Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,788 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У иммерион Шаолінь ад хаксава, у убетс жабка ад хаксава
У мяне гэты код даў 100% на дэпазіт))
Я таксама чота не зразумеў можа гэта ўчорашнія спіны ў слоты зайшоў няма спінаў
Так і ёсць, учора ў іх у тэлеграме раней кінулі інфу пра гэтыя фрыспіны, з спасылкі быў узяты код, сёння з запозненнем прыйшло на пошту, учора хто актываваў – сёння міма .
Усё зразумеў, дзякуй
50 актывацый, цудоўная ідэя кінуць сюды на форум😁
Нібы думкі прачытаў))))
Ага яшчэ такая камбінацыя промакода агонь 😁 з першага раза паспрабуй адгадаць гэта літара I ” і “вялікая або l ” л” (эль) строчная, маленькая.
Мне таксама прыйшло, я праз хвіліну пачаў уваходзіць – хвіліны 2 грузілася, кароч праз хвіліну ён ужо быў неактыўны
У самую кропку, бро, я заўсёды гэтыя літары блытаю, не раз ужо з-за гэтага не паспеваў па таймінгам 😁
А ў мяне *уй ледзь загружаецца , з усіх казіно ён самы павольны і тупы )) я ніколі промік не паспяваю , і той, які па нядзелях даюць спіны , я толькі да серады актывую
А якія ўмовы адыгрышу калі х45 то гэта бесполезны бонус.
Грузіцца ў мяне нармальна, магчыма залежыць ад геалакацыі, паспрабуй памяняць зяркало або прыпісаць 1-2-3 Аддача там у мяне нулявая, за апошнія 8 промікаў якія па 50 фрыхаў агульнай вартасцю 500р. Ні разу нават палову не давала, па скаму 120-170р. нават калі ўдалося бонуску лавіць, яна абавязкова пустая, напрыклад у тых жа вулканах скрыптоў, хаця б часам можна пагуляць і ўбачыць гульню, ды там макс кешы 500-1000р. з прома. Але ў буда буй Х1 ад кеша з прома з дзікім вагерам, у выніку атрымліваецца 170-200р гэта калі схопяцца зоркі і пашанцуе адыграць, так што казіно буй у мяне адно з самых агідных па аддачы ўстаноў… Яшчэ мост бет на ўзроўні буя, такая ж сметніца без аддачы, штодня там колы кручу, ды па сваім досведзе магу сказаць, казіно, у якіх адключана прабіўка ў Endorphina, па-мойму лепш абыходзіць бокам, гэта жабіны канторы з самым нізкім ртп…
Пра ПФ забыў, топ жа буй:))) у мяне ў ім значна горш! У буі за пару гадоў хоць нешта, там х3500 лавіў, разы 3 па х1000-х1500, у ПФ я паднімаліся з дэпазіту 2000 руб толькі да 14000 руб, адзін раз і то можа на 7-8 дэпазіт у 2000 руб! Асабісты кабінет таксама не цікавы! У мяне што каты, што ПФ, буй хоць як-небудзь што-небудзь, хоць я там значна менш гуляў чым у ПФ! У ПФ ужо проста прынцыпова хацеў хоць нешта лавіць, дзве пафіг што ў мінус значна больш сышчу!
Адзінствы плюс ПФ і буя гэта тое што яны плацяць!
У пф я проста бро забіў калі гуляў, год ці два таму, так пад промікі з магазу дэпіў, нічога запамінальнага, таму забіў пра іх, часта эндорфіну кручу, у ёй многа было х1000 у розных казах, але вось што заўважыў, дзе прыбралі прабіўку, там яна зусім не гуляе, ёсць слоты якія ўжо вывучыў ад і да, зразумела што гэта казіно, але рэальна дзе няма карт яна зусім без аддачы, запісваў па 200 + пракручванняў не толькі без бонусаў, нават без значных сыгровак, быццам гэта ноуліміт з дыспай у 500000х ад стаўкі, я ўпэўнены калі яны прыбіраюць прабіўку, значыць там і ў іншых правайдэраў мінімальна магчымы ртп. Таму для сябе вырашыў у такія ўстановы не дэпіць…
А сэнс такія промікі купляць, калі не даюць? Казіно жадныя, так і мы павінны быць такія – не купляць, Мороженка.
ЧЭМПІЁН🏆 Промікі на 200%: SHORTS , WINNER
Звычайна стандартны вагер х30-50 у большасці новых казіно. Бонусы як на дэпазіт так і фры-спіны
Не ведаеце, там мак він х20, гэта на бонусны баланс ці на бонусны баланс+дэпазіт?
Толькі бонус.
Калі сумешчаным будзеш круціць, то на бонус х20, рэальны ў бонусны перайдзе…. але параіў бы перад кручэннем схаваць рэальны баланс на стаўкі, на нейкі каэф 1,01, а ў гэты час круціць на бонус…. або ж спачатку гуляць на рэальны балiк у слотах, дзе забаронена на бонусы круціць, але на рэал можна і пры поспеху адмяніць бонус і вывесці
У why казіно ў асабістым кабінеце вісіць 77 спінаў па 2₽
Вось гэтыя вось 1.01, 1.02 так сказаць каэфы, абавязкова ў такой сітуацыі спрацуюць па законе падласці:)))
Я памятаю гадоў 10-12 таму гуляў рэал ці Барса з рубінам, вось там прыкладна такі каэф быў, я тады паставіў на рубін 1000 руб:))))
З двух такіх прамакодаў вывёў 92к у суме
Першы дэп 1к бонус 200% вывёў 38к
Другі дэп 2к бонус 200% вывёў 54к (разбілі на два плацяжы)
Хочацца, але крыху колецца, мне чамусьці здаецца , што там цяпер ніхто не гуляе, можа, я не праў!