Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,002 Адказу
|
580,888 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Які сэнс у бездэпазітнага бонуса, калі патрэбен дэпазіт у памеры выйгрышу, а потым – адыгрыш дэпазіту??? У іх у правілах гэтага няма! Ва ўсіх казіно выйгрышы з бездэпа выводзяцца, максімум пасля ўнясення мінімальнага дэпазіту, ды і то гэта патрэбна толькі для верыфікацыі плацежнага метаду. А яны мяне спрабавалі надурыць яшчэ пры адыгрышы, наконт максімальнай стаўкі і максімальнай выплаты:
больш за год у іх ёсць правіла, што павінен быць дэпазіт перад бездэпам… інакш давядзецца суму бонуса дэпіць
Чытай сам што напісана, ні слова пра гэта ў правілах няма, а з улікам таго, што я гэты бонус купіў тут у краме, там таксама не напісана…![]()
вось гэта правіла. без унясення рэальных грашовых сродкаў у інтэрвалах паміж бонусамі. Там на ўсю сетку роял працуе, нажаль. У мяне ў верасні падобная сітуацыя была з дрыпам. Але дэпазіт быў перад бонуснай тысячай, спачатку залупаліся потым стварыў тут скаргу і ўсё вывелі.
USDT ERC20 – гэта стэйблкойн у сетцы эфір ETH
USDT TRC20 – гэта стэйблкойн у сетцы Tron TRX
А эфір – гэта эфір.
Проста я сотні разоў депаліў з эфіру і ты мне даказваеш, што я дэбіл. Трохі раззлавілася))
У мяне адзін бонус быў актываваны, так што я не трапляю пад гэтае правіла. Я ў юрыспрудэнцыі не вялікі спецыяліст, але калі б гэта было ў Расіі, яны б адказвалі за гэтае махлярства!
таму я больш не карыстаюся гэтымі токенамі,а карыстаюся LTC
Ну, спрабуй стварыць скаргу тут, але верагодна не вывядуць. Звычайна патрэбныя акаунты з дэпазітамі, пустышкам яны, на жаль, не выводзяць.
Раней таксама карыстаўся, але дэпы па 20 хвілін чакаць надакучыла. І выводы ідуць даўжэй.
Цяпер для сябе выбраў TRON і BNB, комса па 5-7 цэнтаў, дэпы імгненныя.
BNB толькі не ўсюды бывае.
Гэта не токен, гэта стэйблкойн 😉, токены валатыльныя, яны не прывязаныя да долара.
Я ведаю, многія іх называюць адным і тым жа, але на самой справе гэта рознае, ты правы)
UPD для цябе нават выпраўіў)
Быў і слава богу, што яго няма! не ўспамінай яго! Ён як прышч на задніцы)))
Болючы, але свой)
Ды ладна табе, крыху прыўкрыў. Ну хоча быць кімсьці значным, няхай хоць Бэтменам будзе)
Ахах, як сказаць…
Але так упарта сцвярджаць – гэта дыягназ. Хай будзе кім хочаш, мне пафіг, але так балбатаць – гэта дыягназ
Сума не такая вялікая, каб такім займацца, але справа нават не ў суме, а ў тым, што яны лгуць, не саромеючыся, у твар нічога не могуць абгрунтаваць, толькі спасылаюцца на гэты пункт, а перад тым як яна (старэйшы менеджэр) пачала спасылацца на гэты пункт (10.6) правіл, я задаў пытанне: “Па якіх менавіта правілах гэта было вырашана, патлумачце?!” , яна паставіла мяне ў чаканне, і хвілін 10 чакаў, відаць, таксама з кімсьці кансультавалася. Я ніякім чынам не парушыў ні аднаго з указанных у іх правілаў на момант атрымання выплаты. Усё задокументавана.
канада 777 хто туды грошы ўклаў і выводзіў?даўга ў іх вывад?
Ты правы, сапраўды ёсць такая хвароба)
Калі хлусня нязначная, як, напрыклад, Давыдыч пра адцісканні, дык як бы і ўсё роўна. Яна ж нікога не закранае – ну сказаў, пасмяяліся, забылі, і тут таксама)
Я табе ўжо пісаў вышэй, што ў іх усё прапісана ў правілах і яны маюць рацыю. Нічога ты не зробіш, нават калі б яны былі ў тваёй юрысдыкцыі. Тое, што гэта бред бредавы – ніхто і не спрачаецца, але ім на гэта напляваць, мне здаецца.
Сетка іхніх казіно выйшла на новы ўзровень, паступова адсылаюць халяўшчыкаў, і тое, што я і ты там перастанем гуляць, на іх не адаб’ецца. У іх дастаткова хайролераў, гэта я ведаю дакладна, і страта дробных гульцоў ім абыякавая.
Так, раней яны былі вельмі лаяльныя, давалі кучу бездэпаў, плюшак, на ДР былі топавыя падарункі. Цяпер гэтага няма. Калі гуляць на свае бабкі, без бонусаў, яны выведуць грошы без праблем.
Пра стаўкі на спорт у іхняй сетцы нават пісаць не буду, там таксама поўная ахінея.
slotheist
SPINS25 у якімсьці слоце Jingle
Jingle jewels
Падкажыце, хто ведае, яны выводзяць з бездэпа?
slotheist уводзіў прома раз 15, калі адыграць, яны выводзяць без дэпа?
Мяне заблакавалі,нават не вывялі ні разу.
2 разы выводзіў з бездэпа па 50 бачынаскіх. На працягу сутак выводзяць
Дэпоў не рабіў
рэбята, ёсць у каго 1 dogecjin, пераведу па СБП ?
блін, як зарабіць 5 койнаў…эх