў даў
А які слот ??
Ці сапраўды складана слот напісаць ??
А які слот ??
RET100FS, RET75FS,RET50FS, RET25FS , усе актывуюцца і далей мрак – шукайце ў кашальку, а дзе гэты кашалёк? У бонусах і акцыях жа ?
RET100FS у мяне ў Book of Pumpkin былі фрыспіны.
Я да гэтага гэтыя промікі выкарыстаў. Відаць, калі ўжо браў, то цяпер нічога не дадуць.
50 я дакладна ўжо юзаў, і соткі, але яны паўторна актываваліся
Рэбята, як у immerion праверыць адыгрыш бонуса можна?
У кашальку зайдзі ў вывад
Усім прывітанне. Поспехаў усім у адмыванні бонусаў
зноў прыйшло.
![]()
народ,у якіх казіно добрыя бонусы?, буду ўдзячны за адказ.
У сетцы криптобосса, анліма, хайпа, ауфа , атемани( не хаксавы)! Глядзі на галоўнай старонцы, у іх часта і 75 і 100%, вагер стандартны, максімальнага абмежавання звычайна няма, але на ўсякі выпадак глядзіце ўмовы, бывае ўсталёўваюць. Мала абмежаваных гульняў на бонусныя!
Пинко нармальныя бонусы. Але там заўсёды х10 абмежаванне, затое бонус не ліпкі!
Котовская сетка: cat,gama,daddy,Kent,r7, nets, komete, armada – 100% не лезьце !!!! ‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Накрыйняк лепш тады спіны ў роялах на дэп ад 2000 руб! У телеге трэба глядзець. Хоць бы без абмежаванняў па макс кэшаўту!
Чэмпіён , глядзіце тут у абмеркаваннях і 100 і 150 і 200%, мін. дэп 500 руб, ёсць макс кэш аут! Шмат гульняў у абмежаванні на бонусныя!
Ооо 500 фрыспінаў і 300% на дэп , ад 300р , неведаю выводзяць ці не , даваць ??
А кінь паглядзець
Вулкан )))