Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,010 Адказаў
|
581,010 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ахах)) харрош)))
Яшчэ ёсць 25SPINS у dublin your dough xD
То атрымліваецца ў буи з 10 фрыспінаў адыгрыш 40? А на баланс можна вывесці ўсяго 5 долараў? Мне ўпала 86 рублёў. Дайшла ўжо да 700. Яшчэ 2000 адыграць. А перавяду толькі 500 рублёў, калі адыграю?
86х3=258
На асноўны баланс пасля адыгрышу, далей з 258 можна выйграць мільён
Гну гэта зразумела. З 258 гэта будзе цяжка. Проста зараз гуляла па адной лініі ў Санту доўга. 700 падняла. З 86. Больш так не атрымаецца)
Буі жабы🐸
І яны туды ж)))
хлопцы ,учора 3 дэпазіты і ўсе міма кассы…а вам слаба?
ёбан.ы Lex не прайшоў плацёж, скамны loft не прайшоў, bitstarz-не звярнуў увагі што мінімалка ETH больш за 1к…(згарэлі грошы) і таго 4 к
але гэта за ўвесь дзень
Дэпіць у eth такое сабе,там камісія шалёная,Ltc лайткоін выкарыстоўвай і не памылісь ніколі
так, ведаю я, так атрымалася што я папоўніў свой кашалёк на eth
У іх гэта ўжо даўно, мяне яшчэ 3 месяцы назад адключылі ад бонусаў, у Апехспін казіно наогул пасля 2-га бездэпа і выйгрыш замарозілі і акаунт заблакавалі
А не падкажыце, в slotheist дзе глядзець, колькі ўжо накруціў з фрыспінаў? ці ў саппорту пытацца?
Калі такая паласа няшчасця, значыць хутка дзесьці моцна пашчасціць і занесеш шмат грошай) Потым яшчэ ўзгадаеш мае словы)
Падкажыце, калі з’явіцца бонус 50 FS за 3$ на казіно”Водка” ?
а як ты даведаўся, што адкруціў вэйджар? да 50 трэба даводзіць баланс або як там, саппорт незразумела піша
Промокод паўторна актывуецца. Сліў , занова актываваў разоў 3-4 , зараз 3 даляры далі фрыспіны. Глюк што ці ў іх.
Паходу без вейджэра,на рэальным балансе вісяць 3$.
у мяне зноў SPINS25 актывізаваўся)
Што-то рустер не дасылае фрыспіны(((
петухі,як і нашы казіно,загнуліся)
так ростер 72 гадзіны ўжо не выводзіць)
З вейджэрам 30, трэба самому прыблізна лічыць або ў чаце даведацца, тут выплатяць, калі адбіў ці не, хоць я адбіў, але мне спачатку адменялі і вывялі толькі з другога разу, калі пераправерылі.
Буй даслаў 20 спінаў акрамя 10 суботніх Правярайце