Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,507 Адказаў
|
608,300 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У абодвух актываваўся ў гэты слот ад маскота па 50 фрых, але мне здаецца, ужо раней актываваў падобны, там пачатак таксама RET быў. Ужо запуталіся ў іх бясконцых бездэпах🤣 з нулявым выхладам
Тыдзень таму яшчэ юзалі яго тут
Цяпер зразумела чаму ў юбет нічога няма, я ўжо сам не памятаю калі і якія актываваў 😁
дзе ў гэтым фантане поле пад промакоды знайсці?
У раздзеле ДЭПОЗІТ
Чэмпіён
CHAMPVIP 150%
BLACKBONUS 200%
Падзяліся бро
У мяне таксама ў гэтым слоце, дало 7,7, пасля спінаў, заходзіць у бонусы? Іх трэба самому актываваць
Эт мб ты ўводзіў код RET25FS.Мне ні ў адным не далі фрыспінаў ні ў якіх слотах:(
Дзякуй, але грошай пакуль няма
Штосьці шмат прашальнікаў у апошні час
Прыгожая жанчына не можа быць прашайкай!!!Тым больш ,Гульнявая!))Гульнявая жанчына,дзяўчына!!!!
Так што не кажыце дарма😁💃🦸
Небяспечна, Павел, у наш час у інтэрнэце весці светскія гутаркі і знаёміцца, у гэтай Еліны могуць яйкі кілаграмавыя паміж нагамі балтацца
Хто ў голд фішке гуляе , учора віселі 60 фрыз па 5р насыпала 400р , адыграла з лёгкасцю белатра ўся насыпала , 9к паставіў на вывад
Зараз зайшоў, ізноў налічылі 60 спінаў
Да ладна табе,Яўген!!!Усё гэта правяраецца пры асабістай сустрэчы менавіта!!Для чаго і запрашаюць нармальныя людзі прыгожую дзяўчыну адразу на пабачэнне!!!
А як адмяніць папярэдні бонус там? Гэтыя здаецца актывуюцца, але іншы бонус усё яшчэ торчыць. Толькі праз 5 дзён тэрмін скончыцца.
Злій балік менш як 10 руб каб быў
Балік увогуле капейкі.
Гэта як трэба нізка ўпасці гэтай ‘прыгожай’ (жанчыне або дзяўчыне) каб прашайнічаць на гульнявым форуме ў кучы незнаёмых мужыкоў…😂
А, так ты проста пры папаўненні выберы, якім бонусам хочаш скарыстацца, той і актывуецца
У спісе толькі гэты бонус.
Гэтыя працэнты ў Чэмпіёне на першы дэп паходзе. У кагосьці пару кодаў праходзіць, а ў каго як у цябе не адлюстроўваецца
Што-то криптобтобос і да анліма пасля вываду з бездэпа, перасталі фры прысылаць!!! Блін, зараз столькі казіно развялося, што аж жах, прыколваюць 200 спінаў і 500%, мін. дэп 300р )) Ці сапраўды яны ўсе такія жабракі?
Роялаўскія помыйкі зусім перасталі граць, раней хаця б трохі паігрывалі, зараз тупа жруць без шансаў, колькі дзён спрабаваў фрэш, раней на дэп 500 можна было хаця б паіграць, цяпер 2к дэп, ні адной бонускі, ні сыгровак нічога, пара развітацца з гэтай куетай роялаўскай…