Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,877 Адказаў
|
626,062 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння ў 23:00 па МСК ЛЧ там ёсць матчы амаль ) жалезкі .
Сам депнуў 3к разкінуць на спорт , 6к бонусныя як ветрам здуло ў адным слоце ўсё зліў у сабаках мегавейс ні аднаго нават закрута на бонус не ўбачыў, не тое,што сам бонус гуляў 32-64р але магчыма гэта ў мяне так ды і зноў жа неабходна пабегаць па слотам трэба было .
Ты паглядзі першы, калі ён яшчэ вісіць і ты яго не выдаліў – другі не актывуецца
ЛІМІТ
Да сорры, пазна заўважыў, што баян, таму адразу і выдаліў паведамленне.
Так можна загугліць, іх поўна так у доступе
А вось яшчэ скам-кантора, паспеў промік злавіць, дало 400+ р. пайшоў адыгрываць, на апошнім пракруце бонус злавіў і слот адразу завіс, а цяпер у яго не зайдзеш, піша папоўніце баланс, а на бонусным заставалася 1.5 р., падтрымка па пояс драўляная, акрамя пачысціць кукі і папоўніць баланс саветаў не даюць, карацей у наглую на бонусе пабралі…
Дарэчы, у мяне некалі таксама такое было, заставаліся капейкі, а на апошнім спіне бонус далі, у выніку ні бонуса, ні грошай
Мостбет проста смецце, мне ў имерион далі 50 фрыспінаў, слот не адкрываўся, я напісаў у тп і за 5 сек фрыспіны далі ў прогмаце, потым я заходжу ў той слот, які не адкрываўся, і бац – там усё яшчэ вісяць 50 фрыспінаў і я вывёў і адмыў. Не ведаю што гэта за канторы имерион і юбетс, але пакуль яны клёвыя. А мостбет, 1хбет і т.д. – смецце, смецце
Я памятаю, у гэтую дзіркавую канторку гадоў 3+ таму граў, у выніку 70к выводзіў месяц, тупа кожны дзень адменялі выплату, прычым зусім на ўсе спосабы вываду, уключаючы крыпту.
Саппорт у асноўным морозіўся, але калі адказвалі – усё было па шаблоне: чакайце выплату, праблемы не ў нас.
У гаме было ў мяне такое, задалося ім нешта даказваць.. у мідэсе на апошнім спіне, на балансе ўхапіў гульню па 10 р, там дало прыкладна 1к+ і такая ж херня – слот заглючыў, абнавіў – ні бонуса, нічога.. звярнуўся ў чат таго кону, яны тыпа пайшлі насустрач, меў я такія сустрэчы) пасля 5-7 дзённага разбіральніцтва выдалі мне бонус нанова з тым жа вэйджарам хз каля х40, хаця была зусім процілеглая сітуацыя ў кенте – там не адыграў бонус, заставаліся тыя ж, хз, капейкі, яны на рэальны баланс капнулі, з іх раскруціўся і без праблем вывесціў.
Пф, таксама ў мяне ўвогуле не але юлю, не гуляе максімум, у лепшым выпадку деп х1,5 – стол, не казіно а вядро, калодзеж без дна..
+ учора той жа кент прыслаў ліст з промакодамі, натуральна бездеп ніфіга не актывуецца, а за деп – ласкава, на маё пытанне што за куйня як звычайна скрыні куйны папрасілі, хаця спачатку так і зразумеў і без іх можна абыціся, адключаны, хутчэй за ўсё, чат пасля нейкага часу даказвае, што я правы, але ў той жа час кажа тыпа памылкова ліст адпраўлены, то бок адно ліст для прома – бездеп не актыўны, за деп – калі ласка, пры маім прасе заблакаваць акк на пачатак на месяц выгінаўся як вугор на патэльні, можаце гуляць на свае і г.д. і т.п. у выніку не хапіла цярпення – ” пажадаў” добрай здароўя і зачыніў чат..
Котовскія, пф для мяне поўнае дно.
Бро рэальна не гуляй там тым больш на свае ! , ёсць жа на галаву , а то і на дзве вышэй за гэту кантору, хз колькі промікаў юзаў у іх па мне там галімы скрыпт ні адзін не адыграў, ды і па гульні заўважаў не тое пальто.
У Гаме таксама прападаў бонус, у алохе злавіў, трэба было адысці, думаю ладна потым пагляджу, праз пару гадзін зайшоў у слот, бонуса няма) замарочвацца не стаў там стаўка 5р была (адыгрываў лутобокс) Праўда ў рэшце рэшт адграў усё ж у ім жа і нават вывеў 1200)) але сам факт, што бонусік знік
не,я не збіраюся гуляць менавіта ў іх,но ў Новомат,Ігрософт увогуле не гуляю, но бачу што трэба иногда заходзіць
Было два – стаў адзін. У мяне было так: адзін адкрыўся, другі не ўдалося адкрыць.
Там бабке не хадзі 1,01 варыянтаў было, крыху падвялі ў любым выпадку пакуль што ў +
Можа хто дапамагчы праверыць трэба, і можа хто зайсці на водку, без вэпэн і іншага, чыста праз браўзэр і праверыць у вас слоты/лайв столы адкрываюцца і працуюць?
А то нейкі беспредел намячаецца
Нікалай напэўна праверыць зможа,ён спец па ўсім у нас!Яму можна давяраць на ўсё 💯
без Вінні-Пуха ў браўзэры.
Толькі не кажы тэма абмеркавання бонус-кодаў …накуй твае скрыншоты )
Хто яшчэ праверыць Водку ў лайве і па слотах ,а таксама ў баккара?! Падазраем,што Андрэю 777 наўмысна адключылі лайв і ўсе гульні з-за таго што ён у плюсе ў іх.Рашылі праверыць!У каго яшчэ рэга ў Водке ёсць?!
Дзякуй, пытанняў у мяне больш няма, гэта наглядны прыклад, хто зразумеў той зразумеў.
Даааа ўжжжж… ну ты красааааава111 На мульт абуў ці паболей??77 Конкурс бы які-небудзь замуціў з такога навара што лі….
Тоже все летает без віны
Ага, спец па мяккаму металу, па хлебе і сала…😁
Залатыя словы сказаў!Хлеб,сала і метал,мяккі ў тым ліку,Наша ўсё!!!!!