Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,891 Адказ
|
626,565 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не магу ўявіць, які плюс трэба злавіць, каб адключылі гульні) Якось дзіўна вы пішаце. Хутчэй ужо рэгіён ці дакументы на гэта могуць паўплываць.
Прачытай яго пасты. Нібы 750к плюсануў за месяц кажа, але для невялікай напаўнябеднай казі і гэта аргумент, пагадзіся
Што-то сумняваюся што водка нішчы казік) калі паглядзець стужку выйгрышаў) я таксама ў плюсе на 200к у іх но ўсё працуе
Ну ,напэўна у цябе ўсё яшчэ наперадзе💯🤣😁👍🤣🤣
У мяне з гэтым казіно ўвогуле прыкол. Калісьці ў пачатку рэгі атрымаў ад іх спіны. Адкруціў іх. Атрымаў бонусны балiк.
А адкручваць за свае толькі. Прычым Х нейкі нездаровы. у раёне 40-50.
Закінуў на гэта справу. Прычым надоўга закінуў. Можа год ці больш.
Пачаў атрымліваць нядрэнныя бэдэпы на пошту. Але ігнарыў. Навошта мне гэта. А аднойчы даслалі тыпу некалькі соцень бонуса для гульні. Ну думаю можа паспрабую.
Заходжу туды. Паспрабую актываваць. Акаўтывацыя праходзіць, але нічога не з’яўляецца нідзе.
Думаю добра. Падтрымка мне ў дапамогу. А мне кажуць. У вас актыўны бонус са спінамі, вы яго не адгралi. Іншыя вам з-за гэтага і не налічваюць. Вось адграйце, тады можна і іншыя атрымліваць.
Пішу ім, мне гэты бонус са спінаў зусім не патрэбны. Можна яго проста выдаліць? А мне ў адказ: выбачце, у нас няма магчымасці адменаваць бонусы. Вам трэба яго адгрыць.
Тут я проста ў асадку выпаў. Дзе такое ўвогуле бачана? Прычым бонус атрымліваецца бясстрокавы. І без магчымасці адмены.
Я ў гэты момант зразумеў, што кантора не тое што шарашкіна, а ўвогуле поўны скам. Цяпер іх лісты адразу ў кошык шлю.
Хто грае, дэпіць так ці інакш у ваваде не бездэп, мыць за свае, вагер прымальны х10 у мяне актываваўся 50 фрыспінаў.
ASKGOLDEN
Оп, дзякуй за падгон. Пастаянна там гуляю.
Праўда, бонус у еўра сыпле. Нават кашалёк з рублёвага на еўра мяняецца. Першы раз такое бачу.
Вельмі рады што ты падняўcя ў водцы,на 200к адразу.
Спадзяюся, хлопцаў падгрэў,хто цябе адгадаў для такога заносу?!
Калі ласка! Таксама здзівіла тое, што акк у рублёвым, а выдалі фрыспіны аўтаматам у еўра, там, дарэчы, ёсць магчымасць мяняць валюту рахунку ў асабістым кабінеце.
Ага, таксама знайшоў. Можа нават варта пагнаць слоты ў еўра ці баксах) Хто ведае, дзе там заносы ляжаць)
Прома FIRE туды ж
А гэты перакладае ў кашалёк у тэнге. Смешная сістэма 🙂 1200 спіны накінулі
Хто ведае адгадку?
Слова repeat выдзелена курсівам. можа яно
Усім здароўя
Падкажыце, калі ласка, да каго звяртацца па пытанні купленага тут промакода ?
Пастаўце пытанне ў гэтай тэме, адкажуць тыя, хто ведае або кампетэнтныя.
дзякуй, працуе прома, але не факт што буду адкручваць. так калі рабіць не поінт будзе
Добры дзень, пытанечка, ці ёсць яшчэ каму-небудзь вядомыя промікі на Чемпион пад 200%?
Па шматлікіх просьбах падабраў яшчэ промакодаў на Чэмпіён 200%🏆
FIRST
INSTA
LUDIK200
SHORTS , WINNER вось учора працавалі
крута, брацік.
у мяне дарэчы таксама ёсць пытанне. хто-небудзь купляў 100 спінаў без вагера ў 1хсот або спінбэтэр. там трэба дэпазіт 10000 за тыдзень?
У 1х слотс хацеў узяць гэты бонус. Дэпнуў 9к, а днём раней былі і іншыя дэпазіты. У суме было больш за 10к. У выніку вярнулі коіны.
Так што разавы дэп 10к патрэбны.
блін, а я тут дрочу па 1000-2000 дэпаю
Ну 100 спінаў без вэйджэра, напэўна, таго вартыя.
Хаця, напэўна, рэдка на такіх форумах сядзяць людзі, якія дэпуюць па 10к у розныя 1х слотс. Але гэта мая думка.