Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У ўсіх па-рознаму, бро, у мяне можа гуляць, у іншых няма і наадварот)))
Не, не, актыўнасць у іх добрая, ну і з вывадамі ў мяне асабіста ніколі праблем не было)
Чым яшчэ гэты чэмпіён мяне бянтэжыць, у яго слоты – эндорфіны, не заўсёды, здаецца, але часта, быццам з затрымкай круцяцца, націснеш – і пракрут ідзе праз долі секунды!
Яны нібыта пачалі хутчэй выводзіць, апошні раз, здаецца, у снежні гуляў, трохі выводзіў, дык у той же дзень вывелі, да таго цягнулі, можа я на выхадныя, канечне, трапіў, ужо не ўспомню!
Магчыма паспрабую. У мяне проста зараз на адзін дэп грошы на піастры, таму ўважліва думаю, туды ці ў той роял пад спіны, нядаўна фрэш таксама добра гуляў. Ну а ауф сёння спрабаваў, мёртвы 💀
Ну, прамікі ж за коіны, да яшчэ без вэйджара, гэта як страхоўка на ўсякі пажарны,, быў выпадак – я адразу пад іх бонус дэпнуў і прамік узяў, але па неўважлівасці спусціў рэальны балік, па 200р стаўка, вось тады прамік і спатрэбіўся, з яго адразу на рэал 5к упала, а потым як адключылі ад аддачы, некалькі разоў прабаваў, без шанцаў, таму і перастаў там гуляць…
Я даўно заўважыў, што такія каэфы, калі стаяць у прэматчы, то ў 99% выпадкаў яны не спрацуць. Або нічыя будзе, або перамога аўтсайдера
якія правайдэры гулялі на якіх стаўках?
Дарэчы, я там пару раз круціў, таксама аддачы не ўбачыў, але потым яны мне налічылі бонус 3к з вагерам, таксама без шансаў, я там спрабаваў Мінотаўра выхапіць, так і не выйшаў, а потым здарыўся трэш, зайшоўшы ў ак, там заставалася на балансе 8р, яшчэ хацеў зрабіць спін, потым думаю ладна па 8 круцану, і з першага спіна ўыйшаў мне на 4 і наваліў х800+ нейкім падазроным чынам, столькі я яго чакаў па 20-10 стаўцы, ён ні на адной не выходзіў, а па рублі з першага спіна… Тама ж там не кручу )
Калі на адзін дэп – то лепш выведзі іх на картку, купі піва з рыбай, будзе больш карысці, павер
дзякуй браток
Красава братец, віншую. у мяне пакуль нейкая чорная паласа. не шанцуе асабліва
Калі б у 99%, як ты пішаш, яны не гулялі, то ты, стаўлячы на не прайгрыш другой каманды, ужо стаў бы мільядэрам! Калі на П1 кэф 1,01-1,05, дык які там кэф на х2 ???😀
Гэта так не працуе)
Калі ставіць, то трэба глядзець, у якім складзе каманда гуляе, што для іх значыць перамога ці прайгрыш у турніры і г.д.… Таму я цяпер і не стаўлю – так з адной толькі авантуры звычайна ў мінус сыходзіш. Я ў 2010 прыкладна шчыльна сядзеў на стаўках, нават раней, яшчэ балтбет быў, здымаў грошы ў пунктах :))) Праз іх было зручна грошы абналичваць, але праз нейкі час яны, відаць, гэта прадавалі і зрабілі х1 для вываду! Я якраз 50 закінуў туды, хацеў абналичыць і трапіў! Раптам такое правіла ў іх з’явілася. У выніку памятаю, адразу на штосьці стаў усё і прайграў! Гэта была мая апошняя стаўка! Зараз, канечне, не так па дробязях бывае, але трохі: з вінлайна 22 зняў сумарна з бэдэпаў, з роялаў нешта зняў, таксама з бэдэпаў. Карацей, толькі залява!
У мяне ў сакавіку было падобна: зайшоў па 6 руб, удар і макс він х1200 у чанс машыну 20. Тэж здзівіла, то катаеш гадзінамі, то 1-2 ўдары! Я дзеся тут пісаў на днях, у crew2 за 4 ўдары 4 бонусы запар, я проста афігел, думаў слот сапсаваўся! Яшчэ з гэтых чатырох апошняя была топавая
Сынок! Усё для цябе! Стараўся, як ты любіш!
РиоБет
прамо – SPICYBELLS
Novomatik , 3OAKS , далей Play’n’Go па стаўках 80-150р па больш маленькіх зусім не гуляў, у малпах праходку яшчэ даў , там каля 15к, пару скрынаў захавалася
нееее. такія я не люблю. за свае мыць і х35 вагер.
Самі ж разумееце, што гэтыя бонусы бескарысныя – гэта сапраўды, калі гульня дае пяць, дзесяць тысяч адграць за свой кошт х50
JOY
SANTA-36D53ASOPBW3C
а да гэтага табе на чэмпіён бонусы з % на дэп скідвалі, яны што, не з уласных крывных юзаюцца?. Ты глядзі які капрызысны, гурмэн. Юрэц палову свайго вольнага часу зараз выключна на цябе траціць, коды для цябе рые, а ён носам круціць. Бегом у Рио актываваць.
Christmas Santa -36D53ASOPBW3C вось правільны
Хто калі тут кінуў цэлую кучу промо на ваваду, хто-небудзь кіньце яшчэ , яны з вэджэрам ад х5 да х20 ,і працуюць дагэтуль
Хлопцы, там на чемпион кідалі 2 коды на 200%, адзін я здуў, а другі піша, што актываваўся, але яго няма! Я што-то блытаю? Іх 2 было? Кожны на 200%?
Здаецца так, ну штось у мяне даверу да канторы няма, асабістае меркаванне
Таксама здарылася: думаў, пазней з’явіцца, абнаўляў старонку і выходзіў з акка, зноў лагініўся – не з’явіўся ў падарунках гэта “SHORTS” , WINNER, а гэты актываваўся.